150 kvik Fotballklubben Kvik
        Trondheims eldste fotballklubb
 

Mord på Tempe

Søndag kveld var det ett Kvik 2 som reiste til Tempe for å måle krefter mot Nidelv. Ett lag som må sies å være den store favoritten til å vinne avdelingen.

Selv om Nidelv var store favoritter før kampen så hadde vi troen på at kunne gå ut og skape trøbbel for dem, og etter 8 minutter gjør vi nettopp det. Adrian treffer Vemund med ett lang utspark som i sin tur får stusset gjennom til Morten. Morten løper fra alt og alle før han runder keeper og setter ballen elegant i det åpne buret.

Vi får nyte den deilige følelsen av å ha tatt ledelsen i hele to minutter før det smeller i motsatt ende. Etter litt klabb og babb i vår 16-meter så får en Nidelv-spiller tid til å sikte fra 17-18 meter. Uten noe imponerende forsvarsspill fra vår side så smeller ballen i nettet bak en sjanseløs Adrian og vi er like langt.

Etter 27 minutter smeller det igjen når en Nidelv-spiller får vende opp helt upresset innenfor vår 16-meter. Dette straffer seg naturligvis og ballen settes i mål til en 2-1 ledelse for Nidelv. Nok en gang så skal utligningen komme bare 2 minutter senere og denne gangen er det vår tur til å svare. Tobias får en lang løpeball ned mot høyre cornerflagg som han som alltid jager opp. Tobias drar av en mann og får gitt videre til Vemund som brøyter seg vei inn i Nidelv sin 16-meter og banker ballen i lengste med venstreslegga! Det står 2-2 og vi er like langt igjen.

Nok en gang så skal ikke euforien vare lenge. Etter hhv 33 og 37 spilte minutter så scorer Nidelv to raske og vi begynner å se fram til pause etter en hektisk 1.omgang i varmen. Dessverre så stanser ikke dramatikken der. Etter 44 spilte minutter så kommer Nidelv til en ny avslutning som Adrian må gi retur på. Returen havner på 2-3 meter og undertegnede kaster seg ned på streken i håp om å blokkere den påfølgende avslutningen, noe jeg for så vidt lykkes med. Ballen treffer armen og dommer bestemmer seg for å tildele Nidelv et straffespark og dra opp det røde kortet. Nidelv setter straffesparket og vi går til pause på 5-2 til Nidelv og 2.omgang skal spilles med en mann mindre.

I pausen legger vi om til 3-5-1 og bestemmer oss for å gi det et forsøk. Dessverre så blir det kun med forsøket; før det er spilt 50 min har Nidelv scoret to nye mål. 2.omgangen blir enveiskjøring og Nidelv gir seg ikke før dommeren blåser av kampen på stillingen 13-2.

Vi sitter igjen med en følelse av det er noe positivt å ta med seg fra 1.omgangen, mens 2.omgangen må glemmes så fort som mulig. Vi takker Nidelv for kampen og gjør oss klare til å revansjere oss mot Malvik førstkommende søndag hjemme på Rosenborgbanen.

Start 11’er for dagen:

                                             Adrian Kotte
Roar Ulen – Jonatan Ø. Orrem. – Halvor S. Ringen – Sivert Ø. Bakke


                                            Adrian A. Sandvik 
               Vemund E. Røe                                Simen M. V. Moksnes

Magnus H. Johansen                                                        Tobias Ludviksen
                                              Morten A. Krokstad


Stjernebørs:

På en dag som dette så er det ikke enkelt å dele ut stjerner og det burde heller kanskje ikke blitt gjort. Vi har for dagen med oss assistanse fra Kvik 1 i form av Tobias Ludviksen, Simen M. V. Moksnes og Martin H. Jakobsen og alle tre fortjener all skryt og honnør de kan få. Ikke bare for at de stiller opp, men også på grunn av at alle tre gjør en god kamp for oss. Kutyme er likevel at stjerner kun deles ut til spillere som er fast i Kvik 2 sin tropp og derfor blir dagens børs som følger:


*** Vemund
** Morten
* Halvor

Del

Innmelding i Kvik


Neste Kvik 1-kamp


Onsdag 13.03.2024, kl. 19.30
Kvalifisering NM: Trygg/Lade - Kvik
SalMar banen Kunstgress

150 kvik

Tabellen finner du her


Neste Kvik 2-kamp

Tirsdag 12.03.2024, kl. 19.30
 Trøndersk Mesterskap: Kvik2 - Gauldal/Trønder-Lyn2
Rosenborgbanen 11'er
 

150 kvik

Tabellen finner du her