150 kvik Fotballklubben Kvik
        Trondheims eldste fotballklubb

Nok et surt tap..

30708179 2154302348131901 7490239908422877184 o

Det var et friskt Kvik lag som entret nye Elman stadion i sommerværet lørdag 8. Juni. Vuku starter kampen godt og har mye «trøkk» de første minuttene, men tross noen småsjanser for Vuku er det vi som tar ledelsen allerede etter 5 minutter slo Håkon Sjøvik et frispark fra litt inne på Vuku sin banehalvdel, frisparket havnet hos Jørgen Hågensen som styrte kula i nettet bak Vuku-keeperen.

På stillingen 0-1 er det vi som har kontroll på kampen og dominerer spillet, kommer oss også til et par muligheter der vi burde økt ledelsen. I denne kampen også, så er ballen rund.. noe som gjør at selv om vi styrer kampen store deler av førsteomgangen skjer det samme to ganger vi spiller på oss brudd på egen banehalvdel, og der er Vuku kyniske og gode, spiller ballen i bakrom på deres venstreside og scorer mål både etter 24 og 32 minutter. Ikke så ulike scoringer..

Etter pausen bølger spillet veldig. Kvik prøver å spille ball, mens Vuku er veldig direkte i sin spillestil og begge lag lykkes delvis med sitt spill og kommer seg til sjanser. Vi har brukbare sjanser både fra distanse og et par gode i boksen uten å få uttelling, mot slutten er det også to situasjoner der Kvikspillerne roper på straffe.. Den ene er et forsøk på å ta ballen i det Jens Indergård raider seg gjennom og blir felt, men uheldigvis for Kvik hadde Jens for god balanse til å få straffe (dommer påpekte at vi hadde fordel?!?!).

Den andre er en dødball som blir slått på bakre der den treffer en Vuku-hånd like foran David Melkvik, ender opp i corner. Helt på slutten av kampen scorer Vuku to nye mål (etter 89 og 90 minutter) som et resultat av at vi satser hardt på en utligning.

Vi takker Vuku for kampen, og ønsker dem velkommen til Rosenborgbanen til høsten!