Foto: Karlsen Foto.

"Endelig tilbake på Rosenborg", en frase som har blitt brukt flittig den siste uken, vi har lengtet lenge etter å sette beina på Rosenborgbanen igjen, noe som har gitt ny energi etter en tung periode med tre kamper på seks dager og kun ett poeng på to seriekamper. Etter en god treningsuke skulle vi ta imot Hitra til årets første virkelige hjemmekamp lørdag 28.4, der skulle vi vise at vi er ett lag det skal være jævlig å møte fremover.

For dagen spilte vi med sørgebind for å hedre Bjørn Hansen som gikk bort 25.04, det ble også holdt ett minutt stillhet før dommeren blåste i gang kampen.

Fra første minutt kjørte vi på med ett enormt tempo i både ballvekslinger og duellspill mot ett Hitralag som ikke virket som de var forberedt på det, akkurat som trener Evjen etterlyste før kampstart skulle vi gå ut å gjøre livet surt motstanderlaget. Vel og merke tok enkelte dette veldig på ordet noe som førte til en del «smått» frustrerte motspillere, men førte til en god del gunstige ballvinninger som ga oss muligheter til å spille vårt spill, noe som ble gjort til gangs i første omgang. Det tok ikke lange tiden før Kvik tok ledelsen, etter fem minutter kommer Espen Mathiassen rundt på høyre og legger ett strøkent innlegg på pannebrasken til David som stanger den kontant inn bak Hitras sisteskanse. Mathiassen selv ville ikke være dårligere selv og etter ca. 25 minutter blir han spilt igjennom av Espen Johnsen og setter den som forventet i nettmaskene, forventet var det også minuttet før av samme mann, men da virket sjansen rett og slett for stor til å score på..
Sju minutter senere var rollene byttet på og Mathiassen kommer rundt på høyre nok en gang, foran mål står Johnsen behagelig alene på 3-4 meter og bredsider inn 3-0, det kan nevnes at hele angrepet fra egen målgård fram til den satt i nettet på motsatt side tok like lang tid som undertegnede brukte på å knyte skolissen, om angrepet gikk høvelig hurtig eller knyteferdighetene er ikke-eksisterende vites ikke. 1.omgang ebbet ut med ett totalt overtak i banespill og sjansestatistikken tilsa at vi kunne ledet med noen mål til.

Starten av 2.omgang ble, med Kvik-øyne, en liten nedtur da Hitra kom mer inn i kampen og ga oss en del mer trøbbel enn i 1.omgang med ett mer kollektivt samlet press og sløve personlige feil fra vår side, men ikke nok til å skape de svært store sjansene. Utover i omgangen får vi inn friske bein som tar tak i kampen og får den over i vårt spor igjen, noe som fører til at etter en god del fram og tilbake i Hitras 16-meter får Sjøvik kranglet ballen i mål og 4-0 er ett faktum. Etter scoringen går luften ut av motstanderen og vi får roet ned spillet og tar bedre vare på ballen uten å skape nevneverdig mye. Sett bort fra målet til Sjøvik er ett av høydepunktene i denne omgangen hodeduellen mellom Martin Kristoffersen og Hitras spiss med 50 kilo og 40 cm mer på baken, man kan trygt si at Kristoffersen kom til kort og fikk seg en rimelig lang luftetur.

Vi vinner 4-0 i en totalt sett god og stabil kamp av oss og har åpnet kontoen for 3-poengere. Mandag starter forberedelsene til kampen mot Røros borte neste helg.

Neste A-kamp

Tabellen 4. div

# K P
1 Strindheim TF 11 25
2 NTNUI 11 25
3 Kvik 11 19
4 Nardo 2 11 19
5 Orkla 2 11 19
6 Kil/Hemne 11 19
7 Charlottenlund 11 17
8 Hitra 11 15
9 Røros 11 12
10 Meldal 11 10
11 Tydal 11 8
12 Støren 11 4

Tabellen 6. div

# K P
1 Kvik 2 8 24
2 Jonsvatnet 9 17
3 Tiller 9 16
4 Trygg/Lade 2 9 14
5 Bratsberg 9 11
6 Freidig 8 10
7 Utleira 2 9 9
8 Flerkulturelt 8 8
9 Leinstrand 9 1

Neste Kvik 2-kamp

tor, 23. aug. 2018 20:00
Bratsberg
Bratsberg
-:- Statistikk
Kvik 2
Kvik 2

Følg Kvik på Facebook