150 kvik Fotballklubben Kvik
        Trondheims eldste fotballklubb

Nok en skuffende kamp for Kvik 2

Mandags kveld var det duket for årets først hjemmekamp for Kvik 2. Gutta er påskrudd og klare for å gi alt. Oppvarmingen starter veldig bra, og vi får til mye spill og kombinasjoner. Alt ser ut til å sitte før kampstart.

Kampen starter relativt greit, og det skjer ikke veldig mye begge veier før Rindal får et frispark i god posisjon ved 16-meteren i 35. minutt. Der er de heldig og skyter i muren som gjør at den får en fin bue som går rett i mål, keeper Myhre når akkurat ikke bortpå. Videre skapes det lite, men vi blir tatt på contringer. I 84. minutt får Kvik sitt første mål. Da reduserer Røe til 1-4. Etter at Rindal drøyer som om det var Champions-League finalen, så scorer de ett siste mål og kampen ender 1-5.

Gutta hadde en knall innsats gjennom, men en del defensivt som må fikses opp i før neste kamp. Til slutt vil vi gi en liten hyllest til maskinen Eirik Kobbevik Uren som dessverre spilte sine siste minutter i kvik-drakt for denne gang. Han avsluttet med kapteinsbåndet stramt rundt den store bicepsen. Vi vil takke han for innsatsen han har lagt ned for klubben.