"Desverre spilles fotball over 2x45.."

På det som virket som en litt grå søndag i Trondheim valgte solen å titte frem i 14 draget
som la det perfekte grunnlaget for et revansjesugent kviklag etter forrige ukes fadese langs
nidelven. Malvik hadde tatt turen inn til byen og ble møtt med et aggressivt og litt lekent kvik
lag som gikk ut i 100. Det tok bare 4 minutter før vi ruller opp langs 16 meteren til malvik og
Tobias Ludviksen kunne bøye ballen elegant i lengste hjørnet. gleden var dog kortvarig og
Malvik kriger inn en corner etter litt klabb og babb 2 minutter senere. Det virket ikke som
dette preget kvik laget noe særlig ettersom vi fortsatte og trille ball å styre kampen. sjansene
kom på løpende bånd første 30, men vi sliter med å perfeksjonere den siste pasningen eller
å være kald nok foran mål. Etter rundt 30 minutter kontrer malvik hvor vår egen Mr. biceps
Vemund Røe er uheldig å klarer en ball inn i en fallende malvik spiller som med ryggen til
setter 2-1

Til pause ligger vi utrolig nokk under 2-1 etter å ha styrt hele omgang og så si scoret alle 3
målene selv.

i 2. omgang snur rytmen i kampen og malvik er farligere frempå og har lagt om til et høyt
press og konstant stresser oss til å gjøre feil. og etter 60min får de uttelling og setter inn 3-1
som naturligvis gjør at luften siver litt ut av oss og hvertfall når 4-1 kommer bare noen
minutter senere. De gir seg ikke før det står 5-1 etter 80 minutt. Tobias Ludviksen klarer
nokk en gang å dra en vakker scoring opp av hatten på tampen å reduserer til 5-2 som blir
slutt resultatet.
Nokk en gang så spiller vi en god første omgang, men dessverre spilles fotball over 2x45 og
nokk en gang må skuffelsen legge seg over et skuffet kvik lag som må hjem å øve på
defensive dødballer etter å ha sluppet inn 3 mål på dødball.