150 kvik Fotballklubben Kvik
        Trondheims eldste fotballklubb

Skuffende start for Kvik 2

Søndags ettermiddag er Kvik 2 «klare» for kamp på TOBB Arena Sør, for å møte Tiller 2. Sola skinner (kanskje litt for godt) og gjør forholdene en smule tyngre til ett allerede blytungt Kvik-lag. Men gjengen ser usedvanlig friske ut, til tross for søndagskamp, og vi sparker av kampen med et håp om å starte sesongen med en trepoenger.

Helt i fra start setter Tiller på presset, og vi sliter med å få til etablert spill. Allerede etter fem minutter får vi ett mål imot. Ikke lenge etter slipper vi inn ekstra tre mål på kort tid og det står 4-0 til hjemmelaget etter et drøyt kvarter. Det ser aldeles mørkt ut på dette punktet..

Men så får Kvik fingeren ut og setter på presset andre veien. Plutselig er ballen i feltet til Tiller, hvor kjempen Vemund Røe bruker Tynset-power til å krige ballen inn i mål. Deretter blir et frispark vunnet i gunstig innleggsposisjon, Sivert Bakke slår ett praktfullt innlegg. Etter en liten stuss får vi en kjempesjanse på bakerste, men blir stoppet på ulovlig vis. Sivert er selv-utnevnt dødballspesialist, så han spurter mot ballen bestemt for å ta straffen. Keeperen går feil vei og ballen settes så sikkert at vi kan stryke selv-utnevnt. Etter en god periode slepper vi oss litt nedpå og får vi svi for momentant. Det står da 5-2 til pause, men har ikke gitt opp poengene enda.

I andre omgang har Tiller god kontroll på ballen, og viser at de kan holde på den. Det blir et par sjanser begge veier, men ingenting nevneverdig. Kampen ender 5-2 og jakten på poeng forsetter i Mai.