150 kvik Fotballklubben Kvik
        Trondheims eldste fotballklubb

Etterlengtet seier

Etter to sesonger med mye medgang, har det vært en lang tråere sesong for Kvik. Stabiliteten har omtrent vært fraværende, og vi har vært svært så gavmilde når vi har reist rundt på bortekamp i Trøndelag. Hjemmeformen på Rosenborgbanen har derimot vært relativt god, med kun ett tap (mot NTNUI) og en uavgjort (mot Røros). Det var derfor en ganske selvsikker gjeng som var klare for å revansjere det forsmedlige tapet mot Støren i vårsesongen!

30739509 2154302638131872 520641978640105472 o

Fokus før kamp var på å matche bortelaget i duellene, for detter å kunne sette vårt eget spill. Den planen lykkes vi svært godt med i første omgang. Vi rader opp det ene flotte angrepet etter det andre, og til tider spiller vi svært god fotball. Dessverre har ineffektiviteten vært en hemsko for oss denne sesongen, og det var ikke noe annerledes denne kvelden. Det tok likevel ikke lang tid før første mål for kvelden satt bak gjestenes keeper. Julien Le Bozec scoret sitt første mål for sesongen etter en dødball, hvor han dukket opp på bakre stolpe. I minuttene som følger burde vi scoret både to og tre mål til, og det var flatterende når bortelaget utlignet på sin første visitt inne i vår 16meter, eller ”Slottet” som Per-Mathias Høgmo så flott omtaler det.

Vi legger oss heldigvis ikke ned av den grunn, og kun to minutter senere sender Kolle oss i ledelsen etter flott angrepsspill fra vår side. Like etterpå øker vi til 3-1 når Even scorer i sin fjerde kamp på rad! Med få minutter igjen av omgangen ser vi for oss å kontrollere inn tomålsledelsen, men nok en gang sover vi i bakre ledd som gir Støren en redusering på et fint hodestøt. Svein roper ut i fortvilelse, og bestemmer seg for å ta saken i egne hender. Et drøyt minutt senere dunker han ballen i mål, og dermed 4-2 til pause!

Andre omgang skulle vise seg å bli en helt annen historie. Støren i desperat poengnød, stresser oss høyere i banen, og vi evner ikke å spille oss ut av presset som vi ønsker. Det fører til noen farlige brudd, men som regel rydder vi opp før det blir de helt store farlighetene foran Edvard. Fremover skaper vi veldig lite, og det hele ender med en målløs omgang, hvor ingen av lagene bød opp på publikumsvennlig fotball i flomlyset på Rosenborg.

Dermed ender det med en fortjent seier, og vår førte trepoenger etter sommerferien! Hjemmeformen er fortsatt til stede for de blå og hvite, og vi ser frem mot de neste hjemmekampene mot Kil/Hemne, Strindheim og Charlottenlund!