olleolle

FRØYA IDRETTSPARK KUNSTGRESS (FRØYA 2-0 KVIK): Årets lengste bortetur stod på menyen for våre gutter. Dessverre skulle det bli en lite minneverdig kveld ute i havgapet. På grunn av diverse skader på de tre keeperne vi har i stallen så ble det holdt keeper-audition på torsdagens trening, og der stakk Svein Tore av med seieren i tett kamp med Kvitland. Dermed ble han vår fjerde spiller til å stå i mål denne sesongen! For dagen i kledelig gusjegrønn keeperdrakt.

Mye av spenningen før kampen var knyttet til om den gamle storheten Alain Junior Ollè Ollè skulle gult kort, men det kommer vi tilbake til. For to år siden serieåpnet vi borte mot Frøya, og da var det duskedamer og god stemning før kampen. Denne ettermiddagen var det mindre show i Frøya Idrettspark. Lett regn og vind gjennom hele kampen var rammene for en mindre severdig forestilling for de rundt 30 tilskuerne (som forhåpentligvis ikke måtte betale inngangspenger).

Vi starter helt greit og har mye ball, men uten å skape noe som ligner på sjanser. Frøya er mest opptatt av å lage frispark før pause, uten at det blir noen kort av det. Råtassen Jonas får derimot gult kort etter vår første forseelse i kampen, hans andre gule kort for sesongen. Nevnte Ollè Ollè står stort sett på høyrekanten og prøver seg på krempasning etter krempasning, som regel uten å lykkes. Frispark lager han også ved flere anledninger, men utrolig nok ender han uten kort. Med få minutter igjen av omgangen viser han likevel gammel storhet hvor han drar seg innover i banen og dundrer ballen ned i hjørnet. Den scoringa holdt et mye høyere nivå enn de to lagene presterte denne kvelden.

Andre omgang starter på verst tenkelig vis ved at en Frøyaspiller plutselig kommer alene med Svein, etter litt klabb og babb på midtbanen. Ballen ekspederes i mål, og dermed må vi jage resten av omgangen. Selv om vi har mye ball er det sjeldent at det skapes sjanser foran Frøyas sisteskanse. I rettferdighetens navn burde vi nok ha putta et mål i løpet av kampen, men Frøya vinner alt i alt fortjent. Må legge til at Asgeir også fikk gult kort etter at Espen ble kynisk hektet opp av Frøyas gode midtstopper da han var på vei alene gjennom. Trener Evjen fikk i samme situasjon en skjennepreken av mannen i svart. Omgangens eneste høydepunktet var da Frøyas to russedamer stormet banen for å kysse hjemmelagets keeper. En slukkøret Svein Tore måtte bare innse at selv ikke hans fine skjeggpryd var nok til å få samme behandling!

Etter kampen var det straka veien til nærmeste kebabsjappe for å innta restitusjonsmat. Valget denne gangen falt på Frøya Grillen, som så vidt hadde plass til et sultent Kvik-lag. Målsniken Fredrik Jakobsen var slu og sendte alle de andre i en evig lang kø på Grillen, mens hans selv valgte Mona Lisa et steinkast unna. I euforien over å ha lurt de andre, så glemte han å ta med gaffel til maten og dermed måtte også han innom Frøya Grillen denne kvelden.

Nå har vi muligheten til å reise oss til neste kamp. Det å tape kamper ble vi gode på i fjor, så vi har ikke mistet motet. På lørdag er det ny langtur, denne gangen til Røros. Vi går for tre poeng!

Kampfakta Frøya - Kvik 2-0
Hitra-Frøya: Tidenes Frøya-kamp da Kvik ble torpedert

Neste A-kamp

lør, 23. jun. 2018 16:00
Charlottenlund
Charlottenlund
- : - Statistikk
Kvik
Kvik

Tabellen 4. div

# K P
1 Strindheim TF 10 25
2 NTNUI 11 25
3 Kvik 10 16
4 Orkla 2 9 15
5 Kil/Hemne 9 15
6 Hitra 10 15
7 Charlottenlund 9 14
8 Nardo 2 9 13
9 Røros 9 12
10 Meldal 10 10
11 Tydal 10 5
12 Støren 10 4

Tabellen 6. div

# K P
1 Kvik 2 8 24
2 Jonsvatnet 8 17
3 Tiller 7 13
4 Utleira 2 7 9
5 Trygg/Lade 2 7 8
6 Bratsberg 7 8
7 Freidig 7 7
8 Flerkulturelt 7 5
9 Leinstrand 8 1

Neste Kvik 2-kamp

tor, 23. aug. 2018 20:00
Bratsberg
Bratsberg
-:- Statistikk
Kvik 2
Kvik 2

Følg Kvik på Facebook