150 kvik Fotballklubben Kvik
        Trondheims eldste fotballklubb
 

Kvik Cup 2020 - gjør dere klare

Kvik Cup er rett rundt hjørnet, og vi håper lagene gleder seg. Det gjør i hvert fall vi! Vi ber dere møte opp i hallen senest 30 minutter før første kamp, samt lese over "Praktisk informasjon" og "Kampreglement"

Lagledere: Oppsøk cupkontoret i inngangspartiet når dere ankommer hallen. Her får dere utdelt konvolutt med bl.a. spillerlister, og disse ønsker vi at dere skal fylle ut og levere til sekretariatet ved banene til hver enkelt kamp (hent spillerlistene i mellom kampene deres). Oppgi navn og draktnummer på spillere, og skriv tydelig, slik at opplesing i forbindelse med kamper og premieutdeling ikke blir noe problem. 

For å forebygge smitte, ber vi alle besøkende være ekstra nøye med håndhygiene. I tillegg til toalettene er det vask inne i hallene. I hallene og i kafeteriaen vil det dessuten være utplassert håndsprit. Ellers: Host i lommetørkle eller albuekrok. I henhold til Helsedirektoratets anbefalinger om å unngå håndhilsing, dropper vi i år fair play-hilsen før/etter kamp. 

Dersom parkeringsplassen ved Utleirahallen er full, er trolig Utleira skole eller Risvollan senter beste alternativ. Dette var imidlertid ikke noe problem i fjor, så vi satser på at alle får plass ved Utleirahallen. 

Vi gleder oss til cup, og håper dere gjør det samme. Vel møtt! kvikcup

Med vennlig hilsen
Cupkomitéen.
Del

Innmelding i Kvik


Neste Kvik 1-kamp

Søndag 11.09.2022, kl. 14.00
Kvik 1 - Byåsen TF2
Rosenborgbanen 11er

150 kvikbyaasen150

Tabellen finner du her


Neste Kvik 2-kamp

Mandag 12.09.2022, kl. 20.00
Orkanger - Kvik 2
Bane Orkanger 1

150 orkanger150 kvik

Tabellen finner du her