Tross feiende flott fotball fra hjemmelaget, er det ikke 3 poeng og opprykkshåp som blir den store snakkisen etter kampen.   

 

Før kampen mot Leik 2 var det stor usikkerhet blant den trofaste Kvikfansen. Hvem blir kveldens konduktør for Kviklokomotivet? Forlater Tokerud glamorøse Mosjøen og Tiendebytte for å lede kampen, eller får de erfarne herremennene Løkken, Aspaas og Larsen fornyet tillitt etter braksuksessen mot Mosjøen? Tross splittelsen i fanskaren, møter Tokerud opp. Mer rakrygget enn før og med et glis skeivere enn ­­­­detta tårnet i Pisa, om munnen. Vi er klare for kamp.

Alt ligger til rette for en flott fotballkveld, med flombelysning og et lett yrende regnvær på den mektige Sparebank 1 banen Rosenborg. Kvikgjengen entrer banen med en artig blanding av selvsikkerhet og tøysenhet enhver spillegruppe i 6. divisjon misunner. Klokken rekker ikke å passere kvarteret før den første kula sitter i kassa. Unge og lovende Almås kommer alene mot keeper. I det han skal runde keeperen med tidenes største finteutslag ser han en (mål)kåt Hoff i sidesynet, og lar Hoff få gleden av å føre hjemmelaget opp i ledelsen. Etter 1-0 målet slurver de blåhvite på den siste tredjedelen, samtidig som de har god kontroll defensivt. 

I pausen blir vi enige om å punktere kampen så fort som mulig. Få kontroll. Stikke hull i Leikballongen. Sju minutter ut i andre omgang får Tom-André ballen rett utenfor sekstenmeteren, drar seg forbi en svimmel Leikfigur, vender opp, og med sitt hovmesterblikk serverer han ballen til Hoff. Da blir det ofte mål. Også denne gangen. Bra for oss. Fem minutter senere spiller Audun uselvisk til Hoff alene mot keeper, som ikke har nevneverdige problemer med å få sitt andre hattrick på to kamper. Herfra og ut er det ingen tvil om hvor poengene vil havne. Midtveis i den andre omgangen øker Tom ledelsen til 4-0 etter å ha blitt spilt fri av Bjørnar. Mål nummer fem er en perle servet av Sondre. Han får ballen etter en flikk fra Tom, og fra 25 meter syns han det var like greit å curle ballen vakkert over en forfjamset keeper.  Så skjer det noe underlig. Noe som en hel fotballverden har ventet på. Om ikke en hel fotballverden, så i hvert fall noe den drøyt tyvemanns store toppen til Kvik2 har ventet på.  I det 83. spilleminutt velger trener Tokerud å sette inn Kviks dårligst trente spiller i troppen, nemlig han selv!  For å vise fansen, styret og spillerne hvem som virkelig er sjefen, gir han blaffen i utstyrskravet fra botansvarlig og entrer banen iført joggesko og bukse. Men hva har vel utsyr å si når man har en pasningssikkerhet på svimlende 100%??

To minutter før full tid kommer kampens siste mål. En rutinert mann ved navn Nils Ola Aspaas, populært kalt Banan-Nils, blir spilt igjennom av Håvard og setter siste hånd på verket. 6-0.

Nå gjenstår det kun to kamper av årets sesong. Sesongavslutningen blir en real neglebiter, det er sikkert og visst. 

Kampfakta
Av: Even Tokerud 

Mål:
1-0. 15 min: Magnus H. (Lars A.)
2-0. 52 min: Magnus H. (Tom)
3-0. 57 min: Magnus H. (Audun)
4-0. 75 min: Tom (Bjørnar)
5-0. 83 min: Sondre H. (Tom)
6-0. 88 min: Nils (Håvard) 

Dagens kvikstjerner:

★★★ Tom-André Tomren

★★ Magnus Hoff Johansen

★ Lars Almås, Vegard Klund

Neste A-kamp

lør, 26. mai. 2018 16:00
Kil/Hemne
Kil/Hemne
- : - Statistikk
Kvik
Kvik

Tabellen 4. div

# K P
1 Strindheim TF 6 15
2 NTNUI 6 12
3 Røros 6 12
4 Kvik 6 10
5 Charlottenlund 6 10
6 Orkla 2 5 9
7 Hitra 5 9
8 Nardo 2 6 7
9 Kil/Hemne 6 6
10 Meldal 6 6
11 Støren 6 4
12 Tydal 6 2

Tabellen 6. div

# K P
1 Kvik 2 5 15
2 Jonsvatnet 5 11
3 Bratsberg 5 8
4 Utleira 2 5 6
5 Trygg/Lade 2 5 5
6 Flerkulturelt 5 5
7 Tiller 4 4
8 Freidig 5 4
9 Leinstrand 5 1

Neste Kvik 2-kamp

man, 28. mai. 2018 20:00
Utleira 2
Utleira 2
-:- Statistikk
Kvik 2
Kvik 2

Følg Kvik på Facebook