150 kvik Fotballklubben Kvik
        Trondheims eldste fotballklubb

Tap mot serielederen

30709396 2154303274798475 2099135347177816064 o
Etter en kampfri helg og en enorm innsats i tog på nasjonaldagen var det enda engang klart for kamp. Denne gangen på perfekte forhold borte mot NTNUI. Etter to strake seiere, var det ett heltent Kvik lag som møtte opp på Koteng arena.

Det skulle vise seg at det også var ett heltent NTNUI lag som møtte opp denne lørdagen. Kampen startet dermed med mye fram og tilbake og mange harde dueller. NTNUI tok så litt kontrollen og kom ofte ved dobling på venstresiden. Det endte ikke i store farlighetene, men en del dødballer som vi hadde grei kontroll på. Rundt kvarteret kom NTNUI enda en gang på venstresiden og scoret på en heading etter ett langt innlegg på bakre stolpe. Det skulle heldigvis ikke ta mange minuttene før utligningen kom. Vi vinner igjen ballen på 20-25 meter etter ett innlegg og Oskar Moe måker den via treverket og ned i nettet. Fullstendig utagbart for den høye målvakten til NTNUI. Heldigvis for Oskar ble målet filmet, og en kandidat til årets mål kommer trolig til å krydre instagrammen til Oskar i nærmeste framtid. I resten av omgangen fortsetter det harde duellspillet og dommer må jobbe intenst for å holde kontroll på kampen. Omgangen ebber ut uten det helt store for noen av lagene og vi går til pause på 1-1.

Andre omgang starter med at NTNUI får spilt seg gjennom oss på høyresiden og scorer ved en presis avslutning i boksen. En trøkk i trynet for oss. I den første halvdelen av andre omgang skifter lagene på å ha ballen og å jage, men kampen roer seg litt. Rundt ett kvarter før slutt får David Melkvik litt tid rettvendt og spiller Oskar igjennom. I hard kamp mot stopper kommer han seg først på ballen, forbi målvakt og setter sin andre for dagen. Vi er tilbake i kampen. Etter utligningen prøver begge lag å etablere spill å ta kontroll over kampen. Ingen av lagene skaper noe nevneverdig, men på en corner rundt 10 minutter før slutt klarer stopperen til NTNUI å komme seg først på ett knallhardt innlegg og ballen går rett i nettmaskene. 10 min igjen å vi er under 3-2. Troppen er preget av en del småskader og forfall og etter en enorm innsats med mye løping begynner det å merkes. Vi er slitne og selv om vi skaper noen farlige innlegg og ett par skudd er det mye slurv. Vi sender folk framover mot slutten og ender med å slippe inn 4-2.

Det ender med tap mot en god motstander. Vi tar med oss god innsats og evnen til å være med i kampen til siste slutt. Vi var dessverre ett par hakk for dårlige mot serielederen. Vi ser nå fram til en god treningsuke og møte med Stjørdals-Blink 2 på Rosenborg tirsdag 31. mai. Det ble to heftige kamper mot Blink 2 i 2021 med en seier til hvert av lagene og 13 mål over 2 kamper. En perfekt mulighet til å komme oss opp på hesten igjen å få med oss 3 poeng!