150 kvik Fotballklubben Kvik
        Trondheims eldste fotballklubb

Ned på jorda på Stjørdal

Webp.net resizeimage
Etter ni mål og to smultringer fordelt på seriend to første runder, var Kviks høytflyvende gutter klar for en ny utfordring i form av et ungt Stjørdals-Blink 2. Alt lå til rette for enda en flott dag med god fotball, med både ideelt vær og et anlegg som holdt en standard langt over det fjerdedivisjonskamper vanligvis byr på. Selv om forholdene var var gode var ikke alt helt på stell i Kviks stall, med bare 13 menn på laglisten.

I kampens første halvdel tok Kvik initiativet, men målene og de aller største sjansene uteble. Etter drøyt tjue minutter kom Blink på en sjelden visitt inne i Kviks sekstenmeter og utnyttet muligheten for fullt. En Blink-spiller falt i bakken, dommeren pekte på straffemerket og et lite minutt senere var stillingen 1-0 til hjemmelaget. Dette målet gjorde lite inntrykk på Kviks elleve utvalgte som fortsatte å legge trykk på hjemmelaget. David Melkvik skapte farligheter på døballer gjennom hele omgangen ved hjelp av sine kvaliteter i luftrommet, og etter halvtimen spilt klarte han også å få ballen forbi Blinks sisteskanse. Et hjørnespark ble klarert tilbake til der det kom fra og Jonas Melhus utnyttet muligheten til å teste ut sin nest beste fot. Denne viste seg å være like treffsikker som den andre og luftens baron, David Melvik, styrte innlegget i mål. Noen minutter etterpå falt ballen ned i føttene på Tobias Ludviksen (undertegnde) rett utenfor boksen til Blink, som tok ballen med inn fra siden og fikk fyrt av et skudd mot nærmeste hjørne. 1 - 2. Etter dette målet tok Blink mer og mer over kampen, og like før pause fikk de utlignet etter et innlegg fra deres høyreside.

Pausesignalet gikk, men selv etter en solid pauseprat klarte ikke Kvik å ta kontroll igjen da kampen ble blåst i gang igjen. Omgangen var så svak at etter sytti spilte minutter viste måltavlen over Kvik-målet 4-2 i favør Stjørdals-Blink 2. De klarte å holde kampen inne i sitt spor frem til kampens siste minutter, da et desperat Kvik-lag skrudde på igjen. Dette comeback-forsøket ble anført av Johannes Tysnes som skaffet straffe med få minutter igjen, og David var sikker fra straffemerket. Like etterpå så det ut til at historien skulle gjenta seg, da Tysnes nok en gang ble felt på tur gjennom forsvaret til Blink. En Blink-spiller snakket på seg rødt kort og det var gått så mye av den tillagte tiden at straffen kom til å bli kampens siste hendelse. Melkvik hadde da muligheten til å sette sitt niende mål på fire kamper og redde et poeng, men straffen gikk ti centimeter for langt til venstre. Treverket sendte ballen rett ut igjen der den ble klarert ut av Blink-forsvaret. En skuffende andreomgang hadde dermed resultert i et sviende 4-3-tap, og gutta i blått og hvitt måtte reise hjem tomhendt.

Heldigvis kommer det to nye kamper i løpet av den neste uken og dermed muligheter til å kommer seg tilbake på vinnerstien, med Trønder-Lyn på motsatt halvdel førstkommende onsdag.