Tirsdag 23. august var det igjen duket for alle Kvik2-tilhengernes største mareritt. Lagets første kamp etter sommerferien. Etter å ha gått ubeseiret gjennom vårsesongen skulle man tro at Kvik-spillerne lengtet etter å spille kamp igjen, men tro om igjen. 11 mann stilte opp på Lerkendal. Den ene i verre fysisk forfatning enn den andre. Jonas Larsen hadde også meldt seg klar for kamp tidligere på dagen, men etter en fysisk sjekk ble det bestemt at Larsen måtte være igjen hjemme. Fysisk trener i Kvik2, Bjørnar Løkken oppsummerte det slik; «I mine 8 år i Kvik har jeg sett mye trist. Jeg har sett en Hans-Thore Djupvik spille kamp etter 9 måneder i Peru. Jeg har sett en Rune Kvernmo være fyllesyk til hver eneste kamp i 3 sesonger på rad. Og jeg har sett en svimmel Markus Johansen spiller venstreving i 90 minutter mot Aasguten. Men jeg har aldri sett noe i nærheten av det Larsen viste meg i Ranheimshallen denne tirsdagen». Løkken ville ikke gå ut med noen tider, men ryktene blant Kvik-veteranene på Rosenborg-banen vil ha det til at Larsen fullførte 3000 meter på skremmende 43 minutter.

Til tross for begrensede valgmuligheter, bestemmer trener Tokerud seg for å gjøre ett overraskende valg i det vi ankommer Byneset. Han plasserer Kviks egen trequartista, Tom-André Tomren i mål. Mange rister på hodet, men lite vet de at nevnte Tomren fikk toppkarakter i den tsjekkiske folkedansen, Polka i 9.klasse, og fortsatt har de samme kattemyke bevegelsene i kroppen. Selv med en desillusjonert Larsen hjemme på Ranheim, finner vi fortsatt ett par fryktelige varianter hos Kvik2 denne tirsdagen. Vi finner en Magnus Hoff, døddrukken 4 dager på rad som fadder. Og vi finner en Fredrik Klund, blottet for leddbånd i høyre ankel. Vi er likevel sikre på at vårt talent og vår flamboyante spillestil skal sikre oss tre poeng mot dette laget fra Byneset, som for anledningen er spedd på med utallige 1.lagsspillere.

Kampen starter slik våre kamper ofte starter, med full kontroll. Vår trebackslinje ser sikrere ut enn på lenge, mye takket være hærføreren Tomren, som styrer linja fra sin posisjon som sweeper-keeper. Midtveis i omgangen får vi også hull på den berømte byllen. Midtbane-virtuosen Almaas spiller en «Barrantes-esque» pasning ut til Stranda, som slår hardt inn i feltet mot Hoff. De neste sekundene står tiden nesten stille på Stormyra gress, i det vi ser Hoff prøve å snuble seg mot ballen på bakre stolpe. En frisk Hoff hadde mest sannsynlig satt ballen over mål, men takket være bakrusen sleivtreffer han ballen denne gangen. 0-1. Ikke lenge etterpå, bestemmer vår kaptein Kristian Kirkbakk seg for å ta saken i egne hender. Ett skuddforsøk fra Hoff blir istedenfor ett innlegg som Kirkbakken stanger inn. 0-2, og Kvik-lokomotivet ser ut til å være i rute. 

Dette vil vår ellers så eminente stopper Sondre Fossheim ikke ha noe av. Misunnelig på sin stopperkollega, vil han også utgjøre en forskjell i denne kampen. Noen uheldige touch og en mislykket pasning som bakerste mann, gjør at spissen til Byneset er sendt alene med vår keeper. Dessverre for oss får spissen drømmetreff, og hamrer ballen nede i lengste hjørnet. Fullstendig utagbart for enhver keeper i det norske seriesystemet. 

Mange lag ville klappet sammen etter dette, men dette Kvik-laget er laget av solid materiale. Nok en gang velger Kirkbakk å gi blanke i sine defensive plikter, og stormer ukritisk frem i angrep. Dette ser storebror Klund, og med en følsom chip finner han vår kaptein, som lurer ballen forbi banens nest beste keeper. 1-3, og coach Tokerud bedyrer viktigheten av å holde den ledelsen til pause. Dette ser ut til å gå bra, men på overtid av 1.omgang velger en Byneset-spiller å dra frem ett dribleshow verden ikke har sett siden Lionel Messis mål mot Real Madrid i 2011. Den gang var det Ramos, Pepe og Alonso som ble dradd av, nå Tømmervold, Vegard Klund og Sommer. 2-3, og dommer blåser av til pause. 

2. omgang ender målløs, takket være noen tigersprang fra vår keeper. Det skjedde imidlertid en meget trist hendelse på gressmatta i det kampuret nærmet seg 90 minutter. Vi i Fotballklubben Kvik beklager til alle som ble berørt av dette, og lover å ta drastiske tiltak innad i klubben for at dette ikke skal skje igjen. Måten vår spiss Magnus Hoff fremstod de siste minuttene av kampen, hører ikke hjemme på en fotballbane. En person i en slik fysisk forfatning burde heller vært hos Dr. Fedon Lindbergs Klinikk, enn Stormyra gress. I mangel på oksygen, og med gårsdagens promille langt opp i halsen slet Hoff med å holde seg på beina. Aldri før har vi sett en spiller være så lettet over dommerens sluttsignal.


Seier, og enda ett steg nærmere 5.divisjon for Kvik 2.

 


Jonas Larsen etter sin 3000-meter i
Ranheimshallen. Som dere ser var
nok avgjørelsen om å la han være
igjen hjemme, helt riktig. 


Kampfakta

Mål:
1-0. 20 min: Magnus H. (Håvard)
2-0. 35 min: Kristian (Magnus H.)
2-1. 38 min: Byneset
3-1. 42 min: Kristian (Fredrik)
3-2. 45 min: Byneset

Dagens kvikstjerner:
★★★ Kristian Kirkbakk
★★ Håvard Stranda
Magnus Tømmervold, Magnus Hoff Johansen, Martin Sommer Leiknes

Følgende var i aksjon:   

Tom-André
Martin
Kristian
Sondre F. 
Håvard
Vegard
Even
Lars A. 
Magnus T. 
Fredrik
Magnus H. 

 

Neste A-kamp

lør, 28. apr. 2018 16:00
Kvik
Kvik
- : - Statistikk
Hitra
Hitra

Tabellen 4. div

# K P
1 Strindheim TF 2 6
2 Hitra 2 6
3 Meldal 2 6
4 Kil/Hemne 2 3
5 Charlottenlund 2 3
5 Røros 2 3
7 NTNUI 2 3
8 Kvik 2 1
8 Nardo 2 2 1
10 Tydal 1 0
11 Orkla 2 1 0
12 Støren 2 0

Tabellen 6. div

# K P
1 Kvik 2 1 3
2 Jonsvatnet 2 1 3
3 Tiller 1 3
4 Freidig 2 3
5 Utleira 2 2 2
6 Bratsberg 1 1
7 Trygg/Lade 2 2 1
8 Flerkulturelt 1 0
9 Leinstrand 1 0

Neste Kvik 2-kamp

man, 30. apr. 2018 20:00
Kvik 2
Kvik 2
-:- Statistikk
Bratsberg
Bratsberg

Følg Kvik på Facebook