Trondheims eldste fotballklubb

Strålende sesongstart!

Kvik namsos
Det så lenge ut til det skulle bli en kamp veldig preget av snø og dårlig vær, men banemannskapet på kleppen hadde gjort en god jobb og værgudene var mere med oss fra kampstart. Så etter en snau 3 timers busstur med en slager av en quiz og god stemning, kom vi til slutt frem til Bjarne Brøndbo`s rede og var veldig klar og giret på seriestart. Vi var veldig spente på laget fra Namsos som vi ikke viste noe særlig om på forhånd, men merket veldig fort at det var et lag som likte å ligge veldig kompakt og slå litt mere langt etterfulgt av å gå i krigen.

De første 20 minuttene slet vi en god del med å komme i gang med vårt eget spill, og ble veldig med på måten Namsos ville spille og det er ikke noe vi Kvik er noe særlig gode på og ble etter 18 minutter straffet på nok et hjørnespark som har vært vår akilleshæl denne oppkjøringen og de første tellende kampene! Så der har vi noe vi må jobbe mye med fremover. Namsos fikk to ganske store sjanser til etter skåringen sin, men heldigvis klarte de ikke å utnytte disse og etter det handlet det meste om Kvik! Så etter en god del trilling og små sjanser hos Kvik ble Jasem Bavi spilt igjennom den bakre rekken hos Namsos og slår ett så godt innlegg at forsvarspilleren til Namsos ikke klarere noe annet en å sette ballen i eget nett! 1-1 ble stillingen da og det ble også pauseresultatet.

Pausepraten ble vi enige om at vi bare skulle fortsette med det vi gjorde i slutten av 1 omgang, der vi kom veldig mye i rundt på kant og kom til gode muligheter. Namsos ble veldig løpende etter og når klokken hadde bikket 70 minutter slås det en lang ball opp på spiss David som stusser den fint ned til indreløper Oskar som tar den fint med seg og sentrer ut til Simen Kirkreit som setter den ned i venstre hjørne fra 18 meter i sin debut fra start og stillingen var da 1-2 til Kvik. Namsos prøvde desperat å pumpe opp noen lange baller, men Kvik hadde ganske god kontroll og kontrollerte inn en fin seier i første seriekamp! Det ble feiret med 3 timers busstur hjem til Trondheim med både pizza og god stemning, og ikke minst 3 veldig viktige poeng i seriestarten.