150 kvik Fotballklubben Kvik
        Trondheims eldste fotballklubb

Ned på jorden mot Levanger 2

Webp.net resizeimage 1
Alt lå til rette for en fantastisk fotballkamp mot Levanger 2 på Rosenborgbanen med 13 grader og sol. Kampen startet dårlig for våre menn når Levanger spiller seg fint igjennom og får et straffespark etter 6 minutter, hvor gjestene tar ledelsen 0-1. Dette virket som en oppkvikker for oss og vi kommer med engang mer med i matchen. Vi dominere banespillet de neste 20 minuttene, hvor Oskar får en gedigen sjanse alene med keeper, men en fabelaktig redning gjør at Levanger holder på ledelsen. Etter 25 minutter får Levanger en corner hvor de etter noe klabb og babb i feltet går opp i en 0-2 ledelse. Bare ett minutt senere får Levanger et noe billig straffespark som de utnytter og går opp i en 0-3 ledelse. Banespillet varier begge veier etter denne skåringen. Levanger er dødelig effektive og scorer 0-4 på en overgang før det blir pause.

I pausepraten er det mye frustrasjon og vi er alle enige om at vi ikke kan fortsette slik det har blitt gjort i den første omgangen. I andre omgang går vi ut med en helt annen innstilling, med alt å vinne og ingenting å tape. Vi skaper med engang sjanser og får satt keeperen til Levanger på prøve flere ganger. Banespillet blir dominert av oss og vi skaper sjanse på sjanse, men ingen uttelling. Levanger klarer å holde unna hele kampen og dommeren blåser av kampen på stillingen 0-4. Gjestene tar med seg alle tre poengene tilbake til Levanger på en dag der vi slipper inn mål for enkelt og ikke score på de sjansene vi har.