Det var en spent gjeng med Kvikgutter som møtte opp på Dalgård Kunstgress forrige søndag. Samtlige spillere var klar for å slå tilbake etter det knepne tapet mot Trygg/Lade i forrige kamp. Spenningsnivået var så stort at dagens keeper, Overå, bandasjerte feil kne før kamp. Lite hjelper det også på spenningsnivået at Axel hadde brukt opp sist rest av Lånekassens månedlige bidrag på is, brus og pølse på 17.mai, og således måtte sykle de lange bakkene opp til Byåsen, i mangel av busspenger. Den nyutdanna adjunkten Almaas glimret med sitt fravær, grunnet feber og tørre lepper.  Den videre stemningen i garderoben ble ikke løftet noe særlig høyere da Kaptein Kirkbak tok rollen som Robin Schaefer og varslet Tokerud om at den nevnte sykkelkongen bruker feil type teip på strømpene, og for å toppe hele selskapet så stilte Nils med bananer grønnere enn banen vi skulle spille på.  For å lette på stemmingen prøvde Larsen seg på ett humoristisk sleivspark om at i dag skal vi kun slå langt, vitsen ble like godt mottatt som 9.april  1945.

Tross en trøblete start, er vi god på oppvarming og påkoblet når dagens dommer Lund blåser kampen i gang.

Spillet det første kvarteret var på samme måte som enkelte Kvikspillere oppfører seg  på Downtown i 0230 tiden; mye vaiing frem og tilbake, uten å helt komme i mål med noe som helst.  Mosvik, på sin side, skaper heller ikke all verden med sin klassiske Drillo-fotball. Høyt og langt på én god spiss.  Men etter drøye 20 minutter lyktes de i å overliste mannen med bandasje på feil kne. Kvik kommer under for andre kamp på rad og Tokerud får ett grått hår til. Heldigvis får det håret tilbake sin glans når Kvik- lokomotivet  minutter etter ruller opp et nydelig angrep hvor ballen havner ute til vingback Grøtta, som fortsatt er forbannet  etter å ha tilbragt nasjonaldagen i dress og ikke bunad. Grøtta slår ballen vakkert inn  på foten til vingbacken på motsatt side, i dag bekledd av unge Langlo. Om det er logistikkstudiene eller CS-spillingen som gjør at han treffer ballen så godt som han gjør vites ikke, men et vakkert mål er det og vi er like langt på Dalgård.

Pausen blir brukt godt og diskusjonen er konstruktiv. Hos MILF så bruker de pausen til å trene. Spiller nr 69 tar 20 dips, mens han tenker at det lurt å varme opp armene i tilfelle noen skulle løpe inn i de i andre omgang. Og treningen gir resultater, det får Peter erfare da han ifølge sin navnebror + en t  løper inn i hans albue i andre omgang.

Men tilbake til overskriften på referatet, for det er ikke uten grunn at jeg fikk et lite flashback til 5 mila i Falun for 2 år siden. Det er tydelig at Northug bruker samme taktikk på fotballbanen som han gjorde i Sverige. Hele andre omgang er det Kvik som gjør jobben, sliter og drar. Skaper gode sjanser til å rykke, men det vil seg ikke helt foran mål denne søndagskvelden. Og da måtte det gå som det gikk i Falun. Når oppløpet kommer og feltet går, så rykker Mosvik og Northug , og Kvik som har gjort grovarbeidet blir stående igjen på perrongen å se at Mosvik går opp i 2-1, noe som også blir sluttresultatet. Det til tross for at det blir lagt til ett helt minutt overtid i en omgang uten skader. Så får det heller være at Mosvik spiller etter lilleputtprinsippet, lar alle skal spille like mye og foretar 15 bytter i løpet av andre omgang.

Vi slikker våre sår, og lover å slå tilbake i vårens siste hjemmekamp.

Heia Kvik. 

 

Kampfakta

Mål:
1-0. 23 min: Mosvik
1-1. 26 min: Elias Bergquist-Langlo (Audun Grøtta Giske) 
2-1. 70 min: Mosvik

Dagens kvikstjerner:
★★★ Elias Bergquist-Langlo
★★ Peter Martinius Stige
 Kai Morten Overå

Startoppstilling:
Kai Morten Overå
Martin Jakobsen
Kristian Kirkbakk (K)
Sondre Fossheim
Audun Grøtta Giske
Peter M. Stige
Aksel Gustavsen Bøhn
Tom-André Tomren
Elias Bergquist-Langlo
Håvard Stranda
Magnus Hoff Johansen

Bytter:
45 min: Vegard Klund inn for Martin Jakobsen
55 min: Jonas Larsen inn for Aksel G. Bøhn
55 min: Fredrik Klund inn for Audun G. Giske

Ballen trillet ikke Kvik 2s vei søndag kveld. Det snur forhåpentligvis
på torsdag. 20.00 på Rosenborgbanen. 

 

Neste A-kamp

tir, 21. aug. 2018 20:00
Kvik
Kvik
- : - Statistikk
NTNUI
NTNUI

Tabellen 4. div

# K P
1 Strindheim TF 12 28
2 NTNUI 11 25
3 Nardo 2 12 22
4 Charlottenlund 12 20
5 Kvik 12 19
6 Orkla 2 12 19
7 Kil/Hemne 12 19
8 Hitra 12 18
9 Røros 11 12
10 Tydal 12 11
11 Meldal 12 10
12 Støren 12 4

Tabellen 6. div

# K P
1 Kvik 2 8 24
2 Jonsvatnet 9 17
3 Tiller 9 16
4 Trygg/Lade 2 9 14
5 Bratsberg 9 11
6 Freidig 8 10
7 Utleira 2 9 9
8 Flerkulturelt 8 8
9 Leinstrand 9 1

Neste Kvik 2-kamp

tor, 23. aug. 2018 20:00
Bratsberg
Bratsberg
-:- Statistikk
Kvik 2
Kvik 2

Følg Kvik på Facebook