Det er fredag ettermiddag og kvikgutta møtes på kvikhuset, klar for å plukke tre nye poeng mot Meldal. En ganske enkel oppgave tenker du, å møte opp på riktig klubbhus. Det viste seg å ikke være like enkelt for alle! Halvor møter opp på Trond, TROND sitt klubbhus, noe som resulterer i en ekstra kjøretur med turbussen opp trange gater i øvre Singsaker. Med omsider alle mann på plass, setter vi snuten mot Meldal. Henrik vår kjære forsvarsbauta sitter i bussen og stråler av glede; ”Ja, det e mye artig som kan skje på en busstur”. Det er lenge siden Henrik har gjort noe annet enn å kose seg i sofaen. Henrik har funnet ut at han kan lese på Twitter uten å opprette konto og han har googlet seg frem til at elgen mister geviret sitt hvert år. Han lener seg stille tilbake i bussete, sier ingen ting og ser smilende ut av vinduet. (”gøy med busstur” tenker han)

Vi ankommer destinasjonen og Simon holder en god tale før kamp, han roser hele troppen for den gode høstsesongen, ”alle spillerne er viktige og bidrar like mye både på og utenfor banen. Han går gjennom kampplanen og sender oss ut i høstmørket for å prestere. Kampen blåses i gang og gutta i blått og hvit har fulgt med på det som ble sagt i garderoben. Vi fyker ut av startblokka og etter bare 5 minutter setter 7an ballen i mål etter nydelige kombinasjoner av Ole og Espen. Meldal skjønte ikke hva som traff dem! Etter 20 spilte minutter vinner vi en corner. Vidar slår en ferdigscoret ball som Espen header ned i bakken og opp i krysset (Espen liker å vise seg frem litt og går bestandig for krysset når han skal score) Vi dominerer første omgang, Meldal løper etter ballen uten hell. Keeper-veteran Hoftun, alltid spillbare Jonas og vår bakre firer viser klasse gjennom kampen, midt i første omgang spiller de 30-40 pasninger i bakre ledd, mens 3 tungpustete meldalinger løper forgjeves imellom, det hele ender med et godt oppbygd angrep og en skummel avslutning.

Etter 30 minutter slår Jonas opp på en møtende 7an som flikker videre til Espen, han runder keeper og setter ballen enkelt i mål. I det 32 minutt får vi straffe, ingen vet hvorfor, men vi tar gledelig i mot. Vår kjære Krøtjepåle (en som fryser lett) Erlend setter ballen så vidt i mål, 4-0 til Kvik. Omgangen ebber rolig ut og dommer blåser i hornet. 4-0 til pause etter en fantastisk 1. omgang. 2. omgang stiller vi en uforandret 11-er. Andre omgang er roligere, vi har god kontroll og spiller spillet vårt. Etter en fantastisk 1. omgang, virker 2.omg litt kjedelig for tilskuere og spillerne på benken.

Etter 61 minutter melder en spiller fra Meldal at dommeren må være dritings, dommeren (som kanskje var dritings) fikk ikke dette med seg, heldig med den din meldalgutt. Simon gjør en del bytter i 2.omgang, Gaute inn etter 63, Svein Tore kommer inn etter 74, Martin og Kjell-Torstein inn etter 81 og etter 82 kommer Haakon og Halvor inn. Med en bred og sterk tropp, mister vi ikke noe kvalitet i spillet til tross for 6 bytter. Dommeren blåser i hornet for andre gang og vi har hentet 3 poeng borte mot Meldal. Det runger deilige kamprop fra garderoben etter kampen. ”Sa sa sa, bra bra bra, KVIK, KVIK, KVIK!!” En god jobb fra både trenerteam, oppmann og spillere.

En ekstra takk til Jon Stian som blir med som trivselsansvarlig. Han tar i mot øl bestilling i garderoben før kamp, slik at vi har noe å feire seieren med på tilbaketuren, samt at han går rundt med en pose smågodt etter kampen og gir til sultne spillere. For en mann! Neste kamp er hjemme mot Byneset søndag 16.oktober kl14.00. jeg anbefaler så mange som mulig å ta turen til Rosenborg for en festforestilling. Kvikgutta viser stor høstform!

Neste A-kamp

lør, 28. apr. 2018 16:00
Kvik
Kvik
- : - Statistikk
Hitra
Hitra

Tabellen 4. div

# K P
1 Strindheim TF 2 6
2 Hitra 2 6
3 Meldal 2 6
4 Kil/Hemne 2 3
5 Charlottenlund 2 3
5 Røros 2 3
7 NTNUI 2 3
8 Kvik 2 1
8 Nardo 2 2 1
10 Tydal 1 0
11 Orkla 2 1 0
12 Støren 2 0

Tabellen 6. div

# K P
1 Kvik 2 1 3
2 Jonsvatnet 2 1 3
3 Tiller 1 3
4 Freidig 2 3
5 Utleira 2 2 2
6 Bratsberg 1 1
7 Trygg/Lade 2 2 1
8 Flerkulturelt 1 0
9 Leinstrand 1 0

Neste Kvik 2-kamp

man, 30. apr. 2018 20:00
Kvik 2
Kvik 2
-:- Statistikk
Bratsberg
Bratsberg

Følg Kvik på Facebook