:

Fredrikstad Stadion, 3.mai 2004:
”På overtid kulminerte en dramat
isk folkefest på Fredrikstad stadion. I hele andre omgang bølget spillet fram og tilbake med Fredrikstad som det beste laget. Det var også Fredrikstad som ledet 2-1 da klokka viste 90 minutter,og fyrverkeriet gjallet allerede over plankebyen i pur glede over nye tre poeng” skrev Dagbladet etter kampslutt.fkkengaMen tre poeng ble altså til ett, og halve Østfold gir dommer Espen Berntsen skylden da han unnlot å ta fløyta til munnen i det som kunne se ut som en klokkeklar hands fra Vålerenga-stopper Erik Hagen innenfor egen 16-meter. Straffespark blir det altså ikke, men hjemmelaget beholder ballen i egen korridor. Klokka viser 92 spilte minutter. Det er nå Fredrikstads enarmede banditt, Håkan Søderstjerna, gjør det skjebnesvangre valget som i ettertid skal spare nevnte kampleder for daværende FFK-trener Knut Torbjørn Eggens vrede ved kampslutt.

”Når du leder 2-1 og det er 34 sekunder igjen av kampen, Håkan, da slår du ikke et innlegg!”

Innlegget er barnemat for keeper Pa Dembo Touray og det tar ikke mange sekundene før VIF-kaptein Tom Henning Hovi får æren av å skalle inn utligningen i den påfølgende kontringen.

Vi lar den henge litt.

Rosenborg, 24.april 2017: Hjemmelaget Kvik2 kommer fra en serieåpning mot Varden/Meråker som resulterte i 13 plussmål i protokollen og vet, så vel som håper, at dagens motstander Selbu kan by på hakket vassere motstand. Og det skal dem ha, gutta fra Selbu, de maktet å stå i mot Kviklokomotivet i hele 4 minutter før vingback Audun slår et innlegg av typen duppende direkte i kassa. Bjørnar Løkken opp av dage! Den ledelsen står seg i ett minutt før Selbu utlikner ved et passe hardt og ganske velplassert frispark fra ca. 17 meter. Akkurat nå er kampen relativt jevnspilt. Kvik2 må heve seg, samtidig som de må senke skuldrene og unngå panikk. Det viser seg for enkelte å være vanskelig å takle det faktum at kampen bikker kvarteret og man enda ikke har punktert kampen. Heldigvis for Kvik2 er Audun frampå igjen og setter ny ledelse etter 17 minutter. Denne gangen assistert av Kasper, som etter glitrende forarbeid serverer på ett av idrettens største klisjéer: sølvfatet. Hjemmelaget ser ut til å finne rytmen og tar over banespillet slik de ønsker. En noe uheldig inngripen av Kvik2-keeper Marcus Book slipper dessverre Selbu på ny inn i kampen etter 27 spilte minutter, fullstendig mot spillets gang. 2-2 til pause.

Jeg har vært i begravelser som har vær langt lystigere enn stemningen på Kvik2-benken i hvilen. Aksel mener ingen beveger seg, Tom mener Aksel må starte på nytt dersom dette er tilfelle. Og med det er pausepraten over.Kasper

Gutta i blåhvitt er innstilte på å reise kjerringa og bli kvitt spenningen i matchen. Kampen er 56 minutter gammel og alt tyder på ytterligere ledelse i det Kasper spilles vakkert gjennom Selbus stoppere og sprinter alene mot keeper. To minutter og 17 hjerteskjærende smerteskrik senere blir Selbus kyniske stopper sendt i dusjen med rødt kort. Kasper takles, skades og bæres av banen. Animo. Inn kommer Fredrik Klund, og han bruker ikke lang tid på å markere seg: Sleiver mesterlig til Magnus Hoff som sender hjemmelaget i en forløsende ledelse etter 62 minutter. Skal det lykkes denne gangen da, eller skal Selbu på ny kvittere? Kampbildet er spesielt. Kvik2, som leder, dominerer banespillet mot et Selbulag som blir liggende lavt. Og med dette følger selvfølgelig livsfarlige kontringer fra bortelaget. Mangel på rutine og en god den uflaks gjør at Selbu er svært nære å utligne ved både én og to anledninger. Tiden går sakte, men sikkert mot 90 minutter og Kvik2 er i ferd med å ri i land en seier på høyst ukontrollert vis. Det eneste som kan minne om rutine er Magnus Hoffs galopp mot cornerflagget to minutter inn i tilleggstiden. Den gutten har sett på TV. Bak følger Lars Almås, som ser ut til å ville være med på det lille som er igjen av leken. Hoff spiller støtte, og ansvaret for å unngå nok en livsfarlig kontring imot ligger nå i midtbanegeneralens hender. Vi leder 3-2 og det er 34 sekunder igjen av kampen. Han slår inn.

Knut Torbjørn Eggen var en klok mann og han hadde ofte rett. Men i målet til Selbu står det ikke en 200 cm lang mann fra Gambia ved navn Pa Dembo Touray. I målet til Selbu står det en fryktløs, naiv spirrevipp som velger å gå i hodeduell mot luftens kronbaron, Fredrik Klund. Beklager, men det var en dårlig vurdering. Hodestøtet er like perfekt som innlegget, og kampen er endelig punktert, ca. 85 minutter etter tenkt punkteringsskjema. 4-2. Gode lag vinner også på dårlige dager. 

Kampfakta

Mål:
1-0. 4 min: Audun Grøtta Giske (Tom-André Tomren)
1-1. 5 min: Selbu
2-1. 17 min: Audun Grøtta Giske (Kasper Koppang)
2-2. 28 min: Selbu
3-2. 62 min: Magnus Hoff J. (Fredrik Klund)
4-2. 90 min: Fredrik Klund (Lars Almås) 

Dagens kvikstjerner:
★★★
 Audun Grøtta Giske
★★ Elias Bergquist-Langlo
 Fredrik Klund

Startoppstilling:
Markus B. Bjerck
Aksel G. Bøhn
Kristian Kirkbakk
Vegard Klund
Audun Grøtta Giske
Jonas Larsen
Lars Almaas
Tom-André Tomren
Elias B. Langlo
Kasper Koppang
Magnus Hoff J. 

Bytter:
50 min: Fredrik Klund inn for Kasper Koppang
60 min: Peter M. Stige inn for Jonas Larsen
70 min: Magnus Tømmervold inn for Elias B. Langlo
70 min: Håvard Stranda inn for Audun Grøtta Giske
80 min: Elias B. Langlo inn for Tom-André Tomren

Neste A-kamp

Tabellen 4. div

# K P
1 Strindheim TF 11 25
2 NTNUI 11 25
3 Kvik 11 19
4 Nardo 2 11 19
5 Orkla 2 11 19
6 Kil/Hemne 11 19
7 Charlottenlund 11 17
8 Hitra 11 15
9 Røros 11 12
10 Meldal 11 10
11 Tydal 11 8
12 Støren 11 4

Tabellen 6. div

# K P
1 Kvik 2 8 24
2 Jonsvatnet 9 17
3 Tiller 9 16
4 Trygg/Lade 2 9 14
5 Bratsberg 9 11
6 Freidig 8 10
7 Utleira 2 9 9
8 Flerkulturelt 8 8
9 Leinstrand 9 1

Neste Kvik 2-kamp

tor, 23. aug. 2018 20:00
Bratsberg
Bratsberg
-:- Statistikk
Kvik 2
Kvik 2

Følg Kvik på Facebook