Nå var det endelig klart for hjemmekamp etter utallige bortekamper på rad.
Meldal var kommet til Lerkendal kunstgress sent fredags kveld for å prøve å overta serieledelsen fra oss.
Publikum viste sin besøkelsestid og valgte oss frem for åpningskampen i EM
Et rekordstort publikum for sesongen (52 stk + en hund) hadde møtt opp for å se et heltent hjemmelag.

Kvik, som for anledningen gikk ut i en ny 4-2-3-1 formasjon, gikk ut i fyr og flammer fra start. De presset Meldal helt ned i egen 16-meter fra start, sjansene kom men målene uteble. I først omgang hadde kvik to tverliggertreff, og et par tvilsomme straffesituasjoner i mot seg. Men uten hjelp fra verken treverk eller dommer fikk ikke Kvik målet de hadde fortjent.

Meldals taktikk var klar; sparke ballen så langt og raskt de kunne i bakrom mot sine raske og gode angrepsspillere. Dette skapte noen problemer for Kvik, men den eminente keeperen vår Hoftun holdt buret rent til pause, med blant annet en feberredning. Vi gikk dermed inn i garderoben med 0-0.

Til 2. omgang byttet Meldal inn ny keeper. Dette så ut til å være et taktisk bytte, siden han kunne sparke lengre enn keeperen som gikk ut. Hele 2 omgang sparket Meldal ballen så langt frem de klarte. Kvik-forsvaret, ledet ann av stopperparet Medby og Tømmervik, plukket stort sett lett opp de lange forsøkene fra Meldal.

Hele andre omgang presset Kvik febrilsk, men ble stående å stange mot en tapper meldalbuss. Kvik fikk noen muligheter som fort kunne endt med mål, Espen Mathias Pettersen satte et par sjanser utenfor og ungspiren Uran Rønning satte et noen friske skuddforsøk i klypene til keeper.

Kampen så ut til å dabbe ut med et skuffende 0-0 resultat. Men så helt på tampen av kampen i det klokken slo det 90.minutt eksploderte kampen. Meldal snappet ballen inne på Kviks banehalvdel, kom rundt på kant og etter et innlegg etterfulgt av en del klabb og babb inne i feltet, sto det 1-0 til Meldal. Et sjokk for de 52 oppmøtte.

Mens de fleste ved Lerkendal Kunstgress fortsatt var i sjokktilstand, hadde Morten Kvitland nokså ubemerket sneket seg inn fra benken og inn på midtbanen. Kun minuttet etter Meldalskåringen, får han ballen. Da drar han et par signaturfinter og slår en krempasning gjennom til Espen Mathiassen. Han legger inn mot bakre stolpe hvor Stegavik får stå umarkert i onsideposisjon etter et godt løp av Gamnes. Stegavik setter ballen i mål på halv-akrobatisk vis med innsiden av foten, og ga Kvik en fortjent utligning. Målet ga hovedpersonen selv utallige timer avsluttningstrening i øvelsen Åttetall kreditt for.

Selv om vi nå var godt inne på overtid var ikke dramaet over, i siste sekunder av kampen blir Stegavik felt bakfra innenfor 16-meteren, og Kvik-benken roper etter straffespark. Ropene ble, til stor fortvilelse hos alle i Kvik, ikke hørt av mannen i gult. Dermed ender kampen uavgjort, og “1-1 forbannelsen” blir utvidet til fire kamper på rad.

Dette var en kamp Kvik med litt mer marginer på sin side kunne vunnet. Vi viser tidvis bra spill, men viser også at vi har mye og jobbe med for å bli så god som vi ønsker, og mener vi kan være. Dette var den siste kampen i vårsesongen og vi tar nå ferie. 12. August braker høstsesongen i gang på vår egen splitter nye bane på Rosenborg. Vi gleder oss til fortsettelsen og håper på en blå og hvit høst!

Neste A-kamp

lør, 23. jun. 2018 16:00
Charlottenlund
Charlottenlund
- : - Statistikk
Kvik
Kvik

Tabellen 4. div

# K P
1 Strindheim TF 10 25
2 NTNUI 11 25
3 Kvik 10 16
4 Orkla 2 9 15
5 Kil/Hemne 9 15
6 Hitra 10 15
7 Charlottenlund 9 14
8 Nardo 2 9 13
9 Røros 9 12
10 Meldal 10 10
11 Tydal 10 5
12 Støren 10 4

Tabellen 6. div

# K P
1 Kvik 2 8 24
2 Jonsvatnet 8 17
3 Tiller 7 13
4 Utleira 2 7 9
5 Trygg/Lade 2 7 8
6 Bratsberg 7 8
7 Freidig 7 7
8 Flerkulturelt 7 5
9 Leinstrand 8 1

Neste Kvik 2-kamp

tor, 23. aug. 2018 20:00
Bratsberg
Bratsberg
-:- Statistikk
Kvik 2
Kvik 2

Følg Kvik på Facebook