150 kvik Fotballklubben Kvik
        Trondheims eldste fotballklubb

3 + 3 = 6 poeng

Etter å ha endelig fått en 3-poenger, var gutta fra kvik 2 sultne på flere poeng i møte med Orkanger 16. mai på rosenborgbanen. Formasjonen og strukturen i laget har begynt å ta form, og gutta oste av selvtillit. Omgivlesene var upåklagelige og gutta hadde en følelse av at dette skulle vi vinne.

Når dommeren blåste av til kampstart, var kvik 2 allerede på jakt etter ballen. Den offensive spillestilen, kobinert med selvtilliten, laget noen vakre kontringer. Allerede etter noen få minutter i første omgang, skapte gutta flere sjangser. Desverre ble ikke sjangsene godt nok utnyttet, noe som kanskje har en sammenheng med antall avslutningsøvelser gjennomført de siste treningene.

Forsvarsrekken var som de sier på godt norsk, "Rock-Solid". De dirigerte resten av orkestre på banen, og vi hadde stål kontroll. Det ryktes at det var så lite å gjøre for målvakten Adrian Kotte, at han rakk å tenke på fargekombinasjonen på outfiten han skulle bruke på nasjonaldagen.

På midtbanen var det ingen tegn til bekymringer. Ankerrollen ble effektivt brukt, der Jonatan Orrem ofte hentet ballen og fulgte opp med lekre strøpasninger. Indreløperne hadde en relativ rolig løpeøkt og storkoste seg på banen. Etter en liten skade på midtbanen, ble Adrian Sandvik byttet inn, og fylte rollen som anker med eleganse.

Langt framme på banen kunne man høre rumle lyder, det var angrepsrekka som var sultene på mål. Det var som om de kun hadde en hensikt i dette livet, og det var å gi bånn gass og få den j***** ballen i mål. Kantene løpte som de heltene de er, og ble flittig brukt siden de alltid var spillbare. Den kontinuerlige jobbinga fram mot mål lønte seg, og etter 36 min banket Morten Krokstad ballen i mål. Ikke nok med det, kun snaue 3 minutter senere var Morten Krokstad på ballen igjen, etter en liten keepertabbe fikk han kriget ballen i mål. Stillingen var nå 2-0 til pause.

Etter pausen var det som om tankene til kvik gutta var flyttet over til dress, bunad og champagnefrokost. Det skjedde lite i andre omgang, og det var nå orkanger som presset. Heldigvis fikk vi corner. Der var Sivert Bakke i kjent stil, og la et presist innlegg toppet med innoverskru. Simen Moksnes fikk banket ballen i mål med pannebrasken og stillingen var nå 3-0. Orkanger fikk et lite håp når de reduserte etter kun minuttet. Til tross for det, endte kampen 3-1 til hjemmelaget som virket selvsikker og kontrollerte idag.