Et ubeseiret Kvik 2 gikk inn i mandagens kamp med flere gode prestasjoner på samvittigheten. Overbevisende seire mot Tiller og Trygg/Lade har hittil i år vist prov på et høyt toppnivå. Samtidig vet samtlige med hjertet sitt i Kvik 2 at bananskall som Utleira 2 har veltet laget tidligere. 

 

For flere Kvik-spillere er tydeligvis Utleira 2 ikke eksotisk nok, og flere forfall tikker inn utover dagen. Kaptein Kristian Kirkbakk har sett seg lei av at Kvik sanker trepoengere mens han er satt på sidelinjen, og reiser i sinne hjem til gudsforlatte Tylldal på ubestemt tid. Bomkjøpet Matias Keiseraas er fortsatt skadet, etter å ha blitt overrumplet av en enslig kjegle under oppvarming tidligere i år. Teknisk begrensede Tomas Holmestad hadde ”magesjau”, og mente det derfor var umulig å spille kamp. At Holmestad har mageproblemer er ingen overraskelse for vi som har sett hans kosthold og generelle livsstil. Tremålsscorer fra kampen mot Tiller, Einar Lunåshaug, har sett seg lei av kamper mot 2.lag, og valgte å bli hjemme. Videre må lynvingen Magnus Tømmervold ta på seg nok et jobbskift, for å kunne finansiere ukentlige VIP-reserveringer på Club Downtown, mens vår eneste keeper Book prioriterer ”studier” foran Kvik 2. Til slutt velger den selverklærte hardhausen, Aksel Bøhn nok en gang å stå over en kamp etter å blitt operert for brudd på kraniet, som han ble påført to uker tidligere. De aller fleste klarer å løpe av seg en slik skade, men ikke Bøhn.
 

Heldigvis for Kvik 2 har tre av sesongens viktigste spillere meldt om toppform før kampen. Fungerende kaptein Fossheim, og Kvik 2s superstjerner Koppang og Stige har alle vist bunnsolid form, og det forventes av Kvik-supporterne at disse skal bli utslagsgivende. Dessverre for nevnte Kvik-supportere, blir laget deres trent av Even Johannes Tokerud. Etter å ha blitt tildelt flere vikarvakter på Ranheim Skole av lektor Jonas Larsen, er han nå tvunget til å gjengjelde tjenesten. Han henviser alle tre til benken, og gir kapteinsbindet til Larsen, rett foran øynene på sin assistenttrener Tom-André Tomren. Ikke uventet skaper dette gnisninger i garderoben. Morten Mysen truer med å legge opp dersom han må spille under Larsen, mens Hoff Johansen knuser en vannflaske i rent raseri. Mannen med lengst ansiennitet i Kvik 2, Nils Aspaas, mener det er tjenesteforsømmelse av Tokerud å ikke gi bindet til garderobens mest respekterte skikkelse – Tomren. 

En slik hendelse kan ødelegge en sesong for et lag, og vi har sett flere eksempler av hva som skjer når hovedtrener mister garderoben. Dessverre eier hverken Tokerud eller Larsen skam, og trass i sterke reaksjoner nekter de å forandre på avgjørelsen. Det viser seg også at Elias Langlo, som eneste spiller, støtter denne beslutningen. Dette etter å ha blitt lovet fire Fjordland Svenske Kjøttboller, av JL Larsen. 

Fotballkampen på Utleira Kunstgress kan oppsummeres med ett ord – enveiskjøring. Selv om kampen ble spilt på Trondheims dårligst preparerte kunstgressmatte, viser Kvik sin ballbesittende stil i all sin prakt denne kvelden. Utleira registrerer solide null skudd på mål, kombinert med en possession på 16%. Målene til Kvik kommer etter et ferdigscoret innlegg fra Tomren som finner pannebrasken til Krokstad Morten, og et kontant skudd i nettaket fra en illsint innbytter, Kasper Koppang. 

Kampfakta Utleira 2 - Kvik 2

Mål:
0-1. 43 min: Morten Krokstad (Tom-André Tomren)
0-2. 90 min: Kasper Koppang (Magnus H. Johansen) 

Dagens kvikstjerner:
★★★ 
★★ Tom-André Tomren, Morten Krokstad
★ Magnus Hoff Johansen, Martin Jakobsen

Startoppstilling:
Joakim Evjen

Julien Le Bosecz
Martin Jakobsen
Martin Kristoffersen
Audun G. Giske
Morten Mysen
Tom-André Tomren
Jonas Larsen (K)
Elias Bergquist-Langlo
Morten Krokstad
Magnus Hoff Johansen

Bytter:
51 min: Kasper Koppang inn for Elias Bergquist-Langlo

51 min: Peter M. Stige inn for Morten Mysen
62 min: Sondre Fossheim inn for Martin Jakobsen
75 min: Morten Mysen inn for Jonas Larsen
78 min: Elias Bergquist-Langlo inn for Audun G. Giske
85 min: Martin Jakobsen inn for Martin Kristoffersen

Neste A-kamp

tir, 21. aug. 2018 20:00
Kvik
Kvik
- : - Statistikk
NTNUI
NTNUI

Tabellen 4. div

# K P
1 Strindheim TF 12 28
2 NTNUI 11 25
3 Nardo 2 12 22
4 Charlottenlund 12 20
5 Kvik 12 19
6 Orkla 2 12 19
7 Kil/Hemne 12 19
8 Hitra 12 18
9 Røros 11 12
10 Tydal 12 11
11 Meldal 12 10
12 Støren 12 4

Tabellen 6. div

# K P
1 Kvik 2 8 24
2 Jonsvatnet 9 17
3 Tiller 9 16
4 Trygg/Lade 2 9 14
5 Bratsberg 9 11
6 Freidig 8 10
7 Utleira 2 9 9
8 Flerkulturelt 8 8
9 Leinstrand 9 1

Neste Kvik 2-kamp

tor, 23. aug. 2018 20:00
Bratsberg
Bratsberg
-:- Statistikk
Kvik 2
Kvik 2

Følg Kvik på Facebook