150 kvik Fotballklubben Kvik
        Trondheims eldste fotballklubb
 

3. Serierunde Kvik2 | Dødt løp på Kirkhusmoen Arena

kom hit

 

16 Spillesugne Kvik-spillere ankom Kirkhusmoen arena, da det var Ålen som skulle møtes på bortebane. Ullundertøy og undertøy generelt for enkelte spillere, hadde blitt sløyfet under pakkingen til borteturen som hadde blitt lagt på årets første sommerdag i Trøndelag.

Vel vitende om at dagens motstander var et lag som hadd imponert stort i sin opprykkssesong fra 6. divisjon og som hadde kommet godt i gang i sine første seriekamper, så var gjengen innstilt på at her måtte det en god prestasjon til for at Tronheims gamle dame skulle dra med seg tre poenger hjem.

For anledningen hadde klubben skeiet ut med storbuss. Om Kvik skulle gjøre seg fortjent til den luksusen gjensto å se, men med fastit i hånd kan vi si at det gikk helt ok i et oppgjør som skulle vise seg å bli en tight kamp hvor to gode lag nullet hverandre ut som to jevngode stormestere i sjakk.

 

Lagoppstillingen var som følger:

                                                Adrian Kotte

         Roar Ulen - Jonatan Orrem - Jens Even Tisløv - Sivert Øien Bakke  

Adrian Alexander Sandvik- Mike Richard Skogsøy Thorsen - Vemund Ellingson Røe

        Amund Stenvoll - Magnus Jørgenvåg - Espen Abelsen Lomahaug

 

En solid forsvarsrekke etterfulgt av et midtbaneuttak som klart og tydelig var et signal på at en del av kampplanen var å ikke tape noen som helst dueller på 2. Tredjedel, tre meget gode kombinasjonsspillere på topp og en innbytterbenk det luktet krutt av var fasiten etter trener Magnus Hoff Johansens laguttak. Selv hadde han i første omgang satt seg selv på benken for å gi seg selv tid til å få jobbet litt med brunfargen på sidelinjen.

Det første kvarteret på kampen kunne ellers beskrives som en stillingskrig hvor begge lag gjorde sitt ytterste for å få en form for overtak på kampen, men etter et kvarters tid med en fastlåst konflikt som kunne minne en del om den mye omtalte isfronten på gazastripen, så fikk Ålen tatt første skalp i det undertegnede lagde et straffespark som Ålen fikk omsatt i mål. Stillingen var nå 1 - 0 og herifra skulle kampen bli ganske åpen.

 Ikke lenge etterpå skulle Espen Lomahaug få lov til å bevise med sin fart og teknikk hvilken farlig mann han er når han først blir satt opp i gode posisjoner på sin venstrekant, men begge skuddene gikk utenfor. I mellomtiden fikk Ålen et par muligheter til å få satt inn sitt andre for dagen, men det ville seg ikke for de heller.

Det skulle gå mot slutten av omgangen før Kvik fikk utlignet til 1-1. Roar Ulen, Ottaekspressen på Kviks høyre side hadde på sedvanligvis gjennom omgangen løpt som en duracellkanin på EPO og anabole steroider i det han fikk kommet igjennom på overlapp etter overlapp. I det 44. spilleminuttet skulle hans mistenkelige høye O2 opptak for en 5. Divisjonsspiller komme til nytte i det han fikk servert rivjernet Adrian Sandvik som i det siste hadde gjort seg godt vant med å skåre mål og det var heller ingen tvil om at denne avslutningen også skulle ende i nettet.

Akkurat i det at Kviks svar på Gerrard hadde sett seg ferdig med å sende slengkyss til den tilmøtte russefansen, så hadde dommeren blåst til pause.

 

Fasit etter 1. Omgang var jevn kamp = jevnt resultat.

 

I andreomgangen så bar kampbildet preg av det meste vi så i førsteomgangen da det skulle vise seg å bli like jevnt som tidligere.

Fra vår side kom vi til et par målsjanser på noen innleggsmuligheter fra kanten, men Ålen forsvarte seg godt i egen boks og fikk ryddet unna og blokkert det meste.

Ålen var også ved et par situasjoner ivrige på å komme seg til egne målsjanser selv, men gang etter gang fikk stopperduoen Ole Skarvøy og Jens Even Tisløv vise at de hadde orden i sysakene i egen målgård. Det var klinkeklart at Jens Even i grevens tid hadde rukket å få jobbet unna de fleste mojitosene han hadde konsumert på sydenstranda.

Fem minutter før full tid fikk Ålen en stor mulighet til å sette seiersmålet alene med keeper fra 13 meter, selv fikk jeg da muligheten til å gjenopprette inntrykket etter å ha laget straffe i 1. omgang, og stillingen endte til slutt 1-1.

Vi kunne si oss greit fornøyd med et portepoeng mot et sterkt lag, og dro hjem med luksusbussen på klubbens regning med realtivt god samvittighet selv om sjampanjen fikk vente til en senere anledning.

 

 

Kampfakta Ålen - Kvik 2

Mål:

1-0. 14 min: Joakim Sivertsvold (str)
1-1  44 min: Adrian Sandvik (Roar Ulen)

 


Kvik-børsen:

★★★ Roar Ulen
★★ Adrian Sandvik
Jens Even Tisløv

Del

Innmelding i Kvik


Neste Kvik 1-kamp


Onsdag 13.03.2024, kl. 19.30
Kvalifisering NM: Trygg/Lade - Kvik
SalMar banen Kunstgress

150 kvik

Tabellen finner du her


Neste Kvik 2-kamp

Tirsdag 12.03.2024, kl. 19.30
 Trøndersk Mesterskap: Kvik2 - Gauldal/Trønder-Lyn2
Rosenborgbanen 11'er
 

150 kvik

Tabellen finner du her