Foto: Karlsen Foto

Ettersom David Melkvik er ute  med beinbrudd, Vidar Tømmervik og Håkon Breivik sliter med et kne, Andreas Kolle var i konfirmasjon og feiret at han nå trør inn i de voksnes rekke, Erlend Henriksen valgte å dra på ”finn meg selv” reise i skogen, Jonas Uran slet med voksesmerter og Morten Berre satt fast i rush-trafikken var det et noe redusert lag som dro til Støren. Selv om vi ikke var fullt mannskap var vil likevel en sterk tropp, og vi var gira på å hente hjem 3 poeng.

På Støren var det 25 grader og ikke et vindpust å kjenne. Vi skjønte derfor raskt at her var det viktig å holde i ballen og lag motstanderlaget ta seg av det meste av løpinga. Denne taktikken startet vi bra med, og gutta fra Støren så ut til å bli frustrert tidlig, og skulle gjerne hatt 2-3 gule kort før 10 minutter var spilt. Likevel klarte vi ikke helt å komme til særlig med sjanser, og etter 15 minutter så var det Støren som var heldig på en corner (eneste gangen de hadde vært over på vår banehalvdel det første kvarteret), og fikk det første målet. Etter den første scoringen ble vertene helt uinteressert i å spille fotball, og parkerte den kjente ”bussen”.

Ettersom Støren spilte med 10 spillere på egen banehalvdel fortsatte vi å holde i ballen. Med Mathiassens store fart, fikk han gjennomgå med nedsparking gang på gang da han kom driblet seg forbi svimle Støren-spillere. Som med alt annet, ble det også bare halvsjanser ut av frisparkene vi fikk i gode posisjoner. Dermed gikk vi til pause med 1-0, og vi måtte legge en slagplan for å komme oss inn i kampen igjen.

I pausen ble det gjort et bytte der nysigneringen Jørgen Foss gikk ut, og Halvor Thomassen kom inn. Dette for å få enda mer offensiv styrke i kampen om å score mål. Men allerede fra første spark på ballen i 2. Omgang virket det som Størens taktikk var å ødelegge for oss. For hver gang ballen spratt ut fra linja, brukte Støren-spillerne overdrevet lang tid på å få ballen i spill igjen, og når de først fikk tak i ballen var taktikken å skyte ballen så langt fram i banen de klarte der de hadde en høy spiss som var god med ballen feilvendt.

Etterhvert som klokka på stadion tikket og kom nærmere 90 minutter, ble også gutta våre litt frustrerte da vi ikke hadde klart å penetrere gjennom et kompakt Støren-forsvar, og vi følte at dette var et resultat som ikke passet til kampbildet. Dette resulterte i at Støren kom på en sjelden visitt på vår banehalvdel, der av frustrasjon en Kvik-spiller sparket ned Støren-spilleren som var på ”besøk”, og frispark til Støren i god posisjon. Med litt dårlig sikt bak muren som var stilt opp, kombinert med kraftig sol rett i ansiktet, var utgangen på frisparket vanskelig å se, og Edvard og resten av Kvik-gutta måtte se ballen gå over mållinja til 2-0. Dette fastsatte også sluttresultatet som gav oss en sur bismak, og vi er nå innbitt på å komme knallsterkt tilbake mot Meldal 18. Mai på Rosenborgbanen.

Neste A-kamp

Tabellen 4. div

# K P
1 Strindheim TF 11 25
2 NTNUI 11 25
3 Kvik 11 19
4 Nardo 2 11 19
5 Orkla 2 11 19
6 Kil/Hemne 11 19
7 Charlottenlund 11 17
8 Hitra 11 15
9 Røros 11 12
10 Meldal 11 10
11 Tydal 11 8
12 Støren 11 4

Tabellen 6. div

# K P
1 Kvik 2 8 24
2 Jonsvatnet 9 17
3 Tiller 9 16
4 Trygg/Lade 2 9 14
5 Bratsberg 9 11
6 Freidig 8 10
7 Utleira 2 9 9
8 Flerkulturelt 8 8
9 Leinstrand 9 1

Neste Kvik 2-kamp

tor, 23. aug. 2018 20:00
Bratsberg
Bratsberg
-:- Statistikk
Kvik 2
Kvik 2

Følg Kvik på Facebook