150 kvik Fotballklubben Kvik
        Trondheims eldste fotballklubb
 

6. Serierunde Kvik2 | Ripe i lakken på kviklokomotivet

Kamp: Kvik 2 - Ranheim TF 3

Sted: Rosenborgbanen

Kampresultat: 1 - 2

Målskårere Kvik: Sivert B. (direkte corner)

Start 11'er:

                                                                     Kotte

                             Roar U.     Jens Even T.     Sivert L     Sivert B

                                  Vemund R.      Adrian S     Tobias H (C)

                                   Morten K.     M. Jørgenvåg     Amund S.

 

 

 

En ellers trist og dunkel søndag, skulle vise seg å bli en ordentlig ripe i lakken. Kvik-toget som akkurat hadde turet på med 2 seire på rad, møtte opp sulten og klar for å fortsette denne rekken. Denne kampen med Tobias Hasvåg i kapteinsrollen!

Dette var hans siste kamp, kunne det bli en perfekt avslutning? Det skulle vise seg å bli en vanskelig oppgave. I en stillingskrig lignende skyttergravene under 1. vk. Det samme var stemningen på banen, med aggressive taklinger og munnhuggeri. Det skulle gå 26 minutter før første kort ble delt ut, til vår mann Roar Ulen. 4 nye minutter gikk før bortelaget også fikk sitt kort. Videre var det vår egen Magnus Hoff, som prøver seg som snikskytter. Skuddet som dessverre skulle vise seg å bli stoppet av tverrliggeren.

Andre omgang var såvidt i gang, før vi satt samtlige med hjerte i halsen på sidelinjen. Det var en kollisjon mellom to egne spillere, Adrian Sandvik og Magnus Jørgenvåg. Med rabalder og skrik fra banen, skjønte man straks alvoret. Jørgenvåg må ut med skade. Vondt skulle bli til verre.. for neste som skjer i kampen er at Ranheim skaffer seg frispark, 20 meter fra mål skytes ballen fra en Ranheim-spiller, som reddes heroisk av Kotte som har hatt en kjempekamp i buret, men som dessverre ender med retur og mål i mot. Det skulle ikke gå lengre enn 5 minutter før det ble en ny nettkjenning, imot igjen. Et feilslått gjennombrudd, som finner vei til en Ranheim-spiller som putter den i nettmaskene. På dette tidspunktet gjenstod det 7 minutter + tillegg. Guttene hang ikke med hodet av den grunn. Like etter tar Emil for seg et innlegg fra høyre flanke, ballen finner veien inn i boksen til Morten som for et øyeblikk ser ut som prime CR7 til han header over. Men like før fulltid skal det endelig lykkes å finne veien til nettmaskene for kvik-toget. Denne gangen fra corner, vår egen cornerspesialist Sivert Bakke, skrur ballen inn som han har gjort så mange ganger før. På dette tidspunktet er kampen full av spenning, men det skal vise seg å være for sent. For som værgudene så var ikke marginene på vår side denne dagen. Vi tapte kanskje slaget, men krigen er ikke over. 

 

Kampfakta:

78 min: 0 - 1

83 min: 0 - 2

89 min: 1- 2 (Sivert Bakke)

 

Innbyttere:

Helge Løkeland

Magnus Hoff

Kristian Jakobsen

Emil Slettedal

 

Kvik-stjerner:

*** Adrian K.

** Adrian S. 

* Tobias H., Magnus J.

Del

Innmelding i Kvik


Neste Kvik 1-kamp


Onsdag 13.03.2024, kl. 19.30
Kvalifisering NM: Trygg/Lade - Kvik
SalMar banen Kunstgress

150 kvik

Tabellen finner du her


Neste Kvik 2-kamp

Tirsdag 12.03.2024, kl. 19.30
 Trøndersk Mesterskap: Kvik2 - Gauldal/Trønder-Lyn2
Rosenborgbanen 11'er
 

150 kvik

Tabellen finner du her