150 kvik Fotballklubben Kvik
        Trondheims eldste fotballklubb
 

17. mai: Borgertog og servering på klubbhuset

 
Vi oppfordrer våre medlemmer til å gå bak Kvik-fanen under borgertoget. Oppmøte er klokken 12.45 utenfor domkirken. Se etter Kvik-fanen, eller ta kontakt med Ola Kvitland på tlf: 480 20 945. 

Fra klokken 11.00 er det servering av kaffe og kake i klubbhuset på Øya. 

Vel møtt!

Årsmøte 13. mars

FK Kviks årsmøte finner sted onsdag 13. mars klokken 19.00 på Kviks klubbhus på Øya. Forslag til saker kan sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. fram til tirsdag 12. mars, og vil tas opp under eventuelt på årsmøtet. 

Årsmøtet er åpent for alle, og vi oppfordrer særlig klubbens medlemmer til å møte. Det vil bli enkel bevertning. 

Årsmøte: Saksliste og møtelink for digital deltagelse

I morgen, tirsdag 22. september kl. 19.00, er det årsmøte på klubbhuset. Som varslet, blir det også mulig å følge årsmøtet digitalt. Trykk her for møtelink. Dersom du ikke har "Teams" nedlaster, velg "Fortsett i denne nettleseren". Problemer med å koble på? Send SMS til Even på 984 990 30. 

Saksliste er vedlagt som PDF-fil. 

Vel møtt, både fysisk og digitalt. 

Styret. 

Årsmøte utsatt til onsdag 16.juni

På grunn av økende smitte og iverksettelse av nye tiltak i Trondheim Kommune, så utsetter vi årets årsmøte til onsdag 16.juni kl 18.00.
Mer info kommer fortløpende.

- Styret

logo mini

Årsmøtet - En legende trer av

Kviks årsmøte for 2019 ble avholdt onsdag 13. mars. Her ble Martin Kristoffersen tildelt hederstegnet i bronse, og klubblegende Gunnar Mack annonserte at han trapper ned sitt engasjement i klubben. Les mer om det nedenfor. Gledelig er det også at kasserer Böni kan melde om at den økonomiske situasjonen i klubben er god. Ytterligere informasjon finner dere i årsberetningene og referatet, som er vedlagt i artikkelen. 

Grunnet ønske om minst ett styremedlem til, ble det avgjort å holde et ekstraordinært årsmøte onsdag 27. mars. Foreløpig er følgende valgt inn i Kviks styre for 2019: 

Leder: Even Tokerud, ett år
Nestleder: Linda Marie Skjervold, ett år
Kasserer: Roland Böni, to år. 
Sekretær: Kristian Kirkbakk, fortsetter (valgt for to år i 2018)
Styremedlem: Roar Stubbe, to år. 
Styremedlem: Bjørg Stubbe, to år. 
Styremedlem: Lars Brekke, ett år. 

Ny og gammel leder: Gunnar Mack overlater ledervervet til Even Tokerud etter lang og tro tjeneste. 


Ola Kvitland med noen velvalgte og fortjente ord til avtroppende leder Gunnar Mack, og Martin Kristoffersen, som ble tildelt hederstegnet i bronse: 

Legende takker av

På årets årsmøte takket vi av leder Gunnar Mack. De siste sju åra har Gunnar vært leder. Når Kvik nevnes tenker mange Gunnar Mack. Han debuterte på A-laget allerede i 1960, og spilte på A-laget fram til 1977. I tillegg til å spille har han deltatt i styre og stell i flere perioder. I veterangjengen fikk Gunnars kreative evner utfolde seg både. I Cementstøberiet med Grand Master og vagabonddiplomer - de gikk Gullvåg og Bleken en høy gang. Som utpreget sosial, positiv og med godt humør har Gunnar alltid vært et samlingspunkt og en inspirasjonskilde for oss i Kvik. Og Kvik har alltid vært klubben hans. Det er vi rundt han glade for. 

I Gunnars periode som leder har Kvik for første gang i sin 119-årige historie fått en egen bane. Klubblokalet, Kvik Cup og en voksende junioravdeling i Ila bør også nevnes.

Gunnar, du kan med god samvittighet trekke deg tilbake og bruke tida di på turer i skog og mark, familie og barnebarn, hytta på Skardsøya, veterangjengen og sykebesøk hos gamle Kvikkiser på sykehjem. Og selvsagt Kvik. 

Tusen takk for den strålende innsatsen du har lagt ned i klubben.

Hilsen venner i Kvik.Martin Kristoffersen

Martin Kristoffersen - hederstegnet i bronsje
På årsmøtet ble Martin Kristoffersen tildelt hederstegnet i bronsje. Martin kom til klubben fra Narvik for ti år siden for å studere. Siden han hadde kjente i klubben ble det fotball i Kvik. Han er kjent for sine offensive raid framover fra sin posisjon som venstreback.. I sin tid har han spilt med Kvik i både 3.,4. og 5.divisjon, altså både i opp-og nedgangstider. Martin har alltid vært treningsvillig, positiv og en viktig bidragsyter i Kvikmiljøet. Pga jobb og skader har  det ikke blitt så mye aktivitet de seineste åra, men Martin har varslet at han kommer innom treninga i år også for å høyne nivået. 

Vi gratulerer og vel fortjent.

Ekstraordinært årsmøte onsdag 27. mars klokken 18.00
Her skal det forhåpentligvis stemmes inn minst ett nytt styremedlem. Følgende forslag har også kommet inn, og skal stemmes over: 
Nytt lovforslag:
- Senior 1, senior 2 og barne- og ungdomsavdelingen skal være representert med minst én person hver i hovedstyret.


Følgende fire filer er vedlagt: 
- Vedlegg 1, årsberetninger fra Kviks avdelinger. 
- Vedlegg 2, referat fra årsmøtet. 
- Vedlegg 3, regnskap 2018.
- Vedlegg 4, budsjett 2019.

Innmelding i Kvik


Neste Kvik 1-kamp


Onsdag 13.03.2024, kl. 19.30
Kvalifisering NM: Trygg/Lade - Kvik
SalMar banen Kunstgress

150 kvik

Tabellen finner du her


Neste Kvik 2-kamp

Tirsdag 12.03.2024, kl. 19.30
 Trøndersk Mesterskap: Kvik2 - Gauldal/Trønder-Lyn2
Rosenborgbanen 11'er
 

150 kvik

Tabellen finner du her