150 kvik Fotballklubben Kvik
        Trondheims eldste fotballklubb
 

Kvik Cup 2021 - Avlyst

Det er med tungt hjerte vi blir nødt til å avlyse årets Kvik Cup. Bakgrunnen er risikovurderinger og anbefalinger gjort i samarbeid med fotballkretsen og smittevernkontoret ved Trondheim Kommune.

Vi har fått mange henvendelser de siste dagene, forståelig nok. Vårt valg om å avvente endelig beslutning handlet om å lytte til de som sitter med best kunnskap og oversikt over situasjonen før vi tok en endelig avgjørelse. Vi skjønner at mange er sulteforet på aktivitet, og vi ville derfor undersøke alle muligheter til å gjennomføre cupen. Vi beklager samtidig usikkerheten og bryet ventetiden har medført.

Vi gledet oss, og hadde i år hele 150 lag påmeldt tross all usikkerheten. Vi beklager til alle andre som gledet seg, men grunnet den alvorlige situasjonen vi befinner oss i, så finner vi ingen annen forsvarlig og trygg løsning. Som klubb har vi et samfunnsansvar, og med opp mot 900 deltagende spillere (og stigende smittetall i store deler av landet) ble risikoen rett og slett for stor.

Alle lag som er påmeldt vil selvsagt få refundert påmeldingsavgiften. Vi ber om noen dagers tålmodighet rundt utbetalingen - da dette går gjennom påmeldingssystemet vi bruker og vil trenge noe behandlingstid.

Ved spørsmål eller kommentarer, ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hovedstyre Kvik Cup og Fotballklubben Kvik

Avlyst

Del

Innmelding i Kvik


Neste Kvik 1-kamp

Lørdag 13.08.2022, kl. 16.00
Kvik 1 - Namsos
Rosenborgbanen 11er

150 kvik150.namsos

Tabellen finner du her


Neste Kvik 2-kamp

Onsdag 29.06.2022, kl. 20.00
Kvik 2 - Vanvik
Rosenborgbanen 11er

150 kvik150 vanvik

Tabellen finner du her