150 kvik Fotballklubben Kvik
        Trondheims eldste fotballklubb
 

Oppstandelsen

Hvor lenge vil Tomren forbli toppskårer? Hva skjedde egentlig i Ørskog i påska? Og vil endring av sivilstatus til Grøtta gi en energiboost på fotballbanen? Akkurat som i påskehøytiden er spørsmålene mange, og undringen stor rundt hvorvidt Kvik kom til å respondere på sitt første tap på to år.

Det er ikke til å legge skjul på, å skulle respondere på et tap er ikke en situasjon vi er veldig vant med. Men forholdene lå i alle fall til rette for at tabelltoppen igjen skulle bli vår denne solfylte aftenen på Hegra. Spillertroppen, motivasjonen for å slå tilbake etter forrige kamp og de raske shadesa til Tomren har aldri vært større.

Oppladningen har dog ikke vært helt optimal… Den ellers så eminente SoMe-pågangsdriveren Elias Langlo presterer å servere resten av spillergruppa så groteske bilder fra påskehyggen i Ørskog at de antageligvis aldri vil fjernes fra netthinnene. Jeg ønsker ikke å gå nærmere inn på dette enn at jeg håper både Hoff og Langlo har selvinnsikt nok til å aldri kle på seg lignende antrekk igjen, aldri! Ellers var det knyttet stor spenning til om Koppang var i form etter det som tilsynelatende var 10 dager i strekk på Strandafjellet på Fjord Panorama Resturant, soling på Roaldspaviljongen og AFTERSKI på Stova. For ikke snakke om Grøtta klarer å bruke lykkerusen av å ha kapret hjertet til tidenes sørlandsbabe til noe konstruktivt på fotballbanen

Kampen startet med høy intensitet og stor vilje fra begge lag. Med noe liten bane og fryktelig lite luft i ballene sliter Kvik med å få i gang pasningsspillet som vi vanligvis er så gode på. Men etterhvert som kampen setter seg, får vi betalt for at vi opprettholder det høye presset vårt. Etter å ha blitt manet opp i press, vinner Koppang ballen fra Hegras midtstopper og setter ballen kontrollert i mål. 0-1 etter 5 min. Det tar ikke mer enn 15 nye minutter før mål nr 2 for Koppang og Kvik er en realitet. Koppang tar med seg halve Hegra-laget i skismøreboda, og 0-2. Resten av omgangen er preget av mange gode angrep og kombinasjoner fra artilleriet til Kvik der det er små marginer som skiller oss fra å sette 2-3 mål til. Hegra forsøker å slå langt i bakrom, men der har vi stoppere som stort sett ordner opp uten alt for store problem. Lagene går til pause på 0-2.

I pausen gjør vi flere bytter og vi går ut til andre omgang med en tanke om å drepe kampen. Etter 61 min gjør Koppang nettopp det. Etter et flott forarbeid av Hoff på venstresiden fullfører Koppang sitt hat-trick og påskesola på Stranda har åpenbart gjort godt! Selv om Hegra får et trøstemål like etterpå ville det vært det største underet siden Jesus stod opp igjen dersom ikke Kvik endte med alle 3 poengene i denne kampen. Matchen ebber ut i en 3-1 seier der vi gjør jobben, selv om vi nok har en vei å gå for å hamle opp med de beste lagene i denne avdelinga.

Kampfakta Hegra – Kvik 2                                                                                                                                                                
Mål:

0-1. 5 min: Kasper Koppang
0-2. 21 min: Kasper Koppang (Elias Langlo)
0-3. 62 min: Kasper Koppang (Magnus H. Johansen)
1-3.
67 min: Hegra

Kvik-børsen:
★★★ Kasper Koppang
★★ Magnus Hoff Johansen
★ Audun Grøtta Giske, Aksel G. Bøhn

Startoppstilling:  
Morten Schei
Kristian Kirkbakk
Martin H. Jakobsen
Sondre Fossheim
Audun Grøtta Giske
Martin A. Berge
Peter M. Stige
Even Tokerud
Elias Bergquist-Langlo
Einar Lunåshaug
Kasper Koppang

Bytter:
45 min: Aksel G. Bøhn inn for Martin Berge
45 min: Magnus H. Johansen inn for Elias Langlo
45 min: Morten Krokstad inn for Einar Lunåshaug 
50 min: Jonas Larsen inn for Peter Stige
55 min: Matias Keiseraas inn for Audun Grøtta Giske
75 min: Einar Lunåshaug inn for Even Tokerud
85 min: Nils Ola Aspaas inn for Kasper Koppang

Gule kort: 
Aksel G. Bøhn

Del

Innmelding i Kvik


Neste Kvik 1-kamp

Søndag 11.09.2022, kl. 14.00
Kvik 1 - Byåsen TF2
Rosenborgbanen 11er

150 kvikbyaasen150

Tabellen finner du her


Neste Kvik 2-kamp

Mandag 12.09.2022, kl. 20.00
Orkanger - Kvik 2
Bane Orkanger 1

150 orkanger150 kvik

Tabellen finner du her