Etter forrige rundes skuffende, men velkjente resultat var Kvik-gutta fast bestemt på å sikre tre poeng samt serieledelsen i det som har blitt et uhyre jevnt toppsjikt i årets 4. divisjon, avdeling 02. Ting gikk ikke akkurat etter planen når ukens langtreisende motstander Frøya, tok ledelsen fem minutter etter kampstart. Et løst tilbakespill blir snappet opp av en Frøya-angriper som klarer å sette den i hjørnet, dermed står kampen 0-1. Fra scoringen og utover er det derimot ingen tvil hvem som tar initiativet. Kvik triller rundt og dominerer Frøya mesteparten av første omgang men sliter litt i siste tredjedel av banen og klarer heller ikke å male frem de største sjansene. Det skal dog nevnes at Tinglum har et akrobatisk brassespark som ikke blir store bryet for Frøya-keeperen. Frøya prøver febrilsk å sikre ledelsen samt ikke bli fòr utspilt. Etter ca. 20 minutter må Frøya-spissen bytte ut grunnet hodeverk av å bli løpende i sirkler mellom et godt spillende Kvik-forsvar, inn før den stakkars gutten kommer Hitras svar på Jan Koller, her skal det poles!

 

Etter at klokka passerer 45 minutter og lagene går hver til sitt er Kvik-trener Evjen uvanlig fåmælt. Han presiserer at han kan ikke si så mye til et lag som egentlig utspiller motstanderen men ikke har fått nettkjenning enda. Han forsikrer dog at målene vil komme. I andre omgang setter Kvik opp tempoet og skaper ingenting mindre enn det man kan kalle sjansebonanza. Hullet på byllen kommer endelig når midtbanegeneral Rønning tar sats fra sidelinja og hopper inn i foten på Frøya-forsvareren innenfor(?) 16-meteren, dommeren og linjedommeren er ikke i tvil, straffespark blir dømt. Erlend Henriksen går selvsikkert opp til straffemerket og lurer keeperen til feil side, utligningen er et faktum. Kvik stopper ikke der, de fortsetter å produsere sjanser men klarer ikke å sette kula i mål.

 

Da klokka passerer 75 minutter frykter den fullsatte sittetribunen i skråningen at man blir vitne til et nytt 1-1 resultat. Dette vil heller ikke Kvik-gutta ha noe av og hvem andre enn vår kjære spielfürer VIdar Tømmervik bestemmer seg for å ta ansvar. Kapteinen har tydeligvis ladet opp til match med utallige Cruyff-hyllester på youtube og tenker dette er veien å gå. Etter løp fra egen halvdel står han og spinner på femøringen rundt 16-meterstreken til han til slutt ikke vet hvor han er (parafrasering av kapteinens egne ord). Omskolerte Berre får til slutt nok, og skyter likså godt igjennom Vidar og i mål. Skuddet ryker nesten nettingen i krysset og hadde nok vært Puskàs-verdig hadde det vært fanget på video.

 

Resten av kampen preges av overganger til begge lag, Kvik klarer likevel å holde unna og setter til slutt spikeren i kista. Le Bozec klarer etter et fint gjennomspill og sette ballen alene med keeper på overtid. Kvik tar en viktig seier og viser at de er et sterkt kollektiv med god moral, dermed beholder de også serie-ledelsen en ekstra uke.

 

Kvik, Kvik, Kvik!

Neste A-kamp

lør, 23. jun. 2018 16:00
Charlottenlund
Charlottenlund
- : - Statistikk
Kvik
Kvik

Tabellen 4. div

# K P
1 Strindheim TF 10 25
2 NTNUI 11 25
3 Kvik 10 16
4 Orkla 2 9 15
5 Kil/Hemne 9 15
6 Hitra 10 15
7 Charlottenlund 9 14
8 Nardo 2 9 13
9 Røros 9 12
10 Meldal 10 10
11 Tydal 10 5
12 Støren 10 4

Tabellen 6. div

# K P
1 Kvik 2 8 24
2 Jonsvatnet 8 17
3 Tiller 7 13
4 Utleira 2 7 9
5 Trygg/Lade 2 7 8
6 Bratsberg 7 8
7 Freidig 7 7
8 Flerkulturelt 7 5
9 Leinstrand 8 1

Neste Kvik 2-kamp

tor, 23. aug. 2018 20:00
Bratsberg
Bratsberg
-:- Statistikk
Kvik 2
Kvik 2

Følg Kvik på Facebook