Trondheims eldste fotballklubb

Opptur mot Blink2!

Kvik

Datoen er 31. mai, og det er duket for en forrykende fotballkamp i 4. divisjon, Kvik vs. Stjørdals Blink 2. Kvik kommer nettopp fra Koteng Arena hvor de fikk juling av NTNUI, mens Blink 2 har vunnet alle sine fem kamper. Det er et nydelig vær, og Kvik har fått helt rykende ferske hjemmedrakter for anledningen. Alt ligger til rette for en fin dag for fotball. Datoen er 31. mai, og det er duket for en forrykende fotballkamp i 4. divisjon, Kvik vs. Stjørdals Blink 2. Kvik kommer nettopp fra Koteng Arena hvor de fikk juling av NTNUI, mens Blink 2 har vunnet alle sine fem kamper. Det er et nydelig vær, og Kvik har fått helt rykende ferske hjemmedrakter for anledningen. Alt ligger til rette for en fin dag for fotball.

Kampen blåses i gang, og bare etter snaue tre minutter spilt så sender Melhus en glimrende langpasning gjennom forsvaret til Blink 2, hvor Sebastian har tatt et perfekt bakromsløp. Sebastian tar med seg ballen på brystet og skyter kontrollert i nærmeste hjørne. En fantastisk prestasjon og 1-0 til Kvik. Det er tydelig at gutta fra Kvik er påskrudd fra start. For bare fire minutter senere kommer kampens øyeblikk. Et innlegg fra Kvik blir stanget ut til Blink 2 sin 16-meter, Simen K. vinner andreballen og legger den i lufta til Rydså. Han velger å klinke til med venstreslegga på hel volley og ballen fyker som en prosjektil i krysset. Enkelt og greit, det er 2-0 til Kvik. Videre, Kvik dominerer banespillet, men i det 24. minuttet kommer det et langt utspill fra Blink 2 sin målvakt, og ballen havner til slutt i beina på Blink 2 sin spiss. Han skyter fra ca. 20 meter og får drømmetreff, ballen sendes i krysset og stillingen er nå 2-1 til Kvik. Videre i omgangen produserer Kvik flere store sjanser, men stillingen til pause forblir 2-1.

I andre omgang fortsetter Kvik med å skape mange gode sjanser, men uten uttelling. I det stedet er det Blink 2 som utligner til 2-2. Blink 2 sin venstreback tar et langt innkast inn i 16-meteren til Kvik, der dukker den høye spissen til Blink 2 opp og stusser inn sin andre skåring for kvelden. Dette føles ut som en kalddusj for hjemmelaget, men Kvik klarer å holde moralen oppe. Kvik skaper mange sjanser, men klarer bare å skyte ballen i treverket i stedet for i mål. Heldigvis for hjemmelaget, snur denne trenden seg. Ti minutter senere etter skåring til Blink 2 klarer Kvik å ta ledelsen til 3-2. Kaptein Sørlie spiller igjennom Rydså som dribler backen til Blink 2, og etter hvert finner Rydså toppscoreren Oskar som får en enkel jobb med å sende Kvik i ledelsen. Dette var en svært viktig skåring for hjemmelaget. Til slutt, i det 86. minuttet av kampen sender Melhus en ny fin langpasning gjennom forsvaret til Blink 2, Tobias har startet et fint løp i bakrom og med det løper han forbi forsvaret til Blink 2 og skyter ballen kontant i mål. 4-2 til Kvik og kampen er avgjort. Kvik sine spillere er veldig fornøyd med dagens prestasjon, og de gleder seg til en lang busstur til Rørvik i den kommende helgen hvor laget forhåpentligvis skal hente en ny trepoenger.