150 kvik Fotballklubben Kvik
        Trondheims eldste fotballklubb
 

Arbeidshanskene på mot Kolstad 2

IMG 4790

I et ruskete vårvær var vi klare for å ta på oss arbeidshanskene og innkassere sesongens første hjemmeseier mot Kolstad 2. Etter en relativt åpen start på kampen, klarte vi å få kampen i vårt spor, og vi skapte flere stor sjanser. Det konstante presset ble imidlertid stoppet, da vi fikk rødt kort etter 30 minutter. Etter utvisningen endre kampbilde seg betydelig, og Kolstad 2 hadde mye mer ball enn i innledningen av kampen. Likevel klarte ikke Kolstad 2 å produsere noe særlig med sjanser. Vi hadde et par kontringer før pause, men de ble bare halvveis, og vi gikk inn til pause på stillingen 0-0.

Andreomgangen starte slik første sluttet. Kolstad 2 hadde ball, men de klarte ikke å spille seg til sjanser. Etter ca. halvspilt andreomgang la vi om til 3-4-2, noe som skulle vise seg å være en taktisk genistrek fra Jon Stian. Kampen åpnet seg mer opp, og vi kom til flere gode muligheter. Vi sendte flere mann i angrep, men til tross for dette klarte ikke Kolstad 2 å skape noe i andre enden av banen. Etter flere store muligheter, kom til slutt skåringen i det 85 minutt fra Simen, etter en godt slått dødball fra Jonas.

Kampen ble dermed til slutt en stor opptur, og vi kunne innkassere sesongens første hjemmeseier. Nå skal vi ta med oss momentum og selvtillit inn mot Byåsen 2 borte kommende helg!

Heia Kvik!

Del

Innmelding i Kvik


Neste Kvik 1-kamp


Onsdag 13.03.2024, kl. 19.30
Kvalifisering NM: Trygg/Lade - Kvik
SalMar banen Kunstgress

150 kvik

Tabellen finner du her


Neste Kvik 2-kamp

Tirsdag 12.03.2024, kl. 19.30
 Trøndersk Mesterskap: Kvik2 - Gauldal/Trønder-Lyn2
Rosenborgbanen 11'er
 

150 kvik

Tabellen finner du her