150 kvik Fotballklubben Kvik
        Trondheims eldste fotballklubb
 

Andre strake i utfordrende vær!

Webp.net resizeimage 1
Med vekslende værforhold og en Byåsen-ellever preget av førstelagsspillere fra dagen før, var vi forberedt på en tøff kamp. Oppvarmingen var god, gutta var påskrudde og de offensive kombinasjonene fløt bra. Dette skulle vi ta med oss inn i kampstart.

Kampen startet litt frem og tilbake, men vi skjønte raskt at det var mulig å stå med høyt press mot hjemmelaget. Dette høye presset var også det som gjorde at Byåsens keeper ble stresset til å slå et dårlig utspill rett i foten på Kviks kantspiller Oskar Moe, som dermed satte inn 0-1 ledelse etter drøye 10 minutters spill. Med et høyt press-spill selv Jürgen Klopp ville vært stolt av, klarte Kvik-gutta å stresse Byåsen, noe som førte til flere farlige balltap for hjemmelaget. Likevel klarte vi ikke å utnytte sjansene dette skapte, og det sto fremdeles bare 0-1. Hjemmelaget kom til et par store sjanser på kontringer, men heroisk ofring av forsvarere og et enormt keeperspill av Edvard holdt smultringen ved like. I motsatt ende av banen fortsatte vi å presse på med innlegg og avslutninger, men som tidligere i sesongen slet vi med å utnytte de enorme sjansene vi kommer til. Lagene gikk til pause på stillingen 0-1 etter en solid førsteomgang av Kvik.

I starten av andreomgang slet vi med å ta opp igjen tempoet fra førsteomgang, og hjemmelaget løftet seg veldig. Det ble en litt mer kaotisk andreomgang, og vi mistet litt av den kontrollen vi hadde de første 45. Det ble flere sjanser til begge lag, men det skulle ikke bli mål før i det 70. spilleminutt. Vi vinner ballen høyt oppe på Byåsens banehalvdel, og etter et veggspill mellom Oskar og Simen Kirkreit setter førstnevnte ballen i mål igjen, og det står 0-2 på Byåsen Arena. Vi la om til en 3-bakslinje, i en formasjon vi ikke hadde trent så mye på. Dette gjorde at vi mistet litt struktur og kontroll mot slutten av kampen, men alt i alt så er det en klart fortjent seier, og ytterlige 3 poeng i kassa. Nå er det kampfri uke for gutta, med fullt fokus på bortekamp mot NTNUI lørdag 21. mai.

Heia Kvik!

Del

Innmelding i Kvik


Neste Kvik 1-kamp


Onsdag 13.03.2024, kl. 19.30
Kvalifisering NM: Trygg/Lade - Kvik
SalMar banen Kunstgress

150 kvik

Tabellen finner du her


Neste Kvik 2-kamp

Tirsdag 12.03.2024, kl. 19.30
 Trøndersk Mesterskap: Kvik2 - Gauldal/Trønder-Lyn2
Rosenborgbanen 11'er
 

150 kvik

Tabellen finner du her