Kvik 2 er klare for KM sluttspill en oktober kveld. Nerver og spenningen kunne ha vært til å ta å føle på, om det ikke hadde vært så satans kaldt. I alle fall for de som sitter på benken, slik som undertegnede.

Kampen starter friskt med et øyeblikks magi fra vår alles The Hoff (som han er kjent som da timene begynner å bli små). Han felles, scorer selv, og alt er som det skal være; Kvik leder, som så mange ganger tidligere i år. Men noe skjer med maskineriet, vi slipper Orkanger inn i kampen ved å la være å spille fotball. Orkanger presser oss godt en periode, men vi holder de unna de store sjansene. Når omgangen nærmer seg ferdig kommer det plutselig et drømmeskudd fra en annen verden som sikrer Orkanger 1-1 til pause.

Andre omgang starter like dårlig som første avsluttes. I det unge Løkken entrer banen har Orkanger et frispark der returen på mirakuløst vis havner i nota. Keeper Bjerck er kanskje heldig som unngår rødt i situasjonen i forkant, men til vårt forsvar er det ganske utrolig at Orkanger slapp unna med kun ett rødt kort denne kvelden. 1-2, og vi ligger med brukken rygg. Heldigvis klarer Nils fra benken å mane frem litt av det vi har vist tidligere i år, og vi tar igjen kommandoen. Med cirka 15 igjen på klokka slenger Hoff i vei et innlegg som ekspederes i mål av en Orkangerspiller. Orkanger virker slitne, og vi presser på for en avgjørende scoring. Det vil seg ikke, og etter 90 minutter står det 2-2. Det betyr at ytterligere 30 minutter er i vente. For hobbyspillere i 6. divisjon er kanskje ikke dette optimalt. Hvordan skal utbrente (les: Larsen) og skranglete Kvik-kropper takle dette?

Vi motbeviser skeptikerne, og holder et overraskende godt tempo i ekstraomgangene. I begge ekstraomgangene foregår alt på Orkangers banehalvdel, og vi presser på for scoring. Midt ut i første ekstraomgang øyner vi muligheten når Tomba blir felt innenfor 16-meteren. Til vår fortvilelse settes straffen utenfor. Vi gir oss likevel ikke, men det gjør derimot lyset. Dermed får Orkanger en etterlengtet pause. Sterk styring av Orkangers vaktmester! Med lyset omsider på plass fortsetter vi trykket, og etter 110 minutter feies Hoff overende i straffefeltet. Orkangers midtstopper får sitt andre gule, og vi har en ny mulighet fra 11-meteren (som dommeren brukte to minutter på å finne ut hvor er). Men ny straffe denne kvelden betydde ikke annet enn ny fortvilelse. Ny straffebom var fasiten, og et par minutter senere får Vegard sitt andre gule. Begge lag må dermed avslutte med ti mann, noe som betyr at tempoet mot slutten av de 120 minuttene naturligvis faller ytterligere. Det ebber ut i 2-2, og det hele må avgjøres med straffesparkkonkurranse... Det endte som det måtte ende: Orkanger setter alle sine fem, mens vi setter vår femte på innsiden av stolpen og ut.


Et usedvanlig bittert tap var et faktum. Med tapet ryker vi ut av kretsmesterskapet, og dermed også muligheten for opprykk på grunn av omleggingen av det norske seriesystemet. Men når alt kommer til alt er det tidenes sesong for Kvik 2: Seriemester har vi nemlig aldri blitt før! 

Heia Kvik!!

 

Kampfakta

Mål:
0-1. 11 min: Magnus H.
1-1. 43 min: Orkanger 2
2-1. 60 min: Orkanger 2
2-2. 75 min: Selvmål (Magnus H.) 

Dagens kvikstjerner:
★★★ Jørgen Svendsen
★★ Even Tokerud
 Magnus Hoff Johansen

Følgende var i aksjon:   
Audun (Markus B.)
Martin (Vegard)
Kristian
Sondre F. 
Jørgen (Bjørnar) 
Aksel (Jonas) 
Even
Lars A. (Håvard)
Elias (Magnus T.) 
Tom-André
Magnus H. (Fredrik)

Neste A-kamp

Tabellen 4. div

# K P
1 Charlottenlund 0 0
1 Hitra 0 0
1 Kil/Hemne 0 0
1 Kvik 0 0
1 Meldal 0 0
1 Nardo 2 0 0
1 NTNUI 0 0
1 Orkla 2 0 0
1 Røros 0 0
1 Strindheim TF 0 0
1 Støren 0 0
1 Tydal 0 0

Tabellen 6. div

# K P
1 Selbu 20 53
2 Kvik 2 20 48
3 Vikvarvet 20 35
4 Mosvik 20 33
5 Trygg/Lade 2 20 32
6 Tangmoen 20 28
7 Tydal 2 20 27
8 Varden 20 25
9 Astor 2 20 15
10 Remyra 20 12

Neste Kvik 2-kamp

Følg Kvik på Facebook