Et revansjelystent Kvik 2

Etter et fryktelig surt poengtap i serieåpningen var Kvik2 revansjelystne på å skaffe seg sin første trepoenger for sesongen denne onsdagskvelden i slutten av april. Man skulle tro at slutten av april betydde solstråler og tosifrede varmegrader, men ikke i Trondheim. Her vet man aldri hva man får. Værgudene hadde denne kvelden bestemt seg for å gi oss én simpel varmegrad og et pøsende regnvær. Ikke et strålende fotballvær for mange av Kvik2s ikke-trøndere, men Kviklokomotivet lar seg ikke stoppe av den grunn. Vi var tente på tre poeng! Byneset2 var for øvrig laget som sto på motsatt banehalvdel. En gjeng med værvante, staute trøndere fra den ytterst vestlige delen av Trondheim. Som alle nordmenn vet, vest og regn går hånd i hånd. Dette kunne bli tøft, men Kvik2 skulle ha tre poeng.

 

I den siste lagpraten før dommeren blåser i gang kampen vises det tydelig at det kun er én varmegrad. Samtlige Kvik2-spillere står med skuldrene godt planta over øra, inkludert trener Tokerud i sin karakteristiske og godt forede trenerjakke. Starten av første omgang brukes til å holde varmen. Kvik2 triller mye ball, men sjansene uteblir. Først når gutta i blå og hvite drakter er helt gjennomvåte skapes det sjanser. I midten av første omgang har Hans sett seg lei av å trille ball. Han sender en fiffig stikker gjennom til Magnus H, som har fått varmet opp siktet og legger kula pent inn i buret. Magnus H har nå virkelig blitt varm i trøya og putter like gjerne to pene til rett etterpå. Det skjer ikke stort mer i første omgang. Kvik2 går kalde i garderoben da første omgang blåses av, men med en varm ledelse, 3-0.

 

Da Kviklokomotivet går ut for å spille de siste 45 minuttene har regnet endelig gitt seg, og alt lå til rette for en flott omgang med fotball. Andre omgang starter mye likt som den første. Kvik2 triller mye ball og det er ikke de største sjansene å snakke om. Midt i omgangen bestemmer spissmakkeren til Magnus H, Håvard, at han neimen ikke skal være noe dårligere. Han får ballen fra Magnus H, tar et par touch og kliner til med utsiden av høyreslegga. Ballen suser inn i nettmaskene, helt oppe i krysset. Mot slutten av kampen har kaptein og midtstopper Kristian fått nok av å trille ball i eget forsvar. Etter noe som kan se ut som en liten kortslutning er Kristian raskt oppe på midtbanen med sine lange og pene klyv. Der stjeler han regelrett ballen fra egen spiller (og trener, tenk det!) Tokerud. Etter å ha lagt en måpende Tokerud bak seg har nå Kristian kun ett mål for øyet, nemlig motstandermålet. Kristian enser ingenting annet, selv ikke ti andre ledige medspillere som roper på å få ballen. Han drar av et par-tre-fire-fem motstandere før han jaggu klarer å få kula inn bak keeperen også. I kjent stil, som når alle midtstoppere får være med å pryde kampreferatet positivt, jubler Kristian hemningsløst over egen prestasjon. Noe vi ti andre som ikke fikk ballen må være så ærlige å si at det var. Det skjer ikke så mye mer etter denne fantastiske, og noe hemningsløse, prestasjonen. Kampen ender til slutt 5-0, og Kviklokomotivet er storfornøyde med å innkassere sin første trepoenger for sesongen. Den første av mange.

 

EN LEGENDE TRER AV: Etter mange år i Kvik 2, har Kælken pakket kofferten og reist til Oslo. 


Til slutt må Kvik2 få lov til å takke vår eminente keeper Lars Kalkvik for mange fine år. Han spilte sin siste kamp for Kviklokomotivet denne kvelden. I sin siste kamp rakk han å holde nullen hele andre omgang, få ta et frispark langt oppe på motstanders banehalvdel og han gjorde første omgang noe bedre for de som var satt på benken fra start. Lars, den luringen, hadde nemlig tatt med seg en vanntett duk som ble brukt som tak under første omgang. Innbytterne sender derfor en liten ekstra takk til Lars for det. Hele Kvik2 ønsker Lars lykke til videre. Må også si lykke til til eventuelle andre lag som får ha Lars som sin burvokter, med sin flotte utstråling og ikke minst de utallige driblingsforsøkene som bakerste mann. Kviklokomotivet kommer til å savne driblingsforsøkene dine Lars, til en viss grad selvfølgelig.


Kampfakta
Av: Even Tokerud 

Mål:

1-0. Magnus H. (Hans)
2-0. Magnus H. (Bjørnar) 
3-0. Magnus H. (Martin)
4-0. Håvard (Magnus H.)
5-0. Kristian (Even)

Dagens kvikstjerner:

★★★ Magnus Hoff Johansen, Lars Kalkvik

★★ Håvard Stranda

★ Tom-André Tomren 

Neste A-kamp

lør, 26. mai. 2018 16:00
Kil/Hemne
Kil/Hemne
- : - Statistikk
Kvik
Kvik

Tabellen 4. div

# K P
1 Strindheim TF 6 15
2 NTNUI 6 12
3 Røros 6 12
4 Kvik 6 10
5 Charlottenlund 6 10
6 Orkla 2 5 9
7 Hitra 5 9
8 Nardo 2 6 7
9 Kil/Hemne 6 6
10 Meldal 6 6
11 Støren 6 4
12 Tydal 6 2

Tabellen 6. div

# K P
1 Kvik 2 5 15
2 Jonsvatnet 5 11
3 Bratsberg 5 8
4 Utleira 2 5 6
5 Trygg/Lade 2 5 5
6 Flerkulturelt 5 5
7 Tiller 4 4
8 Freidig 5 4
9 Leinstrand 5 1

Neste Kvik 2-kamp

man, 28. mai. 2018 20:00
Utleira 2
Utleira 2
-:- Statistikk
Kvik 2
Kvik 2

Følg Kvik på Facebook