150 kvik Fotballklubben Kvik
        Trondheims eldste fotballklubb
 

Gjør dere klare til cup!

Kvik Cup helg 1 starter i kveld, og vi håper lagene gleder seg. Det gjør i hvert fall vi! Vi ber dere møte opp i hallen senest 30 minutter før første kamp, samt lese over "Praktisk informasjon" og "Kampreglement". Minner også om at cupen ikke lenger spilles i CSK-hallen, men i Utleirahallen.

NB: Noen endringer i kampoppsettet ble gjort tidligere i uken. Dette medførte noen mindre endringer for lørdagen. Sjekk derfor om tidspunktet for deres første kamp er blitt endret. Beklager bryderiet dette måtte medføre! 

PS: Kampoppsett for helg 2 er rett rundt hjørnet. Rettelse: Oppsettet for helg 2 er dessverre litt forsinket. Skal gjøre det vi kan for at det er ute i kveld/natt (1.mars/natt til 2.mars). 

Gratulerer til Byåsen G9 som vinnere av beste heiarop i Kvik cup 2022

Kvik Cup - avlyst

Vi blir dessverre nødt til å avlyse siste helg av Kvik Cup. Bakgrunnen er de siste dagers utvikling og råd fra helsemyndigheter knyttet til smitterisiko av koronaviruset. Vi har hatt Avlystdialog med kommuneoverlege, og i dag formiddag fikk vi en anbefaling om å avlyse. Vi har fått mange henvendelser det siste døgnet, forståelig nok. Vårt valg om å avvente endelig beslutning handlet ikke om å være motvillig eller "pushe" grenser, men om å lytte til de som sitter med best kunnskap og oversikt over situasjonen før vi tok en avgjørelse. Vi beklager samtidig usikkerheten og bryet ventetiden har medført. 

Vi gledet oss, og hadde i år hele 208 lag påmeldt. Vi beklager til alle andre som gledet seg, men grunnet den alvorlige situasjonen vi befinner oss i, finner vi ingen annen forsvarlig løsning. Som klubb har vi et samfunnsansvar, og i dette tilfellet mener vi det medfører avlysning. Alle lag som skulle spilt til helga vil selvsagt få refundert påmeldingsavgiften. 

Vi tar selvsagt sikte på at tradisjonsrike Kvik Cup er tilbake i mars 2021. Da er det datoene 5.-7. og 12.-14. mars som gjelder. Håper vi sees!

Kampoppsett Kvik Cup helg 2

Kampoppsett for Kvik Cup helg 2 er nå klart. Som vanlig i turneringsoppsett,
må vi ta forbehold om endringer i oppsettet. Ta derfor en ekstra titt på
kampoppsettet når det nærmer seg.

Her er link til kampoppsettet:
https://www.profixio.com/matches/kvik-cup-helg-2-2019

Vi har tatt hensyn til de forbehold og ønsker som har kommet, og håper dere er fornøyde. Vi beklager at noen klubber med lag i samme årsklasse må spille forskjellige dager, men dette var nødvendig for at oppsettet skulle gå opp. Ta kontakt dersom noe er feil.

Vi ber lagledere lese informasjon om cupen under fanen "Kvik Cup" her på hjemmesiden. Særlig "Praktisk informasjon" og "Kampreglement"

Vi gleder oss til cup!

Kvik Cup - forlenget påmeldingsfrist

Siden vi både ønsker, og fortsatt har plass til, flere lag - forlenger påmeldingsfristen for helg 1 til torsdag 21. februar.

Vi lover en god cupopplevelse for både barn og voksne: Engasjerte arrangører, godt utvalg i kafeteriaen, heiaropkonkurranse, premieseremonier for alle lag, og chillzone - hvor cupens deltakere og tilskuere kan få spille FIFA og lære om E-sport mellom slagene på parketten. 
image.png
Håper vi sees på cup! 

For mer info, se HER

NB: 
For at kampoppsettet for helg 1 kan løses på en god måte, ønsker vi særlig flere lag i følgende klasser: 
- G7 (født 2012), 1-5 lag
- J7 (født 2012), 1-3 lag
- J8 (født 2011), 1-3 lag

Ta kontakt, og dere vil få deltagelse til halv pris. Påmeldingsinformasjon: 
HELG 1: 1. – 3. mars 2019

Gutter 6, 7, 8, 9 og 10 år + jenter 6, 7 og 8 år
Frist for påmelding: 15. februar 2019
Påmeldingsside: https://www.profixio.com/reg/kvik-cup-helg-1-2019

HELG 2: 8. – 10. mars 2019
Jenter 9, 10, 11 og 12 år + gutter 11 og 12 år
Frist for påmelding: 22. februar 2019
Påmeldingsside: https://www.profixio.com/reg/kvik-cup-helg-2-2019


For spm. knyttet til påmelding/gruppeoppsett: Even Tokerud – Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
For andre spm. om turneringen: Roar Stubbe (turneringsleder) – 906 13 420


Innmelding i Kvik


Neste Kvik 1-kamp


Onsdag 13.03.2024, kl. 19.30
Kvalifisering NM: Trygg/Lade - Kvik
SalMar banen Kunstgress

150 kvik

Tabellen finner du her


Neste Kvik 2-kamp

Tirsdag 12.03.2024, kl. 19.30
 Trøndersk Mesterskap: Kvik2 - Gauldal/Trønder-Lyn2
Rosenborgbanen 11'er
 

150 kvik

Tabellen finner du her