HITRA

 

BREKKÅSEN KUNSTGRESS (GIMSE 1-1 FK KVIK): Kvik slet med å komme seg gjennom det lavtliggende Gimselaget i den sjansefattige kampen. 1-1 og poengdeling på Brekkåsen kunstgress.

Det var duket for årets sjuende bortekamp, og vi tok turen sørover til Gimse. Det var en nydelig fredags ettermiddag og sommervarmen var ankommet til Trøndelag. Med 20 grader i skyggen og knall sol var alt lagt til rette for en ellevill fotballkamp. Og etter seier mot Røros var klare til å ta tre ny poeng. En del forseintkommende gjorde også at det ble en bra dag for botkassa.

Vi startet kampen med avspark og det tok ikke lange tiden for ballen lå i eget nett. Noe labert dårlig pasningsspill på egen banehalvdel gjorde at vi mistet ballen etter 15 sekunder og det fikk katastrofale følger. En Gimsespiller plukket opp ballen på 25 meter og klinket til med en halvvolley som går over alt og ingen og havner i nota. Gimsespilleren tror ikke sine egne øyne og det tar et par sekunder for han oppfatter at han har scoret. Var vel ikke hverdagskost. Gimse tar ledelsen før minuttet har gått.

Etter årets værste 30 sekunder KVIKner vi litt til. Etter 5 min av kampen blir Fredrik Jakobsen grisetaklet midt på banen. Dette er kanskje det mest soleklare gulkortet i løpet av sesongen, men dommeren mener noe annet og sier "det er på grensen til gult". Mest latterligste avgjørelsen siden............. Dommeren sliter med å holde en jevn linje gjennom kampen, men klarer seg nogen lunde bra. Kvik har mye ball, men sliter med å skape de store sjansene. Det skal ta hele 44 min for utligningen kommer. Med litt klabb og babb innenfor Gimses sekstenmeter ender ballen opp hos Fredrik Jakobsen som bredsider ballen i mål.

Det ble en sjansefattig og kjedelig første omgang, men de få supporterne som hadde møt opp koste seg i solsteika på tribunen. De satt vel å håpet på at det skulle bli litt mer underholdning i andre omgang.

Andre omgangen var vel ikke særlig å skryte av og ble vel like sjansefattig som første. Vi hadde mye ball, men slet med å komme oss gjennom Gimseforsvaret. Gimse kjørte kontringer mens vi prøvde å tråkle oss gjennom det lavtliggende forsvaret. Vi fikk en del dødballer i god posisjon, men klarte ikke å gjøre noe ut av det. Den største sjansen var med Espen Pettersen som gjør en strålende enkeltprestasjon og drar av fire mann, men setter ballen utenfor. Treneren til Gimse tok vel ny Norgesrekord i bytter i løpet av andre omgangen.

Et labert nivå på kampen gjør at vi bare får med oss et poeng hjem til Trondheim. Neste kamp møter vi Trønder-Lyn og da skal vi revansjere oss.

Gimse-posten: Århundrets prestasjon da det ble poeng mot offside-scorende Kvik
Kampfakta fotball.no

Neste A-kamp

lør, 23. jun. 2018 16:00
Charlottenlund
Charlottenlund
- : - Statistikk
Kvik
Kvik

Tabellen 4. div

# K P
1 Strindheim TF 10 25
2 NTNUI 11 25
3 Kvik 10 16
4 Orkla 2 9 15
5 Kil/Hemne 9 15
6 Hitra 10 15
7 Charlottenlund 9 14
8 Nardo 2 9 13
9 Røros 9 12
10 Meldal 10 10
11 Tydal 10 5
12 Støren 10 4

Tabellen 6. div

# K P
1 Kvik 2 8 24
2 Jonsvatnet 8 17
3 Tiller 7 13
4 Utleira 2 7 9
5 Trygg/Lade 2 7 8
6 Bratsberg 7 8
7 Freidig 7 7
8 Flerkulturelt 7 5
9 Leinstrand 8 1

Neste Kvik 2-kamp

tor, 23. aug. 2018 20:00
Bratsberg
Bratsberg
-:- Statistikk
Kvik 2
Kvik 2

Følg Kvik på Facebook