Etter en nokså svart dag borte mot KIL/Hemne var det duket for revansje på en strøken hjemmebane. Stemningen ble satt i garderoben med litt variert musikk og enkelte med nybarberte legger. Gutta var klare for å «reise kjerringa» og da det var litt yr i lufta og solen som tittet fram ved kampstart skulle det ikke stå på forholdene.

Ved kampstart var det ingen tvil om at det var Kvik som tok tak i ballen, mens Orklas mannskap ble løpende mye mellom. Den første sjansen kommer først etter 10 spilte minutter hvor vår spisskjempe Haukli får lagt igjen til Johnsen som avslutter i nettveggen. Drøye ti minutter senere kommer det ett innlegg fra Thomassen som treffer Kvalvær på bakre, men med en noe svak heading finner den bare hanskene til Orkla’s sisteskanse. Etter hvert kommer de tilreisende til en del kontringer, men det blir ikke det store ut av det. Etter 38 minutter kommer det ett innlegg som ender opp hos en umarkert Sjøvik på 7 meter. Keeper gjør en solid beinparade til Kvik sin store fortvilelse. 42’ Henriksen har tatt med seg noe magi fra Kiev og prøver like gjerne på et noe mindre stilfullt brassespark etter en godt slått corner fra Sjøvik, like over. Omgangens største sjanse er det siste vi får sett i omgangen der Thomassen drar seg ned mot dødlinja og triller ballen til nok en gang umarkert Sjøvik på 5 meter som velger innsida fremfor kraft. Der står nok en gang Orkla’s keeper og får hindret den i å gå i nettmaskene. Det står 0-0 til pause, men Kvik klart best.

Etter en velfortjent pust i bakken er det duket for en omgang med mange mål. Kampen blåses i gang og etter snaue 3 minutter er det gjestene som setter den i mål. Kvik mister ball på egen halvdel, innlegget kommer fra venstre og en Orkla-spiller får akkurat hodet på den foran Evjen’s hansker. Brutal start på omgangen og noen minutter går før Kvik tar over igjen. Holmen velger å teste høyre(!!)foten fra 17 meter. Greit skudd, hvor keeper er nødt til å gi corner. Etter 59 minutter er det en kjempesjanse hvor Haukli får stå nærmest fritt på 2 meter etter innlegg fra venstrekanten. Ballen går dessverre mellom beina på spissen og ut til kast. Når det er sagt tar det ikke lang tid før en sprek Olsen kommer til innlegg der ballen går via en motspiller og i mål. Noe heldige der, men ikke ufortjent. Det tar dessverre bare 5 minutter før Orkla slår tilbake som starter med innkast 15 meter inne på vår halvdel. Kommer seg til innlegg og der stiger en umarkert Orkla spiller til værs og stanger inn 1-2.

Så er det tid for bytte. Haukli, Thommasen og Holmen ut. Hågensen, Mathiassen og Breivik inn. Det viser seg å være en genistrek. Evjen med utspill som treffer Hågensen, Mathiassen er godt på vei inn i bakrom og varter opp med tro kopi av Salah sin 2-0 skåring mot Roma. Ypperlig avslutning og dermed 2-2. Etter å ha kommet under to ganger var det på tide å ta føringen. Og jammen skjer ikke det drøye kvarteret senere. Vi spiller oss fint oppover langs vår venstreside. Johnsen slår et perfekt innlegg mellom deres keeper og forsvarslinje. På bakre stolpe dukker det opp en kjent ringrev. Kvalvær har en enkel jobb med å plassere den på blank, men med tanke på det som har skjedd tidligere i sesongen så var nok ikke alle Kvik-spillere/supportere sikker på at Kvalvær satt den.

Det blir litt amper stemning etter Henriksen gjør det eneste riktige og stopper Orkla overgang på bortelagets halvdel. Kampleder velger å dele ut 3 gule kort, noe som er forståelig. Orkla gjør en del bytter og flytter opp laget de siste 10 minuttene av kampen. De store sjansene uteblir og Kvik kan juble over 3 poeng. Noen treningsdager gjenstår før Kvik skal til Myra for å møte et sterkt Strindheim som troner tabellen og har store planer om 3.divisjonsspill allerede neste år.

Neste A-kamp

tir, 21. aug. 2018 20:00
Kvik
Kvik
- : - Statistikk
NTNUI
NTNUI

Tabellen 4. div

# K P
1 Strindheim TF 12 28
2 NTNUI 11 25
3 Nardo 2 12 22
4 Charlottenlund 12 20
5 Kvik 12 19
6 Orkla 2 12 19
7 Kil/Hemne 12 19
8 Hitra 12 18
9 Røros 11 12
10 Tydal 12 11
11 Meldal 12 10
12 Støren 12 4

Tabellen 6. div

# K P
1 Kvik 2 8 24
2 Jonsvatnet 9 17
3 Tiller 9 16
4 Trygg/Lade 2 9 14
5 Bratsberg 9 11
6 Freidig 8 10
7 Utleira 2 9 9
8 Flerkulturelt 8 8
9 Leinstrand 9 1

Neste Kvik 2-kamp

tor, 23. aug. 2018 20:00
Bratsberg
Bratsberg
-:- Statistikk
Kvik 2
Kvik 2

Følg Kvik på Facebook