150 kvik Fotballklubben Kvik
        Trondheims eldste fotballklubb

Sliten.no

Med vårens 5-4 tap mot Nidelv friskt i minne så var det et tynnslitt, men samtidig revansjesugent Kvik 2-lag som møtte opp på Rosenborg.  Det skulle vise seg å bli en tung høstkveld for et skadepreget og slitent Kvik 2 mannskap som bare noen dager før kveldens oppgjør, hadde spilt tre kamper i løpet av syv dager.
69843325 2467397726632835 264385233120395264 oFoto: Øivind Tokerud

Ti mann (Inkludert to keepere) hadde meldt seg klar til kamp, og keeper Morten Schei hadde ivrig meldt seg til å ta et skift som utespiller. Heldigvis hadde Kviks «nest beste lag», Kvik 1 stilt opp med en motivert femmer som mer enn gjerne sa seg villig til å utsette fredagspilsen for å spille kamp.

Allerede etter 7 minutter havner «lånespiller» Simen Marcello Viken Moksnes midt i begivenhetens sentrum i det han, på en eller annen måte, klarer å pådra seg gult kort for å selv ha blitt forsettlig sparket ned av en Nidelvspiller. Ordene hva, hvordan og hvorfor ble stilt på benken uten at noen egentlig hadde noen ringeste anelse om hva som foregikk. «Play on» sa dommeren, «played on» gjorde vi.

Et par minutter senere får Nidelv kampens første store sjanse da de etter en Kvik-klarering mot eget bakrom satte opp en alene med keeper-situasjon, hvor Morten Schei endte opp med å lage straffe. Nidelvs straffetaker var sikker som banken i det han satte den ned i venstre hjørne.

Kviks gutter hadde derimot ikke gitt opp. Dessverre ble det ikke noe mer enn et par halvsjanser før en takling ble spikeren i kista for en strekkjenning hos Kviks målsnik Morten Krokstad, som måtte gi seg etter ca. et kvarter. Etter 22 minutter spilt får Nidelv enda en mulighet til å spille i bakrom etter et pasningsbrudd, og Nidelv spilleren gjør ingen feil alene med keeper i det han dobler ledelsen til Nidelv.

Kampen svinger videre uten de helt store sjansene frem til det har gått 36 minutter og Kvik-gutta ser sitt snitt til å rulle opp et godt angrep. Håkon Breivik får muligheten til å banke inn reduseringen på kontant og imponerende vis, etter en retur signert Robin Holden.

Reduseringen skulle gi ny energi og giv for et Kvik-lag, som sultent på revansj fra forrige oppgjør, totalt tok over styringen resten av omgangen. Noen utligning ble det dog ikke før kampen var halvspilt.

Andre omgang blåses i gang og Kvik åpner på best mulig vis da Jon Stian Haukli ved hjelp av et strålende hjørnespark fra Tom-André Tomren, i likhet med Peter Crouch viser at det å ta sats for å omsette innlegg til mål er særdeles oppskrytt. Han bredsidet inn utligningen med den største selvfølge, til stor ekstase for de 5-6 fremmøtte som hadde trosset både kulde og regn for å se sitt kjære Kvik forhåpentligvis øke seiersrekken fra tre til fire kamper. Slik ville dessverre ikke Nidelv ha det til. Litt over ti minutter senere får de mulighet til å slå inn et hardt og lavt innlegg etter corner som kontant omsettes til 2-3 bak en utspilt keeperinnbytter Adrian Kotte.

Flere dødballmuligheter senere, som begge lag ikke hadde klart å omsette til noe konkret, fikk Nidelv en gavepakke i det Kotte feilberegner i feltet på et hjørnespark fra Nidelv i det 83. minutt, og mannen på bakerste stolpe fikk en enkel oppgave i å stange ballen inn i åpent mål. Stillingen var da 2-4 og kampen skulle da i praksis vært punktert.

Selv ikke det var nok til å vippe et slitent Kvik lag helt av pinnen, og Robin Holden var ikke vond å be da han etter en god ball fra Even Johannes Tokerud satte inn 3-4 i det siste ordinære spilleminuttet var omme. Sluttspurten kom dessverre for sent, og Kvik maktet ikke å utligne i løpet av tilleggstiden. Nok et surt tap mot Nidelv hadde blitt et faktum.

Kvik 2 har så absolutt spilt bedre kamper, og heldigvis får vi på ny sjansen allerede på tirsdag klokken 20.00 mot Hegra.
Gratis inngang og muligheter for både bildetaking og autografskriving.

Heia Kvik!

Kampfakta Kvik 2 - Nidelv

Mål:
0-1. 10 min: Nidelv

0-2. 22 min: Nidelv
1-2. 36 min: Håkon Breivik (Robin Holden)
2-2. 51 min: Jon Stian Haukli (Tom-André Tomren)
2-3. 62 min: Nidelv
2-4. 83 min: Nidelv
3-4. 90 min: Robin Holden (Even Johannes Tokerud)

Bytter:
15 min: Asgeir Angel Salomonsen inn for Morten Krokstad
45 min: Adrian Kotte inn for Morten Schei
70 min: Elias Bergquist-Langlo inn for Aksel G. Bøhn

Gule kort:
7 min: Simen Marcello Viken Moksnes

75 min: Elias bergquist Langlo