At Kvik 2 MÅTTE slå Mosvik for å holde liv i opprykksdrømmen var like sikkert som at Magnus Hoff ikke er å finne på øl-appen ‘Untapped'


Før kampen blåste det heftig rundt to sentrale personer på begge lag: Petter Northug og Even Tokerud. Northugs evige disputt med skiforbundet og offentlige skitkasting i media kan enkelt sammenlignes med Tokeruds manglede tillitt i Kvikstyret og hans etterhvert svært så anstrengte forhold til Kvikfansen. Konsekvensen av mediehysteriet var at begge gikk fullstendig inkognito i forkant av kampen. Northug feiget ut og reiste til partyøya Aya Napa med skjønnheten Carina Dahl. Tokerud stakk også av med halen mellom beina, men der stopper også parallellen. For i stedet for varme kypriotiske øygrupper gjorde svak personlig økonomi at Tokerud måtte nøye seg med industrihølet Mosjøen, og i stedet for ‘vakre’ blondiner måtte han ta til takke med….Lars Almaas. Almaas, for all del en sjarmerende seigneur med en viss sex appeal, men neppe den første dama du drar med deg hjem fra nachspiel.


Før kampstart var Byåsen arena pakket til randen av sinte Kvikfans som forlangte Tokeruds hode på et fat. Manglende sportslige resultater etter sommeren har ført til at Kvik 2 har rast nedover på tabellen og med en tapsrekke lang som et vondt år og med en målforskjell på 5-12 de fire siste kampene gjorde at den rasende mobben veivet sine hvite lommetørkle til lyden av «Buu, buu for Tokeruu» og «Sacked in the morning».


Tokerud valgte dermed å desertere før kampen og ansvaret ble naturligvis gitt til tre godt voksne menn som har vært ute en vinterdag før: Løkken, Aspaas og Larsen. Tre navn det simpelthen oser kvalitet av. For rosinen i pølsa med Tokeruds hurtige exit var at han med Kvikstyret i hælene ikke hadde tid til å skrive sitt sedvanlige 14 sider lange manifest om at ‘forsvar er det beste angrep’ og at ‘uavgjort er godt nok’. De gamle sirkushestene hadde nå frie tøyler og la opp til en angrepsfotball selv Kevin Keegan hadde fått våt flekk i trusa av.  Så tok det da bare knappe 10 minutter før den første av mange galvaniserte spikre var banket inn i en Mosvikkiste som allerede før kampen var halvveis i jorda. Nysigneringen Elias Langlo er tro mot de eldre og følger gameplanen til punkt og prikke. En Mosvikspiller som lignet unektelig på en litt sliten Jack Sparrow mistet ballen og 1-0 var et faktum. Etter dette skulle Sparrow totalt glemme alt av folkeskikk og viste titt og ofte sin avsky mot medspillere, motspillere, dommere og jentelaget som trente et stykke ned på stadion. Ikke ulikt forrige kamp hvor han også så faretruende mørkt på livet. Kvik 2 anbefaler et kurs i sinnemestring etter Brøset-modellen eller alternativt lykkepillen Efexor Depot 75 ml, men gjør oppmerksom på at vi ikke er i posisjon til å verken diagnostisere eller medisinere.


Mye kan skrives om kampen etter det, men for en gang skyld fatter vi oss til korthet. Målene renner inn og Magnus Hoff oppnår fullstendig eggløsning i det han fullfører sitt mye omtalte hat-trick på utsøkt vis ved å lobbe ballen ydmykende over en utrusende Mosvikkeeper. Mot slutten av kampen har Kvikforsvaret tatt høstferie og vi slipper inn to totalt unødvendige mål. Coach Larsen ser seg nødt til å gjøre som enkelte Kvikspillere etter trofèløse netter på Downtown: Ta s(t)aken i egne hender. Derfor setter han seg selv ned som midtstopper sammen med stopperkollegaene Lars Kalkvik og Sondre Hansen. En forsvarstreer med en fysikk like robust som en pakke Ritzkjeks. Det gikk som det måtte gå: Fullstendig kontroll og null hull etter trenerens coaching i verdensklasse.

 

6-2 på bortebane klinger godt og er antagelig starten på en ny giv i spillergruppa. Det var i alle fall god stemning på hybeltoalettet når hat-trickkongen Hoff jekket seg en Bacardi wine cooler forrige fredag, urinerende fra sittende posisjon.

 

Heia Kvik!

 

Kampfakta:

1-0: Elias Langlo

2-0: Magnus Hoff

3-0: Petter Hauge

4-0: Magnus Hoff

5-0: Elias Langlo

5-1: Mosvik

5-2: Mosvik

6-2: Magnus Hoff

 

 

 

Neste A-kamp

lør, 26. mai. 2018 16:00
Kil/Hemne
Kil/Hemne
- : - Statistikk
Kvik
Kvik

Tabellen 4. div

# K P
1 Strindheim TF 6 15
2 NTNUI 6 12
3 Røros 6 12
4 Kvik 6 10
5 Charlottenlund 6 10
6 Orkla 2 5 9
7 Hitra 5 9
8 Nardo 2 6 7
9 Kil/Hemne 6 6
10 Meldal 6 6
11 Støren 6 4
12 Tydal 6 2

Tabellen 6. div

# K P
1 Kvik 2 5 15
2 Jonsvatnet 5 11
3 Bratsberg 5 8
4 Utleira 2 5 6
5 Trygg/Lade 2 5 5
6 Flerkulturelt 5 5
7 Tiller 4 4
8 Freidig 5 4
9 Leinstrand 5 1

Neste Kvik 2-kamp

man, 28. mai. 2018 20:00
Utleira 2
Utleira 2
-:- Statistikk
Kvik 2
Kvik 2

Følg Kvik på Facebook