Målskårer Kvik: Ole-Christian Gujord Skarvøy

Helge (Inn etter ca 70 min)
Kristian (Inn etter ca 70 min)
Øystein (Inn etter ca 70 min)

Mandag 1.mai var det duket for sesongens andre kamp for Kvik 2, og turen gikk til Berkåk for å møte Rennebu. Laget Trønderbladet mener er avdelings beste og dermed favoritt til å ta opprykket.

Rennebu tar initiativet i kampen fra start og har mye ballen, men vi forsvarer oss godt og klarer for en gangs skyld og være gode i presset selv om vi ligger lavt. Det gode presset fører til at vi får noen gode kontringsmuligheter som vi prøver å utnytte uten å produsere de helt store målsjansene. Nærmest er Morten som fra skrå vinkel tvinger Rennebu sin keeper ut i aksjon og ballen faller ned på feil side av tverrligger med noen få centimeters margin.

Rennebu skaper i løpet av den første halvtimen noen halvfarligheter, men en god Adrian i mål og oppofrende forsvarsspill hindrer Rennebu-scoring i denne perioden. I det lystavlen bikker 34 minutter velger Rennebu sin midtbanespiller å gå på skudd fra 20-25 meter og det er en god dose flaks som gjør at ballen triller forbi Adrian og i mål. Rennebu går dermed opp til 1-0 og dette er også stilingen til pause.

Selv med det sure baklengsmålet så er vi ved godt mot ved pause og øyner gode muligheter til å ta med oss poeng fra denne kampen.

2.omgangen starter svært godt for vår del og der vi ikke klarte å skape sjanser i 1.omgang så gjør vi opp for dette nå. Rennebu sin keeper må ut i aksjon flere ganger og spiller seg opp til å være Rennebu sin bestemann i løpet av denne omgangen. Ca. halvveis i omgangen får vi et korridorfrispark som Jonatan slår med høy presisjon. Tobias får til en heading fra 3-4 meters hold som tvinger frem en refleksredning man er mer vant med å se på et langt høyere nivå enn 5.divisjon i Trøndelag. Begge lag får utover omgangen flere muligheter til å score, men to gode keepere hindrer at dette skjer.

I det vi passerer 90 spilte minutter får Rennebu frispark fra 17-18 minutter, som dessverre for oss blir plassert elegant i nærmeste kryss. Etter dette virker mulighetene for poeng svært små, men Ole har ingen planer om å gi helt opp enda. Fra sin midtstopperposisjon tar han med seg ballen opp til 35 meter og klinker like så greit ballen i mål via tverrligger. En kanonkule av en avslutning som fort kan stå igjen som årets scoring for Kvik 2 når sesongen skal oppsummeres.

Det ender dessverre for vår del 2-1 til Rennebu, men her er det mye positivt å ta med seg videre i sesongen. Vi visste på forhånd at vi møtte et godt lag, men vi matcher Rennebu på både innsats og i duellspillet, samtidig som at vi tørr å bruke ballen og spiller oss til gode muligheter. Fortsetter vi slik kan dette bli en svært morsom sesong.

Vi takker Rennebu for kampen og ser frem til å ta turen til Ålen for ny kamp søndag 7.mai.