Dagen var endelig kommet. Dagen Kvik 2 virkelig måtte prestere på sitt beste for å vinne en fotballkamp. Denne dagen var en dag med stor D. Det var litt av en dag! Det var dagen Kvik 2 skulle møte Tiller på bortebane.

Dagen begynte som normalt: Langlo og Larsen diskuterte hverandres høyde, Tomren snakket om hvor flink Sigrid er til å synge og Ola leverte ut bananer til alle gutta. Etterhvert kunne man føle at denne dagen ikke skulle bli en normal dag på jobb for Kvik’s vakre menn. Tiller var en motstander som gutta var lysten på å slå. Det var som om Charlie Sheen’s «lion blood» strømmet gjennom kroppene til Kvik-spillerne. Gutta var tent for kamp, nærmest overtent. Etter Trener Tokerud’s intense tale foran gutta og Kirkbakk’s påfølgende motiverende ord, tuslet gutta ut på matta. Etter en liten halvtime med ok+ oppvarming, blåste dommeren i fløyta - kampen er i gang.

Trener Tokerud skriker høgt: «GUTTA NO SKAL VI FAEN MEG VINNE». Det virker - gutta stuper i angrep, med Krokstad ‘Salah’ Morten som beste eksempel. Klokka har ikke passert 12 minutt før det første målet er i nota bak Tiller keeperen. Det er Einar ‘Drobga’ Lunåshaug som setter den. Kampen er tett og jevn, men Kvik 2 spiller virkelig bra fotball. Tiller kjemper med nebb og klør for å holde seg inne i kampen. Spesielt spiller nr 7 på Tiller - problemet er bare at han kjemper mer med kjeften, enn med føttene sine. Her gikk kjeften både øst, vest, nord og sør. Uansett, Kvik 2 fortsetter å spille ball og ballen går som regel i kassa når man spiller gode baller. 2-0 settes av selveste ‘Salah’ Morten, men assisten til våres helt egne sangstjerne, Peter ‘Bono’ Stige, må også nevnes. Kampen fortsetter i samme stil med harde taklinger, masse kjefting og virkelig knallharde dueller. 

Aksel ‘Gattuso’ Bøhn er den som får gjennomgå mest denne kampen. Etter en knallhard duell med en Tiller-spiller, blir Bøhn liggende på matten. Han har tydelig vondt der han ligger, og Trener Tokerud skjønner raskt at Bøhn må byttes ut. Det viser seg at Bøhn har fått seg en skikkelig smell mot hodet -enhver fotballspillers verste mareritt. Dagens medisinsk ansvarlig på laget, Kristian ‘Dr.Phil’ Kirkbakk, ringer etter ambulanse. Det spekuleres mye på sidelinjen - har Bøhn fått hjernerystelse? Har han fått kraniebrudd? Eller drøyer han bare tid?

Like etter skaden på Bøhn, skårer Kvik 2 dagens tredje mål, og går inn til pause med en 3-0 ledelse. Dette er det ingen som bryr seg om. Det viktigste nå er å få Bøhn i medisinske hender. Det blir mer og mer klart at denne skaden kan være av alvorlig art. Når andre omgang begynner, er det ikke fotballen som står i fokus, men helsen til midtbanegiganten Bøhn. Det er spilt 15 minutter av andre omgang, og ambulansen er fortsatt ikke på plass. Man kan tydelig se på pannen til Bøhn, at det kan være et kraniebrudd. Det tar hele 45 (!!!) minutter før ambulansen er på plass på Tiller-Arena, som ligger ca 5 minutter unna Sankt Olavs Hospital. Dette er skandaløst, og Kvik 2 vil rette stor kritikk til den sene responstiden til  ambulansetjensten i Trondheim. Hva om Bøhn faktisk hadde indre blødninger? Det gikk heldigvis fint, men det er fortsatt svært urovekkende. Ambulansen kom, kampen ble stoppet, og Bøhn ble tatt med til sykehuset. Der ble det påvist kraniebrudd, og Bøhn måtte opereres. Kampen endte til slutt 6-1 til Kvik 2 -en meget sterk kamp av alle involvert.

Selv om det var en intens kamp, der mye ufint ble sagt ute på banen, skal Tiller ha all ære for oppførselen etter kamp. Vi vil derfor rette en stor takk til Tiller for støttemeldingene de ga til Bøhn etter kampen. Tiller viser klasse i nederlagets øyeblikk. Denne fotballkampen har lært oss at fotball kanskje ikke er det viktigste her i livet (men fortsatt ganske viktig). Bøhn er heldigvis allerede på bedringens vei, og om ikke lenge får vi se midtbanekrigeren i aksjon igjen. 

Heia Kvik!

Kampfakta Tiller - Kvik 2

Mål:
0-1. 12 min: Einar Lunåshaug (Morten Krokstad)
0-2. 30 min: Morten Krokstad (Peter M. Stige) 
0-3. 42 min: Einar Lunåshaug
1-3. 67 min: Tiller
1-4.
76 min: Einar Lunåshaug
1-5.
90 min: Morten Krokstad (Peter M. Stige) 
1-6.
90 min: Morten Krokstad

Dagens kvikstjerner:
★★★ Aksel G. Bøhn
★★ Morten Krokstad, Einar Lunåshaug
★ Elias Bergquist-Langlo, Sondre Fossheim, Martin Jakobsen

Startoppstilling:
Markus Book Bjerck

Tomas Holmestad
Martin Jakobsen
Sondre Fossheim (K)
Aksel G. Bøhn
Morten Mysen
Tom-André Tomren
Peter M. Stige
Elias Bergquist-Langlo
Morten Krokstad
Einar Lunåshaug

Bytter:
40 min: Audun G. Giske inn for Aksel G. Bøhn

50 min: Magnus Hoff Johansen inn for Morten Krokstad
77 min: Jonas Larsen inn for Tom-André Tomren
85 min: Morten Krokstad inn for Tomas Holmestad
88 min: Tom-André Tomren inn for Magnus Hoff Johansen

Neste A-kamp

tir, 21. aug. 2018 20:00
Kvik
Kvik
- : - Statistikk
NTNUI
NTNUI

Tabellen 4. div

# K P
1 Strindheim TF 12 28
2 NTNUI 11 25
3 Nardo 2 12 22
4 Charlottenlund 12 20
5 Kvik 12 19
6 Orkla 2 12 19
7 Kil/Hemne 12 19
8 Hitra 12 18
9 Røros 11 12
10 Tydal 12 11
11 Meldal 12 10
12 Støren 12 4

Tabellen 6. div

# K P
1 Kvik 2 8 24
2 Jonsvatnet 9 17
3 Tiller 9 16
4 Trygg/Lade 2 9 14
5 Bratsberg 9 11
6 Freidig 8 10
7 Utleira 2 9 9
8 Flerkulturelt 8 8
9 Leinstrand 9 1

Neste Kvik 2-kamp

tor, 23. aug. 2018 20:00
Bratsberg
Bratsberg
-:- Statistikk
Kvik 2
Kvik 2

Følg Kvik på Facebook