Lag etter lag har i løpet av høsten falt av Kvik lokomotivet, og en serierunde før slutt kan ingen true vår posisjon øverst på tabellen.  Etter en forrykende høstsesong med seks seiere på de seks siste kampene, og en målforskjell på 32-0 (!) på de fem siste, kan vi endelig kalle oss seriemestere. Gratulerer til alle med hjerte i FK Kvik.

Så til dagens kamp. Etter at vi forrige serierunde måtte på en sjelden bortekamp denne høsten, var vi nå tilbake der vi trives best, på Rosenborg kunstgress. Trondheims flotteste fotballarena lå badet i sol denne søndag formiddagen, og alt lå til rette for en festforestilling når seriemesterskapet skulle sikres. Byneset hadde naturligvis fått med seg vår solide form denne høsten, og ytret ønske før kampstart at vi burde stille med 10 spillere for å gjøre det litt spennende. Vi etterkom ikke dette ønsket, og valgte å starte med 11.

Vi tok tak i kampen fra start, og forsøkte å få i gang det glitrende spillet fra de foregående kampene. Men det lugget noe mer enn det har gjort i det siste, og pasningene var ikke like presise som vi har blitt vant til. Noe av grunne til dette var også at Byneset lå veldig lavt og kompakt, og ga oss ikke mye rom å spille i. Det var tydelig at de ønsket å unngå de noe stygge sifrene deres tabellnaboer har blitt sendt hjem med i løpet av høsten. Men vi skulle etter hvert lykkes med å få ballen i mål. Etter en corner klarer vi å holde godt trykk i boksen, og det oppstår en del klabb og babb foran mål. Til slutt klarer Morten Berre å rive seg løs fra sin oppasser, og header ballen over streken. Det står 1-0, noe som holder seg til pause.

 Andre omgang starter på samme måte som første omgang endte. Vi har mye ball, men er ikke like effektive som vi ønsker. Tidlig i 2. omgang er Byneset en sjelden gang farlig frempå, og får en avslutning i stolpen. En scoring der ville vært 4 divisjons svar på San Marinos scoring mot Norge på Ullevaal tidligere i høst. Jeg synes jeg hører Bernt Hulsker sin reaksjon i VGTV studio: «Slå av lyset» Forskjellen er vel at Kviks trenerduo sitter noe tryggere i sjefsstolen enn «team Høgmo». Tillitten de har kan vel sammenlignes med tillitten Drillo hadde på midten av 1990-tallet da Norge lå på en andreplass på fifa-rankingen. Men om de får sin egen is oppkalt etter seg til neste sommer er vel heller tvilsomt.

Vi rister av oss sjokket etter stolpeskuddet, og produserer flere sjanser utover i 2.omgang.  I det 67 min lykkes vi endelig med å sette vårt andre mål for dagen. En av våre fremste formspillere denne høsten, Espen Mathiasen, blir spilt flott gjennom. Alene med keeper gjør han ingen feil, det står 2-0. De ca. 15 fremmøtte kvik-supportene på tribunen kan nå senke skuldrene. Ti minutter senere blir Espen tomålsscorer, og den siste spikeren i kista er satt.

Etter kampslutt kan vi slippe jubelen løs, vi er SERIEMESTERE. Heldigvis hadde vi klart å underholde de fremmøtte på tribune såpass at de ikke hadde stått i kiosken og kjedespiste kake. Dermed kunne vi feire mesterskapet i garderoben med nydelig kake.

 Dette var årets siste hjemmekamp. Siste serierunde skal vi spille borte på TOBB arena på Tiller, før det helle avsluttes med kretsfinale mot vinner av den andre 4 divisjons avdelingen i Trøndelag, Levanger 2.

 Benytter samtidig anledningen til å gratulere Kvik 2 med seriemesterskapet i 6 divisjon.

Heia KVIK! 

Neste A-kamp

lør, 23. jun. 2018 16:00
Charlottenlund
Charlottenlund
- : - Statistikk
Kvik
Kvik

Tabellen 4. div

# K P
1 Strindheim TF 10 25
2 NTNUI 11 25
3 Kvik 10 16
4 Orkla 2 9 15
5 Kil/Hemne 9 15
6 Hitra 10 15
7 Charlottenlund 9 14
8 Nardo 2 9 13
9 Røros 9 12
10 Meldal 10 10
11 Tydal 10 5
12 Støren 10 4

Tabellen 6. div

# K P
1 Kvik 2 8 24
2 Jonsvatnet 8 17
3 Tiller 7 13
4 Utleira 2 7 9
5 Trygg/Lade 2 7 8
6 Bratsberg 7 8
7 Freidig 7 7
8 Flerkulturelt 7 5
9 Leinstrand 8 1

Neste Kvik 2-kamp

tor, 23. aug. 2018 20:00
Bratsberg
Bratsberg
-:- Statistikk
Kvik 2
Kvik 2

Følg Kvik på Facebook