150 kvik Fotballklubben Kvik
        Trondheims eldste fotballklubb
 

Håggis i fyr!

Fredag 21. september 19:30 var det klart for en av sesongens godbiter på Rosenborgbanen; Kvik vs Kil/Hemne. Stemningen i garderoben før kamp tydet på en heltent spillerstall, og dette med god grunn.

30738710 2154302181465251 5906199512312971264 o

Dette var en kamp som betydde litt ekstra for flere av Kvik-gutta. Den ellers så konfliktskye Andreas Kolle hadde vårens oppgjør fortsatt friskt i minne. Kampen endte 2-0 til Hemningene, og Kolle måtte ut med skade. «Han som sparka meg, han skal fa*en meg få tilbake i dag». Jørgen Hågensen mimret tilbake til sine misbrukte sjanser fra nevnte kamp, «i dag ska eg heller skår, eg har faktisk øvd». Ellers betyr en seier i kampen at Erlend Henriksen kan møte opp med et bredt glis på Kil/Hemne trening neste uke (trener med k/h grunnet bosituasjon). Dette i kombinasjon med et flaut tap forrige serierunde gjorde at selv ikke Kvalværs russelåter kunne få oss ut av kampmodus.

Åpningsminuttene var jevnspilt, uten de helt store mulighetene til noen av lagene. Etter 17 minutter får Hågensen ballen innenfor bortelagets 16-meter. I stedet for å snu seg mot mål, retter Hågensen snuten mot sidelinjen. Flaks for oss blir sparket ned rett før han har kommet seg ut av boksen, og vi får straffe. Straffen settes kontant i mål av jordomseilende Gaute Gamnes, og vi går til pause med 1-0 ledelse. Andreomgangen starter med at Julien «7an» le Bozec setter tonen og river ned en Kil/Hemne angriper, mannen i sort viser han et fortjent gult kort. Kil/Hemne var farlig frempå ved noen anledninger, men ble kontant stoppet av Edvard som hadde en meget god kamp i buret. Etter 56 minutter får vi frispark fra 18 meter. Trenerne hadde hørt rykter om Hågensens egenøving og lot han få skyte frispark i dag. Hågensen dunker en suser av et frispark bak bortelagets keeper.

Og ikke nok med det. Kun 3 minutter etterpå får vi frispark i nøyaktig samme posisjon, og utfallet blir det samme. 3-0. Etter 65 minutter dribler en heltent Kolle seg ned langs høyre side og finner Henriksen inne i boksen. Henriksen setter sitt første mål for sesongen, og kan møte opp på trening på Ånesøyan med et stort smil om munnen. 4-0. Resten av kampen preges av høyt temperament, og etter 75 minutter blir en Hemnespiller utvist etter å ha møtt Morten Berres glatte fjes med sin høyre hånd. Etter 80 minutter setter Hågensen inn sitt 3. for dagen, og fastsetter resultatet til 5-0. Kvik skal for øvrig være glad de fikk avslutte kampen med en mann mer enn motstanderlaget. Kaptein Tømmervik, som allerede hadde gult deiser inn i flere taklinger det lukter oransje av, men slepper med tilsnakken. Det kunne nesten se ut som Tømmervik ikke er en fan av at neste kamp spilles en søndags formiddag i Orkanger? Bare en tanke… En deilig seier feires med allsang av Hågensens egenintierte sang «håggys on fire» i garderoben.

Vi er glade for å være tilbake i seiersform, og gleder oss til neste kamp borte mot Orkla 2.

Del

Innmelding i Kvik


Neste Kvik 1-kamp

Søndag 11.09.2022, kl. 14.00
Kvik 1 - Byåsen TF2
Rosenborgbanen 11er

150 kvikbyaasen150

Tabellen finner du her


Neste Kvik 2-kamp

Mandag 12.09.2022, kl. 20.00
Orkanger - Kvik 2
Bane Orkanger 1

150 orkanger150 kvik

Tabellen finner du her