Landslagspause er for mange fotballfans et kjedelig avbrekk i fotballhverdagen. Litt sånn som værmeldingen kryper inn mellom nyhetene og sporten, kravler nemlig landslagspausen inn i sendeskjemaet på norske TV-skjermer. Men som supporter av Kvik 2 er du ikke som alle andre fotballfans. Du er nemlig så privilegert at du får nyte kvalitetsfotball når våre "beste menn " er opptatt med å spille kælkefotball i Belfast.

Bjørnarvotter

Det er vår andre kamp på rad på Tempe Arena, og med det begynner vi å bli nokså kjente og komfortable med fasilitetene. Så kjente at vi kan fastslå at det ikke er blitt etterfylt dopapir på en uke, og så komfortable at oppmøtetidspunkt for enkelte forskyves med inntil 7 minutter på eget initiativ. Akseptabelt for trener Tokerud, uakseptabelt for botsjef Tomren. Økonomistudenten fastslår raskt at prognosene for årets botkasse er særdeles gode, og drømmene om Ibizatur og høy sigarføring sprer seg raskt i den ellers jordnære garderoben. Samtidig som spillergruppa drømmer seg bort i både Ibizatur og påfølgende Kvik-off lørdag kveld, legger Tokerud frem slagplanen for dagens kamp. Vi er tilbake i vår kjære «3-5-2»-formasjon som har fått «4-3-3»-elskende trøndere til å skjelve i en årrekke. Jonas Larsen, som i dag både er tilbake i startelleveren og tilbake i sin favorittformasjon, holder gledesmasken overraskende bra, men både garderoben og coach Tokerud vet at det oser glede av mannen som har viet sitt liv for sexyfotballen.

I Bjørnar Løkkens avskjedskamp er beskjeden fra Tokerud klar og tydelig: vi skal gi Bjørnar noe å juble for, og vi skal stå høyt mot dagens motstander Selbu (som for øvrig befinner seg i samme avdeling som oss). Det gjør vi for så vidt også, men det blir noe slapt og halvveis over det hele. 

 


Med Norges vakreste votter i bagasjen, setter Bjørnar Hallberg
Løkken 
nå kursen mot Oslo etter 8 år i Kvik 

I likhet med det norske landslaget er vi ikke helt påskrudd fra start. Kanskje er det de manglende bananene fra Nils Ola (som er opptatt med barnepass) eller at tankene til våre helter i blått og hvitt ligger på kveldens fest. En kombinasjon av begge to fastslås det fra redaksjonen, og banan eller ikke; det står 0-1 til Selbu etter 4 minutter. Men fortvil ikke, dette er ikke det norske landslaget. Her finner du ikke «Lasse» Lägerback, Stefan Johansen og Alexander Søderlund. Her finner du Even Tokerud, Peter Martinius Stige og Magnus Hoff Johansen. Og det er spesielt de to sistnevnte som skal bli utslagsgivende når Kviklokomotivet setter i anmarsj. I det 17.minutt stormer indreløper Stige, som omsider ser ut til å knekke koden til rollen sin, på et dypt løp i bakrom på høyre side. Forvirra Selbyggere henger ikke med i svingene, og i det Selbus keeper stormer ut, sender vår nest yngste mann av gårde en pasning til Hoff som enkelt kan sette ballen i åpent mål. 1-1 og vi kan for øyeblikket avskrive krisetilstander i klubben. Vårt nye radarpar har fått blod på tann og rekonstruerer likeså godt mål nummer én med en gang. To minutter går når indreløper Stige nok en gang dukker opp ved et klokt løp i bakrom, denne gangen fosser Hoff mot første stolpe og er like nådeløs som ved 1-1. Vi tar ledelsen 2-1 og er oppe på et nivå som er veldig godkjent. Vi fortsetter å styre spillet, men foruten et lekkert nedtak ved hjelp av ansiktet, signert Vegard Klund, er det ikke stort å rapportere om. Undertegnede, som i vinter har jogget til og fra trening, bærer endelig frukter av denne spesielle treningsformen når han i det 30. minutt pådrar seg en strekk i hamstringen. Dette tvinger Tokerud til å tenke kreativt da vi bare besitter én innbytter. Vegard Klund dyttes opp på midtbanen og Kirk settes inn på stopperplass. Det nærmer seg pause når radarparet nok en gang er i aksjon. Stige har dratt frem såledragningene når han danser seg gjennom midtforsvaret. En Selbygger får omsider en tå på ballen som, heldigvis for oss, ender opp hos Hoff. Sjøholtgutten fyrer av et skudd som keeper redder, men banens beste(Stige) dukker opp og setter returen. Nå kan vi nesten høre Nils Arne Eggen sin begeistring helt ned fra «Brakka», for snakk om å løse indreløper-rollen på en feilfri måte. Vi går til pause med en overbevisende 3-1 ledelse og kan si oss fornøyde.

Vi åpner andre omgang der vi slapp den første, men målene kommer ikke med det første. Kampen har havnet i vårt spor, og vi kan spille fotball uten de største sjansene imot. Det passer oss bra i en kamp hvor benken er tynn og enkelte har valgt å trosse alkoholforbudet kvelden i forveien. Undertegnede er opptatt med å stramme kompressbandasjen når Stige setter sitt andre for dagen, assistert av Tomren som stadig puster tyngre utpå den fine kunstgressmatta på Tempe. Med tremålsledelse sender Tokerud Kvik-legende Løkken opp på spissplass i sin siste kamp. Tomren dropper ned på midtbanen. Vegard Klund, som snart er svimmel av alle posisjonsbyttene, går tilbake i forsvarstreeren. Dette kan se ut som en umiddelbar tabbe når Selbu i det 67. minutt får straffespark. Målvakt Book Bjerck, som noe motvillig tilegnet seg kallenavnet «Book» (engelsk uttale) i Åre, går til riktig side og får en hånd på lærkula. Dessverre sklir den av hansken og inn i mål. Den ikke-fungerende måltavla på Tempe viser 4-2 og Tokerud forhører seg med støtteapparatet om Løkken skal tilbake i forsvaret. Tro mot sine egne ferdigheter, og sitt eget valg, forblir Løkken på topp. Nettopp det skal vise seg å være coaching i 6.div-klasse. For i det 79. minutt har vingback Langlo omsider bestemt seg for å tørke av såpen på sine neongrønne Nike sko. Etter en frekk luke har Selbus høyreback så mye sennep i munnviken at motstanders trener må løpe i garderoben for å hente papir. Dessverre for Selbu er det - som alle i Kvik 2 smertefullt har fått erfare - tomt for papir i garderoben. Pølsespisende Selbu-spillere er sendt i kiosken, og hvem andre enn dagens kaptein og «jubilant» dukker opp på innlegget til Elias Langlo. Bjørnar Hallberg Løkken griper sjansen han har fått fra Tokerud og dunker ballen i nettmaskene til fortjent jubel fra både lagkamerater og støtteapparatet.

Det går mot slutten og kampen preges av slitne spillere. En som utpeker seg spesielt på denne fronten er Tom-André Tomren, som med håp i øynene spør dommeren om tiden. Han får ikke svaret han håper på og må faktisk forhandle seg til en stopperplass med Kirkbakk for de siste 10 minuttene. Etter kampen ligger Tomren langstrakt ut ved spillerboksen, til undertegnedes store fornøyelse som mener det er fortjent å være sliten når Kvik 2 ikke prioriteres kvelden før kamp. Vi vinner 5-2 mot et lag som er tippet på 4.plass av bookmakerne så vi kan trygt si at dette laget er i rute til seriestart.

¡Viva Kvik 2!

Kampfakta

Mål:
0-1. 4 min: Selbu
1-1. 17 min: Magnus Hoff Johansen (Peter M. Stige)
2-1. 19 min: Magnus Hoff Johansen (Peter M. Stige)
3-1. 44 min: Peter M. Stige (Magnus Hoff Johansen)
4-1. 61 min: Peter M. Stige (Tom-André Tomren)
4-2. 67 min: Selbu
5-2. 79 min: Bjørnar H. Løkken (Elias Bergquist-Langlo)

Dagens kvikstjerner:
★★★
 Peter Martinius Stige
★★ Magnus Hoff Johansen, Bjørnar H. Løkken
 Vegard Klund

Følgende var i aksjon:   
Markus B. Bjerck
Bjørnar Løkken
Kristian Kirkbakk
Vegard Klund
Audun G. Giske
Peter M. Stige
Jonas Larsen
Aksel G. Bøhn
Elias Bergquist-Langlo
Tom-André Tomren
Magnus Hoff Johansen

Neste A-kamp

Tabellen 4. div

# K P
1 Strindheim TF 11 25
2 NTNUI 11 25
3 Kvik 11 19
4 Nardo 2 11 19
5 Orkla 2 11 19
6 Kil/Hemne 11 19
7 Charlottenlund 11 17
8 Hitra 11 15
9 Røros 11 12
10 Meldal 11 10
11 Tydal 11 8
12 Støren 11 4

Tabellen 6. div

# K P
1 Kvik 2 8 24
2 Jonsvatnet 9 17
3 Tiller 9 16
4 Trygg/Lade 2 9 14
5 Bratsberg 9 11
6 Freidig 8 10
7 Utleira 2 9 9
8 Flerkulturelt 8 8
9 Leinstrand 9 1

Neste Kvik 2-kamp

tor, 23. aug. 2018 20:00
Bratsberg
Bratsberg
-:- Statistikk
Kvik 2
Kvik 2

Følg Kvik på Facebook