Lørdag 23 Juni var det klart for siste kamp for våren, denne gang mot by- og tabellnabo Charlottenlund. Det som etter hvert ble 13 Kvik-gutter oppe på Charlottenlund Kunstgress, møtte opp med et håp om å kunne avslutte en meget variabel vårsesong på en god måte. I en så tettpakket avdeling som vi nå befinner oss i, skilte det bare 2 poeng mellom 3.og 8. plass på tabellen, så med seier her kunne vi ta et godt byks oppover før sommeren inntar Trøndelag. Men for å kunne gjøre dette måtte vi snu en vond trend med 3 bortetap på rappen, og bare poeng da vi besøkte bergstaden Røros i tidlig mai.

Lagene er ute på banen når dommeren blåser i gang kampen klokken 1400, og kampen kommer ikke inn i noen fast rytme, da begge lag har utallige balltap. Etter 12 minutter spilt ender, på nesten uforklarlig vis, Jørgen Foss alene med keeper. Avslutningen sniker seg forbi Charlottenlunds målvakt, og vi går opp i ledelsen. Ikke lenge etter bryter Charlottenlund gjennom på deres høyreside, og dommeren ender til slutt opp med å peke på straffemerket. Straffen legges til venstre for Evjen, som får hånda på kula, men klarer ikke holde ballen unna å krype over linja, og dermed er vi like langt. Kampen bølger fremdeles etter disse to målene, og utenom noen skumle ballmist som vi kunne blitt straffet for, foregår spillet hovedsakelig på midten av banen. Når dommerens klokke tikker mot halvspilt kamp, mottar vår sentrale midtbanespiller Erlend Henriksen ballen. Herfra slåes det en gjennombruddspasning som kunne minne sterkt om når Ole Selnæs en gang strødde baller på Lerkendal gress. Mottakeren av pasningen, Espen Mathiassen, gjorde heller ikke skam på leveransen. Etter å ha parkert Charlottenlunds forsvar, ble kula kontant satt i nettet. Dette gjør at vi kunne gå inn til pause med ledelse, selv om vi ikke var helt fornøyd med prestasjonen spillemessig.

Etter pause kommer et heltent Kvik-lag ut på banen. Om tenningsnivået i hjemmelagets garderobe er like høyt er heller tvilsomt, da kampbildet i 2.omgangen bikker mer i vår favør. Etter 10 spilte minutter kommer Kvik på en kontring. Espen Mathiassen drar både av en og to mann før han blir felt rett utenfor 16-meteren, og gir dommeren intet annet valg enn å belønne med et frispark i god posisjon. Even Kvalvær, som har brukt 1. omgangen på å servere meget gode dødballer, får igjen sjansen. Slik som sist helg resulterer dette i mål. Even legger ballen til rette, skritter opp de obligatoriske stegene som trengs, og på pent vis legger ballen over muren og i mål. Dette er ungguttens 3. mål på 4. kamper. 2-målsledelsen fører til at Charlottenlund må ofre mer fremover, og gir oss muligheten på kontringer. Halvor Thommassen, som forøvrig spilte sin siste kamp for denne gang i den blå og hvite Kvik trøya, skaper en 2 mot 1 situasjonen på en kontring. Med en godt vektet gjennombruddspasning havner Mathiassen alene mot keeper. Dette er som vanlig en suksessoppskrift. Mathiassen tar en iskald berøring rundt keeper, og ved å trille ballen i mål settes den velkjente spikeren i kista. Ved mål nummer 2 for vår lynraske ving blir scenene ved feiringene litt for mye for dommeren, og Mathiassen blir belønnet med vårt tredje gule kort for dagen.

Kampen ebber ut i en kontrollert seier for gjestene, og vi kan fortjent ta hjem 3 poeng. Dermed kan vi gå inn i sommerferie med en god følelse som gir mersmak til resten av sesongen. Nå skal batteriene lades, før man setter i gang med andre akt av sesongen. Første kamp for høstsesongen er på Nissekollen, der vi møter Nardo 2 til dyst.

Heia Kvik!

Neste A-kamp

fre, 21. sep. 2018 19:30
Kvik
Kvik
- : - Statistikk
Kil/Hemne
Kil/Hemne

Tabellen 4. div

# K P
1 Strindheim TF 16 40
2 NTNUI 16 40
3 Charlottenlund 16 29
4 Kil/Hemne 16 25
5 Kvik 17 24
6 Orkla 2 16 23
7 Nardo 2 16 22
8 Hitra 16 22
9 Røros 16 19
10 Meldal 17 19
11 Tydal 16 12
12 Støren 16 7

Tabellen 6. div

# K P
1 Kvik 2 13 39
2 Jonsvatnet 13 29
3 Freidig 13 22
4 Trygg/Lade 2 13 20
5 Tiller 13 19
6 Bratsberg 14 17
7 Flerkulturelt 14 14
8 Utleira 2 14 12
9 Leinstrand 13 1

Neste Kvik 2-kamp

man, 24. sep. 2018 20:00
Freidig
Freidig
-:- Statistikk
Kvik 2
Kvik 2

Følg Kvik på Facebook