150 kvik Fotballklubben Kvik
        Trondheims eldste fotballklubb
 

Flott start på høsten

30706766 2154302484798554 1234792991541952512 o
Søndag var det endelig klart for å sparke i gang årets høstsesong i 4.divisjon avd. 01, og vi skulle forsøke å gjenta vårens seier mot Ørland. Kampen ble spilt på Lundavoll gress sin upåklagelige gressmatte som innbydde til flott fotball.

Etter at en del spillere har forlatt oss i det siste ble også søndagens kamp et gledelig gjensyn med en særdeles solbrun Erlend Henriksen, som etter et opphold i Verdal IL har kommet tilbake til oss i Kvik for å vinne fotballkamper igjen.

Vi fikk en flying start på kampen allerede etter 3 minutter da dødballspesialist Sjøvik banket en corner perfekt på bakre stolpe, hvor David kunne stange inn 1-0. Etter at Kvik tok ledelsen var hjemmelaget frempå med flere halvfarligheter, og etter halvspilt 1.omgang stod det 1-1. De 12-15 publikummerne som hadde tatt turen for å støtte hjemmelaget trodde nok nå at Ørland skulle benytte momentumet til å snu kampen. Det skulle derimot gå under 5 minutter før Kvik sin mest målfarlige duo hadde drept all moral i hjemmelaget med to elleville enkeltmannsprestasjoner. Etter 28 minutter tok nemlig Håggi med seg ballen inn fra sin venstre kant og ladet kanonen fra 35 meter. Ved første øyekast så det ut til at han skulle skyte spurv med kanonen, men skuddet fikk en fantastisk skru og dupp ned i lengste kryss! Bare 2 minutter senere ville også David vise at han kan mer enn å ekspedere ferdigscorede innlegg, da han hælflikket et oppspill mellom Ørlandets to midtstoppere på midtstreken, tok med seg ballen noen meter mot mål før han like godt lobbet ballen i lengste fra 40 meter.

Om ikke publikum og spillere var sjokkerte etter måten 1-2 og 1-3 målene kom på, så satte nok flere kaffen eller sportsdrikken i halsen da speaker annonserte at den som like før pause tråklet seg elegant langs 16-meteren og satte ballen kontrollert i mål bak Ørlands keeper til 1-4, var Rune Holmen! Dette var åpenbart feil, og målscorer ble korrekt rettet til å være Tom. Vi kunne dermed si oss meget fornøyd med uttellingen i 1.omgang, og gikk til pause med 1-4.

I 2.omgang virket det å være et motløst hjemmelag som kom på banen og vi hadde full kontroll på kampen. I løpet av omgangen fullførte David sitt hat-trick etter en utsøkt innlegg fra Tisløv, og Tom satte sitt andre for dagen etter målgivende fra Erlend. Et par minutter før slutt måtte for øvrig Erlend byttes ut for andre gang i løpet av kampen. Kanskje det har blitt litt mye soling på bekostning av trening i Verdal denne våren? Inn på banen igjen kom Svein, som hadde fått noen minutters hvile, og benyttet muligheten til å servere et nytt innlegg på pannebrasken til David. David lot seg ikke be to ganger og fastsatte resultatet til 1-7, med sitt fjerde for dagen.

Til helgen venter nok en bortekamp, og denne gangen er det Rørvik som er vertskap.

0-1: David Melkvik (Haakon Sjøvik)

1-1

1-2: Jørgen Hågensen (?)

1-3: David Melkvik (?)

1-4: Tom Tomren (Vidar Tømmervik)

1-5: David Melkvik (Jens Tisløv)

1-6: Tom Tomren (Erlend Henriksen)

1-7: David Melkvik (Svein Tore Tinglum)

Del

Innmelding i Kvik


Neste Kvik 1-kamp


Onsdag 13.03.2024, kl. 19.30
Kvalifisering NM: Trygg/Lade - Kvik
SalMar banen Kunstgress

150 kvik

Tabellen finner du her


Neste Kvik 2-kamp

Tirsdag 12.03.2024, kl. 19.30
 Trøndersk Mesterskap: Kvik2 - Gauldal/Trønder-Lyn2
Rosenborgbanen 11'er
 

150 kvik

Tabellen finner du her