Etter en god prestasjon mot Nardo mandag denne uka - der vi for øvrig fikk sanka inn en haug med dollars til botkassa - var vi veldig klare for å fortsette i den gode stimen. Med godt oppmøte på 17. mai og togets flotteste fane var humøret på topp foran kampen. Petter Hauge Johansen lovte også en bursdagsgave til undertegnede, men var hemmelighetsfull. En gratis tunnel? Cola-is? Hvem vet. Med ei god trening torsdag, og mulighet til å stille samme lag i to kamper på rad (en breddebegivenhet like sjelden som albinoneshorn), lå alt til rette for en god kamp!

Vi lyktes godt med det høye presset som mot Nardo, og dette fortsetter vi med mot NTNUI også. Vi vet at de har enkeltspillere med brukbare ferdigheter, men de var overhodet ikke forberedt på vårt gode press. Våre angripere med Svein Tore i spissen jager godt, og NTNUI-spillerne ser seg bare nødt til å sparke ballen bort. Disse lange ballene rydder våre solide stoppere opp i, og vi kan angripe igjen. Etter en del nesten-sjanser og brukbart spill vinner vi en corner som Espen Johnsen slår inn. Ballen spretter tilbake til Espen som drar av en rusende motspiller med en skuddfinte som selv Bojan Zajic hadde vært stolt av! Etter dette serverer han Berre som fra rundt straffemerket prikker inn en oppskriftsmessig Kvik-ledelse.

Ole Jørgen leverte en god kamp, og det var bare et spørsmål om tid før vi fikk uttelling fra vår venstre kant. Nok en gang sklir Ole forbi deres høyreback og nok en gang takler nevnte høyreback lufta. Det ryktes at tilskuere som ble igjen for å nyte Bjørg sine hjemmelagde lapper etter kampen kunne se en liten skypumpe i området der Ole dribla som verst. I full fart ned mot sidelinja kikker Ole opp for å finne en medspiller, men ser ingen løp han liker. Fra død vinkel ser han seg nødt til å skyte via en motspiller og i mål og det står 2-0.

I toget på 17. mai skrøt fanebærer og fjorårets spiller Espen Mathiassen hemningsløst av at Kvik aldri hadde tapt mot Tromsø. Å vinne bare 2-0 mot NTNUI blir da direkte flaut, og dette ville han gjøre noe med. Ole dribler seg enkelt frem på venstresiden igjen, og legger en ferdigskåra pasning til Mathiassen. Alle som har fulgt Espen på trening den siste tiden har allerede begynt å forberede seg på å låse utspill fra 5-meter, men denne gangen er han like sikker på labben som Ian Rush i sine glansdager!

Som sagt fikk NTNUI sine forsvarsspillere dårlig tid på grunn av vårt gode press, og den vanligste glosen derfra var "fore". Espen Johnsen, som spilte nok en god kamp, er på hugget og presser deres stopper. Espen tar enkelt ballen fra han og er dermed alene med keeper og har skumle planer om å få ballen i mål. Espen dribler keeper og er på blank kasse, og ingen lurer på hvordan dette kommer til å gå: 4-0 og kampen er i realiteten avgjort. Kampen går mot pause og NTNUI får endelig låne ballen litt.

Andre omgang bærer preg av at kampen praksis er avgjort, og ingen av lagene ofrer tenner og tær for å skape noe. Vi føler vi har tre poeng i lomma og skal bare ri inn i solnedgangen med et smil om munnen. Vi gjør dette solid og slipper veldig lite til, samtidig som vi tar de sjansene som byr seg. Utover i omgangen gjør vi en del bytter for å holde folk i gang med kamptrening frem mot juni, og samtlige gjør en god innsats.

Etter et flott gjennomspill kjemper Mathiassen seg til nok en sjanse, men keeper redder godt. Dessverre fikk NTNUI sin førstekeeper seg en smell og måtte bytte i første omgang (litt usikker på hva stillingen var da). Referenten mistenker at andrekeeper muligens er utespiller til vanlig, men synes likevel han gjorde en fin figur (inkludert en smash på et hjørnespark). Returen etter Mathiassen sitt skudd har innbytter Petter Hauge Johansen allerede sett seg ut, og som en ekte målsnik skårer han med sin første ballberøring i kampen, og det går endelig opp for meg hva bursdagsgaven er. Vi gjør jobben og holder nullen, noe som føles veldig godt.

Med blå himmel, sol, få bøter, fredagskamp og tørr bane var det mye uvanlig på Rosenborg denne dagen. At Kvik knuste NTNUI var ikke en av dem!

Dagens Kvikk-lunsj: Espen Johnsen

 

Evjen

Tømmervik - Le Bozec - Berre - Breivik

Rønning

Mathiassen - Johnsen - Henriksen - Stegavik 

                                                                                 Tinglum

Subs: Ollestad, Loe, Kristoffersen, Sjøvik, Thomassen, Olsen og Hauge Johansen. 

1-0: Berre (Johnsen)
2-0: Selvmål (Stegavik)
3-0: Mathiassen (Stegavik)
4-0: Johnsen
5-0: Hauge Johansen (Mathoassen)

Neste A-kamp

fre, 21. sep. 2018 19:30
Kvik
Kvik
- : - Statistikk
Kil/Hemne
Kil/Hemne

Tabellen 4. div

# K P
1 Strindheim TF 16 40
2 NTNUI 16 40
3 Charlottenlund 16 29
4 Kil/Hemne 16 25
5 Kvik 17 24
6 Orkla 2 16 23
7 Nardo 2 16 22
8 Hitra 16 22
9 Røros 16 19
10 Meldal 17 19
11 Tydal 16 12
12 Støren 16 7

Tabellen 6. div

# K P
1 Kvik 2 13 39
2 Jonsvatnet 13 29
3 Freidig 13 22
4 Trygg/Lade 2 13 20
5 Tiller 13 19
6 Bratsberg 14 17
7 Flerkulturelt 14 14
8 Utleira 2 14 12
9 Leinstrand 13 1

Neste Kvik 2-kamp

man, 24. sep. 2018 20:00
Freidig
Freidig
-:- Statistikk
Kvik 2
Kvik 2

Følg Kvik på Facebook