Etter det forsmedelige tapet for Byåsen uka før, møtte Kvik2 opp til bortekamp mot Nidaros vel vitende om at den deilige luka på toppen av tabellen ville minke betraktelig om ikke vi gikk seirende ut av denne bataljen. Selvsagt moro for den nøytrale tilhenger av 6.div Menn avdeling 5, unødvendig anstrengende for oss i blåhvitt. Og vi kjenner melodien fra fjorårets innspurt – selvsagt skulle vi gjøre det spennende.

Første omgang åpner friskt fra vår side med god aggressivitet, høyt press og få trusler fra hjemmelaget. De store sjansene uteblir likevel og med unntak av et stolpeskudd produserer vi ikke all verden, tross klart større ballinnhav enn Nidaros. Elias leverer en meget god omgang på sin venstre flanke, og skaper en rekke nesten-muligheter som i grevens tid blir feid vekk av storvokste stoppere i Nidaros’ midtforsvar. Etter en lengre periode med følelse av kontroll kommer den forløsende 0-1 scoringen etter 40 spilte minutter, selvsagt av formspiller Magnus Hoff! Han feirer som han gjorde etter 0-1 borte mot Byåsen, en slags Robbie Keane- variant, fritt for de spektakulære elementene. Hvordan scoringen kom vet jeg ikke, men avslutningen var trolig iskald, i likhet med undertegnede som satt på benken og drakk kaffe sammen med Vegard Klund. Tidspunktet for scoringen kunne ikke vært bedre og Kvik 2 går i garderoben med en god følelse.

Debutant Aksel har takla, løpt, kjempa og strødd på midten, kaptein Kirkbakk har plukka opp det lille som kom, Elias har spilt feilfritt og Tokerud er generelt fornøyd med gutta. De eneste som ikke var helt tilfreds med første akt var vår innleide Gjermund på høyre vingback, som skamløst kunne røpe at ”Jeg skjønner ikke formasjonen” og Tom, som riktig nok ventet til mandagens trening med å fortelle at han synes førsteomgangen var dårlig og at scoringen vår bare var flaks.

Kampbildet i andre omgang skulle dessverre for Kvik2 bli et ganske annet. Vi mister etter hvert i omgangen stadig mer initiativ i kampen, der vi ser slitne ut samtidig som at Nidaros har mer ball og virker piggere. Det gjøres en rekke bytter, men tross ny energi klarer vi ikke feste grepet om kampen slik hadde det i store deler av første omgang. Da lå det kanskje i kortene at utligningen skulle komme. Vi pådrar oss et noe unødvendig frispark på 18 meter som en skeivbeint Nidarosspiller bøyer vakkert både rundt og over muren. 1-1 da det gjenstår drøye ti minutter av kampen. Derfra og ut ligner kampen et lite kaos preget av frustrasjon fra vår side, og det er tydelig at hjemmelaget svært gjerne vil ha med seg tre poeng fra denne kampen, noe vi har mer enn nok med å forsøke å hindre. Tre minutter før full tid skjer det som måtte skje. Nidaros varter opp med nok en perle av en scoring. Nytt venstrebein, samme avstand, samme kryss. 2-1. Men kampen er ikke over. Uret viser overmoden overtid da trequartistaen fra Tomrefjord later til å ha et siste ess i ermet. Tom avanserer hurtig med ball, kombinerer lekkert med Fredrik Klund og alene med keeper er det kun en for kvelden meget solid sisteskanse i Nidarosmålet som hindrer scoring. Det var en sånn kveld.


2-1 holder helt inn, og tabellen viser to poeng ned til jagende Nidaros, tett etterfulgt av Byåsen på 3. 


Kampfakta

Mål:
0-1. 40 min: Magnus H.
1-1. 80 min: Nidaros
2-1. 87 min: Nidaros

Dagens kvikstjerner:
★★★ Elias Bergquis-Langlo
★★ Even J. Tokerud
 Magnus Hoff Johansen, Aksel G. Bøhn


Følgende var i aksjon:  
 

Markus B. 
Martin
Kristian
Sondre F. 
Gjermund (Magnus T.) 
Aksel (Lars A.)
Even (Jonas)
Tom-André
Elias (Gjermund)
Håvard
Magnus H. (Fredrik) 

Neste A-kamp

lør, 28. apr. 2018 16:00
Kvik
Kvik
- : - Statistikk
Hitra
Hitra

Tabellen 4. div

# K P
1 Strindheim TF 2 6
2 Hitra 2 6
3 Meldal 2 6
4 Kil/Hemne 2 3
5 Charlottenlund 2 3
5 Røros 2 3
7 NTNUI 2 3
8 Kvik 2 1
8 Nardo 2 2 1
10 Tydal 1 0
11 Orkla 2 1 0
12 Støren 2 0

Tabellen 6. div

# K P
1 Kvik 2 1 3
2 Jonsvatnet 2 1 3
3 Tiller 1 3
4 Freidig 2 3
5 Utleira 2 2 2
6 Bratsberg 1 1
7 Trygg/Lade 2 2 1
8 Flerkulturelt 1 0
9 Leinstrand 1 0

Neste Kvik 2-kamp

man, 30. apr. 2018 20:00
Kvik 2
Kvik 2
-:- Statistikk
Bratsberg
Bratsberg

Følg Kvik på Facebook