Etter de fire første kampene stod vi med fire seire, seks poeng og 8-2 i målforskjell. Mange synes vi har scort litt lite mål og hatt noen knappe seire, og dette ville vi få slutt på og slutt ble det!

På det som i utgangspunktet så ut som en nydelig sommerdag i Trondheim utviklet seg til å bli en vanlig sommerdag i Trondheim, med regn og bløt bane. Vår elskede fanklubb hadde planlagt grilling og pils, men måtte dessverre ta en raincheck på det. Til tross for dette møtte de opp, noe vi setter stor pris på! Været tok ikke fra oss hverken kamplyst eller spilleglede, snarere tvert i mot. Før kampen hadde Vikvarvet fire poeng på fire kamper, og samme poengsum hadde de også etter kampen.

Det skjer ikke voldsomt mye i starten, vi føler vi har god kontroll og håper at vi kan få en tidlig ledelse. Det gjør vi også. Svein Tore fortsetter den gode trenden fra forrige kamp og banker inn 1-0 etter knapt ti minutter! «Dette går veien!», tenker alle med hjertet i Kvik. Men på stillingen 1-0 forærer vårt forsvar Vikvarvet en enorm mulighet, heldigvis klarer Martin SF i målet å avverge baklengs.

Etter dette blir det bare Kvik, og Jonas åpner årets målkonto med et velplassert skudd. Det samme gjør Andreas Nordby etter en bra Kvik-periode. Like etterpå er Kai Hella frempå og øker til 4-0. Vår offensive stopper Morten vil også være med på leken, og putter like så greit to før pause og kampen er i realiteten avgjort.

Etter pause fortsetter vi kjøret mot bortelagets mål, og får tidlig uttelling på corner. Gaute slår en nydelig innoverskrudd dødball og Martin stanger ballen i mål fra kloss hold. I denne perioden har vi full kontroll, og bør score en del flere mål. Til slutt er det Jonas som får nok av sjansesløsingen, og banker inn 8-0. På slutten går vi opp i 9-0 etter at luftens baron, Henrik, header inn en presis corner fra Kjerstad. Det blir ingen flere mål, og vi vinner 9-0 med 7 ulike målscorere. Nå venter Tydalen til helgen, og der skal vi plukke tre nye poeng!

Laget mot Vikvarvet

Martin SF
Morten – Torch (Martin) – Kai H – Kjell (Audun)
Andreas N (Øivind) – Trygve (Håvard) – Vegard (Henrik) – Svein Tore (Kenneth)
Gaute (Thor) – Jonas