For tredje kamp på rad måtte Kvik se 2 poeng glippe i vårsesongens siste bortekamp. En kamp som hadde det meste, men ebbet ut i et resultat som det begynner å lukte surt av.

Byneset var laget som gjestet Kvik denne solfylte mandagskvelden. Et lag som har gjort det sånn halvveis på tabellen, men har levert gode resultater mot antatt sterkere lag. Vi visste på forhånd at vi måtte være forberedt på harde dueller og vinne den beryktede «krigen», før vi kunne begynne med vårt eget spill. Med dette og to foregående kamper av type middelmådig i bakhodet, var derfor trondheimslaget superlystne og våryre på tre poeng. 
Anledningens referatmann ankom så sent som 40 minutter ut i 1.omg(grunn uvisst), og har derfor kun den blå benken å henvise til angående disse minuttene. Ord og setninger som «sjansebonanza» og «dem va itj over midten» var den gitte beskrivelsen av kampen. Kvik hadde tatt kontroll over kampen fra første sekund, og hadde aldri sett seg tilbake. Dagens spiss, Jakobsen, hadde hatt 3 store målsjanser, samt at lynvingen Stegavik hadde vært alene gjennom mot keeper. Men begge hadde måtte se seg slått av unøyaktighet og en god Byneset-keeper. Luftrommet på dødball skal også ha vært dominert av de, for dagen, røde spillerne - 2 redninger på strek på corner. Grepet av gjenfortellingen, var det nok ikke bare undertegnede som lurte på hvordan målprotokollen viste kjedelige 0-0 etter 45 spilte minutter.

2.omg omfavnes av velkjent duellspill, og de første 10 minuttene er ikke mye å skrive hjem om. Byneset tar seg dog litt opp, og er over midten for første gang i kampen. Dette fører også til at de i det 62. minutt vinner et frispark på hjørnet av 16-metern i farlig posisjon. Frisparket er av den herlige sorten og dupper utagbart i nærmeste vinkel opp under tverrliggeren - 1-0. Keeper Hoftun kan lite beskyldes, og det er ikke annet å gjøre enn å applaudere prestasjonen. Noe som dog ikke er verdt å applaudere er det som skjer 5 minutter senere. Et høylytt raseri har sitt utspring rundt midtstreken. Bergenske gloser flyr veggimellom, og med god grunn. Stopper Medby blir brutalt stemplet av Bynesets målscorer, som til gjengjeld velfortjent får se det røde korte fra dommer. Medby kommer heldigvis helskinnet fra situasjonen. 
Dette gjør noe med laget. Om det var de bergenske glosene eller det matchende fargede korte som inspirerte våre gutter, er uvisst, men Kvik-angrepet få minutter etterpå er av høy klasse. Kvik spiller seg fri på høyresiden og finner Angel (Di) Salomonsen som har sluppet seg ned rundt midten. I øyekroken ser han innbytter Mathiassen (nylig omdøpt Pettersen), overivrig etter ball, peke febrilsk i bakrommet langs sidelinja. På ett-touch sender han kula presist gjennom bak Bynesets forsvar hvor høyrevingen har startet. På motsatt side oppfatter Stegavik situasjonen og stormer mot første stolpe. Dette ser Mathiassen, som legger innlegget rundt første-forsvarer og perfekt på høyrefoten til Stegavik som bredsider ballen inn – 1-1! 
Et nylig heltent Kvik øyner seier med rundt 20 minutter igjen å spille. Men det man skal tro blir en ny «sjansebonanza» mot hjemmelagets målmann, blir heller en litt klønete periode der Kvik dominerer banespillet, men slipper til Byneset ved et par anledninger. Byneset får til og med ballen i målet til Kvik, men blir avblåst for en noe tvilsom hands. Stegavik kan også argumentere for et straffespark han kanskje skulle ha hatt. Den ærlige trønderen viser god sportsånd og prøver heller å holde seg på beina, med suksess, da han blir taklet innenfor 16-meteren. Bortsett fra dette, klarer ikke bortelaget å skape det helt store og kampen svinner hen på samme måte som de to foregående kampene.

I en kamp der Kvik har hevet seg flere hakk fra tidligere prestasjoner, klarer vi altså ikke å avgjøre kampen i vår favør, og vi går fra Byneset kunstgress med en følelse av å ha tapt 2 poeng. Neste kamp er mot avdelings 2.plass, Meldal. Skal vi tro tabellen blir dette et ekte toppoppgjør, og vi er heltente for å vinne og ta med oss 3 pinner inn i ferien.

Neste A-kamp

lør, 28. apr. 2018 16:00
Kvik
Kvik
- : - Statistikk
Hitra
Hitra

Tabellen 4. div

# K P
1 Strindheim TF 2 6
2 Hitra 2 6
3 Meldal 2 6
4 Kil/Hemne 2 3
5 Charlottenlund 2 3
5 Røros 2 3
7 NTNUI 2 3
8 Kvik 2 1
8 Nardo 2 2 1
10 Tydal 1 0
11 Orkla 2 1 0
12 Støren 2 0

Tabellen 6. div

# K P
1 Kvik 2 1 3
2 Jonsvatnet 2 1 3
3 Tiller 1 3
4 Freidig 2 3
5 Utleira 2 2 2
6 Bratsberg 1 1
7 Trygg/Lade 2 2 1
8 Flerkulturelt 1 0
9 Leinstrand 1 0

Neste Kvik 2-kamp

man, 30. apr. 2018 20:00
Kvik 2
Kvik 2
-:- Statistikk
Bratsberg
Bratsberg

Følg Kvik på Facebook