Keeper Øystein Hoftun var ikke særlig fornøyd med drakten han fikk tildelt.

 

Etter en svak avslutning på vårsesongen med fire 1-1-resultater på rad overbeviste Kvik ved å beseire Hitra 4-1, og innviet med det den nye hjemmebanen på Rosenborg på en strålende måte.

 

Stemningen i garderoben før kampen var upåklagelig. Haukli, Jakobsen og Landsverk hadde en dyp og god samtale om det populære mobilspillet Pokemon GO mens mistemann Uran Rønning satt med spisse ører like ved. Bergenseren Krøke Medby fortalte om den litt spesielle sommerjobben som Whiskykoker ved Myken destilleri utenfor Helgeland. Fordelen skulle visst være at dagene gikk sykt fort når man testet varene jevnlig i løpet av arbeidsdagen. Jeg overhørte også Kristoffersen og Stegavik kranglet om hvem som tok mest i benkpress. For å si det sånn, de tar vel ikke så mye noen av dem…

Etter praten var talen fra trenerne klar: «Ny og flott hjemmebane = 3 poeng»

 

Før kampen var undertegnende såheldig åfået eksklusivt intervju med kaptein Vidar Tømmervik, det kan du se her:

 

Over til kampen. Det var tydelig at Kvik ville holde ballen og spille ut Hitra mens sistnevnte hadde en klar plan om åslålange baller mot den 3 meter lange slovaken sin påtopp. En del unøyaktighet  fra begge lag gjorde at det første drøye kvarteret forble målløst i duskregnet påRosenborg. 1-0 kom etter corner fra Uran Rønning som midtstopper Krøke Medby satte i mål fra 10-12 meter via en liggende og hjelpesløs Hitraforsvarer påstreken. Dette målet har dommeren kreditert Morten Berre til Medbys store misnøye. Undertegnende har ikke oversikt over alle sjansene i løpet av kampen, men jeg fikk med meg en ting. Jeg tror Hitra ble snytt for ett mål rett etter vi gikk opp i ledelsen. En corner ble headet ut av Johansen og i ryggen påMedby og inn i mål(?). Ballen havnet etter hvert utenfor målet og det ble dømt 5 meter. Jeg har litt dårlig syn og kan ikke si med 100 % sikkerhet hva som skjedde, men jeg ble litt overrasket over at det ikke ble avspark.

 

Et kvarter senere er det vi som går opp til 2-0 ved midtbanespiller Henriksen. Den nøttebrune nordlenningen plukket opp en retur rundt 16-meteren, oppfattet kjapt at keeper var i ubalanse og løftet den kontrolert i målet. «Æ har ikke scora så mang mål i karrieren, så det her e mitt fineste verk»uttalte han under målfeiringen…2-0 sto seg til pause.

Etter hvilen kom Mathiassen inn påspissplass og brukte ikke lang til pååmarkere seg. Seks minutter ut i andre omgang økte han ledelsen til 3-0 etter et fint løp i bakrom. Pasningen i forkant var meget bedre og signert Kristoffersen. Ikke lenge etterpåer det Stegavik som setter 4-0 og scorer med det sitt 11. mål for sesongen. Målet var som tatt ut av læreboka! Undertegnede kaster først et elendig kast der ballen aldri er inne påbanen. Vi får nytt kast og mens Hitraspillerne er litt forvirret kaster undertegnede pånytt. Det kastet går i en perfekt beregnet bue påbrystet til Uran Rønning. Han demper ballen på fuglekassen og på neste touch sender han avgårde en strålende pasning fra egen banehalvdel - der har Ole startet og får til en god avslutning om jeg ikke husker feil.

 

På tampen reduserer dessverre Hitra etter at et innkast lander i 16 meteren og snappes opp av en Hitraspiller som enkelt setter ballen i hjørne. Ryktene sier at forsvareren som sist var borti ballen ble litt forvirret og trodde det var en medspiller som kom og skulle ha ballen…

Kaptein Tømmervik og målscorer Krøke Medby etter kampen:

 

Laget:

                         

                                         Hoftun

        Le Bozec - Berre - Krøke Medby - Kristoffersen

Skog Tømmervik - Gamnes - Uran Rønning - Henriksen - Stegavik                             

                                 Hauge Johansen

 

Mathiassen inn for Hauge Johansen

Haukli, Landsverk og Jakobsen kom inn for diverse. M. Berre måtte bla. ut pga sykdom.      

 

Tommerl OPP

Tommel opp denne gang går til paret Bjørg og Roar Stubbe. Roar får særlig ros for godt håndtverk (nye benker), mens Bjørg får cred for at hun kjørte en ekstra tur hjem for å hente keeper-drakt.

 

Tommel NED

Tommel ned går da til vår forfengelige keeper Øystein Hoftun. Fem forskjellige keeperdrakter kunne han velge mellom. Blant annet denne nydelige retrodrakten (bildet) - likevel endte han opp i å spille i en upersonlig svart drakt som nevnte Bjørg måtte bruke ekstra tid og krefter for å hente…

Neste A-kamp

lør, 28. apr. 2018 16:00
Kvik
Kvik
- : - Statistikk
Hitra
Hitra

Tabellen 4. div

# K P
1 Strindheim TF 2 6
2 Hitra 2 6
3 Meldal 2 6
4 Kil/Hemne 2 3
5 Charlottenlund 2 3
5 Røros 2 3
7 NTNUI 2 3
8 Kvik 2 1
8 Nardo 2 2 1
10 Tydal 1 0
11 Orkla 2 1 0
12 Støren 2 0

Tabellen 6. div

# K P
1 Kvik 2 1 3
2 Jonsvatnet 2 1 3
3 Tiller 1 3
4 Freidig 2 3
5 Utleira 2 2 2
6 Bratsberg 1 1
7 Trygg/Lade 2 2 1
8 Flerkulturelt 1 0
9 Leinstrand 1 0

Neste Kvik 2-kamp

man, 30. apr. 2018 20:00
Kvik 2
Kvik 2
-:- Statistikk
Bratsberg
Bratsberg

Følg Kvik på Facebook